d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Se Opoion Aresei Skuladiko > Klama Polu :)
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 27 2010 06:44am
Quote (Tal @ Nov 27 2010 12:27pm)
GTP/10

Pare FRANKFURTI stin MAPA SOU.. MOST CRIMINAL CITY GERMANY ( egw eimai ekei me to adidas to bluzaki )
http://www.youtube.com/watch?v=oCUmvof6LXo

:O

kai poly gangsta milame... :bonk:
Member
Gold: 0.00
Nov 27 2010 06:44am
Quote (Tal @ Nov 27 2010 12:27pm)
GTP/10

Pare FRANKFURTI stin MAPA SOU.. MOST CRIMINAL CITY GERMANY ( egw eimai ekei me to adidas to bluzaki )
http://www.youtube.com/watch?v=oCUmvof6LXo

KLAIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AHAHAHAHAHAHAHHA
STO 2:22 ESU EISAI AUTOS?XRISTE MUUUUUUUU
AHAHHHAHHAHHAH THUG LIFE EVO

edit:Kitso tragiko apla!esy ypotithete oti den egrafes klapsomune etsi eleges!2/10

This post was edited by firebreath on Nov 27 2010 06:47am
Member
Gold: 270.00
Nov 27 2010 06:52am
Quote (GOD2jsp @ 27 Nov 2010 13:44)
:O

kai poly gangsta milame...  :bonk:

re ela mia mera k bges mazi mou na deis tin zoh, pori na eimai san tous pio polous apo aftous pou pigane filaki pou barane 10.000 euro eisodhma tin hmera k odigane 250.000 € mercedes (CL 65 AMG)
ala pali eimaste enomenoi me tous ksenous stin germania vs tin politiki.

to germaniko rap exei pai worldwide sta Charts sto 3.. epidi ameriki k gallia den mporeis na perasis..

ala ta paidia milane gia ali8ines istories.. i pio poloi einai filaki k oloi kanoune to criminal money gia na boithisoun tin oikogeneia tous na figoun mia mera apo aftin tin xwra..

paidia pou sou maxaironoun mono k mono gia na sou diksoun pos einai zoh!

mporei na min exeis dei ghetto ala pistepse me..

menw stin Frankfurti afta ta blepw ka8e mera... k mono mia polh exw dei xiroteri kai einai i Marseille pou ekei mia zoh enws an8ropou den exei aksia..

apla sigriniete to Elliniko Rap me to Germaniko den prepi na to katalabete opion k na rotisete pou menei stin germania to idio tha sas pei..

@ theo oxi eimai stin arxh me aspro mplouzaki k adidas mpoufan black/gold exw k foto sto Profile.

Member
Nov 27 2010 06:53am

Frankfurt Streets

ela stin gitonia mou k dikse ton tsampouka sou
Member
Nov 27 2010 06:58am
Quote (Tal @ Nov 27 2010 12:52pm)
re ela mia mera k bges mazi mou na deis tin zoh, pori na eimai san tous pio polous apo aftous pou pigane filaki pou barane 10.000 euro eisodhma tin hmera k odigane 250.000 € mercedes (CL 65 AMG)
ala pali eimaste enomenoi me tous ksenous stin germania vs tin politiki.

to germaniko rap exei pai worldwide sta Charts sto 3.. epidi ameriki k gallia den mporeis na perasis..

ala ta paidia milane gia ali8ines istories.. i pio poloi einai filaki k oloi kanoune to criminal money gia na boithisoun tin oikogeneia tous na figoun mia mera apo aftin tin xwra..

paidia pou sou maxaironoun mono k mono gia na sou diksoun pos einai zoh!

mporei na min exeis dei ghetto ala pistepse me..

menw stin Frankfurti afta ta blepw ka8e mera... k mono mia polh exw dei xiroteri kai einai i Marseille pou ekei mia zoh enws an8ropou den exei aksia..

apla sigriniete to Elliniko Rap me to Germaniko den prepi na to katalabete opion k na rotisete pou menei stin germania to idio tha sas pei..

@ theo oxi eimai stin arxh me aspro mplouzaki k adidas mpoufan black/gold exw k foto sto Profile.

xese mas re evo thug life kai malakies!alhtia kai kala ghetto gia coolarete kai ligo!stamathste na vlepete polles tenies ekei pera!mu ginate oloi sundiasmos 2pac kai tony montana na poume tora!
ta paidia auta maxaironun gia na su deixun pos einai h zoh!les kai xerun!ferta sto elladistan auta ta paidia kai steilta opos einai exarxia.ama th vgalun katharh tha katso na me gamhsei olo to forum.
aide dolofonoi oloi
edit:mia aporia exo!gt kai sta 2 video clip traguei enas malakas kai kathode guro guro alloi 20 malakes?einai kai kala h SUMORIA?

This post was edited by firebreath on Nov 27 2010 06:59am
Member
Nov 27 2010 07:01am
Quote (firebreath @ 27 Nov 2010 13:58)
xese mas re evo thug life kai malakies!alhtia kai kala ghetto gia coolarete kai ligo!stamathste na vlepete polles tenies ekei pera!mu ginate oloi sundiasmos 2pac kai tony montana na poume tora!
ta paidia auta maxaironun gia na su deixun pos einai h zoh!les kai xerun!ferta sto elladistan auta ta paidia kai steilta opos einai exarxia.ama th vgalun katharh tha katso na me gamhsei olo to forum.
aide dolofonoi oloi
edit:mia aporia exo!gt kai sta 2 video clip traguei enas malakas kai kathode guro guro alloi 20 malakes?einai kai kala h SUMORIA?

lol Thug Life einai mono oi Sponsores re blhma..

pia exarxia re malaka mexri k egw exw pai sta exarxia sta prezonia... 33.000 xiliades minisis ton mhna exei i Frankfurti ( 1.000.000 katikous ) fantasou !
Member
Nov 27 2010 07:03am
Quote (Tal @ Nov 27 2010 01:01pm)
lol Thug Life einai mono oi Sponsores re blhma..

pia exarxia re malaka mexri k egw exw pai sta exarxia sta prezonia... 33.000 xiliades minisis ton mhna exei i Frankfurti ( 1.000.000 katikous ) fantasou !

thn aporia den mu thn apanthses?autoi kai kala ekei ti kanun giro giro?einai h sumoria?prosopikh prostasia toy Tony Montana poy raparei sth mesh?
e re karagiozilikia.kai btw mhn mu les gia frankfurt exo paei kai hmuna kai 17 xronon
Member
Nov 27 2010 07:05am
Quote (firebreath @ 27 Nov 2010 14:03)
thn aporia den mu thn apanthses?autoi kai kala ekei ti kanun giro giro?einai h sumoria?prosopikh prostasia toy Tony Montana poy raparei sth mesh?
e re karagiozilikia.kai btw mhn mu les gia frankfurt exo paei kai hmuna kai 17 xronon

Einai filarakia oloi, k to paidi pou tragoudai filos einai episis poulise 150.000 diskous se mia ebdomada.. k itane timh mou na pao sto video..

k to Thug-Life einai tou 2pac i marka.. kai einai sponsores.. pane se ka8e poli se ka8e gitonia tis germanias k psaxnoun ton kalitero rapper..

shmoria exei i Frankfurt mono mia kai einai apo tis megaliteres ston kosmo "81 SUPPORT" Hells Angels tou ksereis? ftanei min miliso alo
Member
Nov 27 2010 07:11am
Quote (Tal @ Nov 27 2010 01:05pm)
Einai filarakia oloi, k to paidi pou tragoudai filos einai episis poulise 150.000 diskous se mia ebdomada.. k itane timh mou na pao sto video..

k to Thug-Life einai tou 2pac i marka.. kai einai sponsores.. pane se ka8e poli se ka8e gitonia tis germanias k psaxnoun ton kalitero rapper..

shmoria exei i Frankfurt mono mia kai einai apo tis megaliteres ston kosmo "81 SUPPORT" Hells Angels tou ksereis? ftanei min miliso alo

hells angels den uparxun kanonikoi sthn europh!einai kathara support osoi einai ekei.einai sumoria amerikhs!exo dei hells angels sth patra me kanonika bluzakia kai oxi support kai malakies otan egine edo to event ths harley!opote tis pipes su allu gia th fash hells angels dioti tunxanei na exo kolhto filo pou einai polu psagmenos me th fash kai exei kai support bluzakia kai kanonika me to shma ton hells angels apo kone!den einai mesa to paidi sth fash apla th psaxnei giati gustarei!ute ta foraei ta bluzakia klp!opote pali pipa eipes
Member
Nov 27 2010 07:17am
Quote (firebreath @ 27 Nov 2010 14:11)
hells angels den uparxun kanonikoi sthn europh!einai kathara support osoi einai ekei.einai  sumoria amerikhs!exo dei hells angels sth patra me kanonika bluzakia kai oxi support kai malakies otan egine edo to event ths harley!opote tis pipes su allu gia th fash hells angels dioti tunxanei na exo kolhto filo pou einai polu psagmenos me th fash kai exei kai support bluzakia kai kanonika me to shma ton hells angels apo kone!den einai mesa to paidi sth fash apla th psaxnei giati gustarei!ute ta foraei ta bluzakia klp!opote pali pipa eipes

k egw eimai support.. kai ise blakas!!

Oi Hells tis Frankfourtis einai i xiroteri stin Europh.. gia na ginis melos stin Frankfourti paizis 3xronia to skyli k meta pas ameriki gia na paris to gileko sou!
kai i hells angels mc einai malakies ntabatzilikia narkotika k mafia einai ! oxi mc

ofc exei k i Patra k i thessaloniki exei k i athina exei k i katerinh exei kai kai kai

This post was edited by Tal on Nov 27 2010 07:17am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll