d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > E Ok Na Paei Na Gamithei
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 9.00
Mar 15 2010 12:27pm
Quote (Sparda13 @ Mar 15 2010 02:17pm)
lalalalalala Prwta8limaaa Prwta8lima Prwta8limaaaaaaaaaa Pao oleeeeeeeeeeeeeeee Pao oleeeeeeeeeeeeee Pao oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pao oleeeeeeeeee...........

O kaliteros tropos na tin spaseis se kakoproairetous ine na tous agnoeis .-
tha sumfwniso...alla den mporw na min tin pw sta paoka kai stous nekrous xD

Member
Gold: 2.01
Mar 15 2010 01:46pm
Quote (kalhmera @ Mar 15 2010 06:19pm)
to mono adiko htan h mia apo tis 2 kokkines...kai lew kai pali yphrxe o paok ston agwna??ebgale kamia kalh epithesh???OUTE MIA..twra ti lete den kserw..kai kala phgaine gia prwtathlima kai den ekane OUTE MIA FASH..

eisai se allo epipedo psile, oute kan to eides ^^ 3erw pragmata pou oute kan fantazese, opws ton astynomiko dieuthinti pou itan sta VIP tou vikelidis, opws paoktides sta VIP pou efagan pragmata apo arianous thermoaimous kai ta loipa kai ta loipa

nai xasame, enas agwnas dn kanei tin diafora, +14 EIMASTE KAI GIA MIA AKOMA FORA 2H TERMATIZOUME, na ta leme auta etsi ?

2 xronies 2os kai ase ta playoff kai tis malakies, ton kathorismo tis thesis ton bgazoun me to telos tis kanonikis diarkeias to episimou prwtathlimatos, autos einai o PAOK malaka

oxi me ta ekatomyria patera-vardinogianni kai twn golden boyz, AUTOS EINAI O ΠΑΟΚ katalaves vazelako ? oute kan ta 1/1000 twn leftwn dn exoume pou exete kai poulame trelista 2H STO PRWTATHLIMA , 2H

esy tha eprepe na ntrepese pou eisai stous +5, monos stous +5, ante geia ta legame vazelako
Member
Mar 15 2010 02:21pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Mar 15 2010 07:46pm)
eisai se allo epipedo psile, oute kan to eides ^^ 3erw pragmata pou oute kan fantazese, opws ton astynomiko dieuthinti pou itan sta VIP tou vikelidis, opws paoktides sta VIP pou efagan pragmata apo arianous thermoaimous kai ta loipa kai ta loipa

nai xasame, enas agwnas dn kanei tin diafora, +14 EIMASTE KAI GIA MIA AKOMA FORA 2H TERMATIZOUME, na ta leme auta etsi ?

2 xronies 2os kai ase ta playoff kai tis malakies, ton kathorismo tis thesis ton bgazoun me to telos tis kanonikis diarkeias to episimou prwtathlimatos, autos einai o PAOK malaka

oxi me ta ekatomyria patera-vardinogianni kai twn golden boyz, AUTOS EINAI O ΠΑΟΚ katalaves vazelako ? oute kan ta 1/1000 twn leftwn dn exoume pou exete kai poulame trelista 2H STO PRWTATHLIMA , 2H

esy tha eprepe na ntrepese pou eisai stous +5, monos stous +5, ante geia ta legame vazelako
ti astunomiko kai malakies mou les re???kai mpaokia pou psirisan arianous..sto papari mou ...gia mpala mpwreis na miliseis??giati den blepw na milas gia tin ousia, alla gia malakies ..auto dhlwnei oti den exeis th na peis gia thn omadoula sou

This post was edited by kalhmera on Mar 15 2010 02:38pm
Member
Mar 17 2010 06:04am
^^ o spathas tha pai3eu pali? parapemfthike o prasinos poutanasgios... ta legame , me boukwmeno stoma eiste twra, alliws an itan swstos tpt dn tha eixe ginei...QQ
Member
Mar 17 2010 06:57am
Quote (eGc-CrusadeR @ Mar 17 2010 12:04pm)
^^ o spathas tha pai3eu pali? parapemfthike o prasinos poutanasgios... ta legame , me boukwmeno stoma eiste twra, alliws an itan swstos tpt dn tha eixe ginei...QQ
dld me bash apo auto pou eides tin kyriakh , mporouses na nikiseis mesa sto vikelidis???o spathas apla einai h dikaiologia sas gia ton ekseutelismo pou upostikate...tespa den tha asxolitho allo...tou xronou pali ALT QQ

Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Mar 17 2010 07:01am
o prasinos? Nick 8a sou dwsw mia alli optiki gwnia tou 8ematos.....skepsou pio einai to epomeno sas mats...me poion paizete....kai an autos me ton opoion paizete swzete me ta xrimata tou ch l.....
episis skepsou k kati allo....an itan na ekte8oume toso poli me ena stisimo agwna 8a to eixame kanei apeu8eias stin toumpa....kai 8a kerdizame ekei....

p.s oi kokkines se vieirinha kai snautcner dn eksipiretoun emas-kanoun eukolotero to ergo apla tou epomenou antipalou sas....

3 stoixeia sou edwsa

1) kapoios exei xrei 70m kai psaxnei na vgei opwskaidipote ch l
2) an itan na parw diafora asfaleias apo ton paok 8a kerdiza me diaitisia stin toumpa
3) 2 vasikoi sou paiktes off-gia poion logo? gia to epomeno mats....

kai mporw oti sou eipa na to stiriksw me epixeirimata giati etsi milaw panta

Quote (kalhmera @ Mar 17 2010 12:57pm)
dld me bash apo auto pou eides tin kyriakh , mporouses na nikiseis mesa sto vikelidis???o spathas apla einai h dikaiologia sas gia ton ekseutelismo pou upostikate...tespa den tha asxolitho allo...tou xronou pali ALT QQ

pros iperaspisi ton paotzidwn edw exeis adiko....o spa8as tous kratise pisw me ka8e dinato tropo...i diaitisia dn ipirxe...8imise ta prwta xronia paragkas

This post was edited by Sparda13 on Mar 17 2010 07:02am
Member
Gold: 210.00
Mar 17 2010 04:18pm
paok eimai to paixnidi to aksize o aris alla ewale k to xeri tou o dietitis na leme ta pragmata me to onoma tous

mpori ama kilousan ola normal na wlepame kamia bala alla etsi bam tous ekopse kateftian ta podia kai 0 psyxologia
Member
Mar 18 2010 06:38am
kathe ti pou kovei vathmous stavro voithaei ton vazelo, btw kalhmera, gia rwta ligo na sou poune pou exei diarkeias o spathas ^^ ena tha sou pw, otan dn paizei einai sto gipedo me fanelitsa prasini kai dn ton noiazei an prokalei kiolas, ameroliptos kai malakies.

An aksiza mesa sto vikelidis ? me +14 nai aksiza, me -2 paixtes oxi, dyskola me 9 na kaneis paixnidi.Gia thymise mou ligo pote peire tin 1 kokkini ? e ok, dn exei noima na milaw allo, ena mats itan kai teleiwse, sta @@ mou, lefta dn exw kai 2os termatizw, ti na mou peite meta kai eseis.
Member
Gold: 0.00
Mar 18 2010 07:00am
Quote (kalhmera @ Mar 17 2010 12:57pm)

alex pragmatika fenete poso vazelos eisai!kai autos einai o logos pu suxenome to 90% ton vazelon
pisteua sthn arxh oti eisai adikeimeniko atomo kai atomo pu borei kapoios na suzhthsei
alla telika eisai klasikos opados ths "trifularas" h opoia pada gamei pada th dialuei h diaithsia kai den pernei protathlima kai ta sxetika..eimai arhs kai den to paizo kati kai tetoia alla to proxtheshno pexnidi htan apo ta megalutera sfaxsimata pu exo dei sth zoh mu opote stamata na milas ek tu as falus se fash an epeze kala o spathas kai ta sxetika den exei nohma sovara
to paixnidi kai na to exane o paok tulaxiston tha to exane logo anoterothtas tu arh kai oxi logo sfaxsimatos apo diaithsia
telika oi vazeloi eiste odos mono gia ta sprey kai gia to internet opadikh kai adikeimenikh kultura puthena
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Mar 18 2010 07:20am
meta apo 13 xronia klepsias kai paragkas....exw to dikaiwma na zitaw penalty apo tin sentra....TELOS
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll