Quote (foxmulder @ Fri, Sep 11 2009, 11:57pm)
Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που κάνεις και γενικότερα κάνετε όλοι εδώ μέσα σπαμ. Αν νομίζετε ότι λέγοντας "ο τάδε με πήρε το παπάκι της μπανιέρας" ή "ο άλλος με έβρισε πρώτος" εγώ θα είμαι μαζί σας και θα πω οκ ενώ ταυτόχρονα καταστρέφεται την κοινότητα, γελιέστε οικτρά. Δεν απευθύνομαι σε κανένα έλληνα, δηλώνω μία πραγματικότητα επειδή dum spiro, spero και θα λέω την άποψή μου. Αναφαίρετο δικαιωμά μου. Εώς τώρα όλοι συμφωνούν με όσα λέω [+4 pms], παραδέχονται ότι υπάρχει ένα άσχημο κλίμα. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι είσαι πιο εύστροφος με πιο δεδαλώδη σκέψη, καθώς μόνο 1-2 άτομα θα σε καταλάβουν... νομίζω απλά δεν θα έκανες σπαμ και δεν θα μάλωνες σα 10χρονο επειδή απλά η ώριμή σου σκέψη θα καταλάβαινε πόσο ανούσιο είναι. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει πότε,ποιος, που και πως κάποιος ξεκίνησε να κάνει φλαμε/σπαμ, με ενδιαφέρει να μην καταστρέφει τόπικ συνεχίζοντάς το, πράγμα που έγινε πολλές φορές εδώ. Δείχνεις ασέβια βρίζοντας κάποιον σε άσχετο τόπικ, έτσι επειδή τον είδες μέσα. Ασέβια στον τοπικ creator. Ας σταματήσει η νοοτροπία του νόμου της ζούγκλας. Όσο για το να συμμετέχω στο subforum, είναι τελείως ανούσιο, τελείως όμως. 1 τοπικ έκανα 15 στις 10 σελίδες σπαμ, μαλώματα, βρισιές και δεν συμμαζεύεται. Δεν ασχολούμαι άλλο πια με το ποιόν αυτό, με φθείρει. Είμαι 3 μήνες σχεδόν back και με αυτά που συμβαίνουν απορώ γιατί με έλειψε το diablo. Δεν χρειάζεται νομίζω χρόνος απαιτούμενος για να κρίνω τι γίνεται εδώ μέσα επειδή 3 μήνες τώρα 1 τόπικ σωστό χωρίς σπαμ δεν είδα. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Τεσπα, απ΄εδώ και πέρα ότι σπαμ βλέπω τρώει ρεπορτ, έχω απευθυνθεί και σε medi, αναμένω απάντηση. Φυλικά, Δημήτρης.
kai to na kaneis report nomizeis pos tha noiaxsei kapoion?eleos dld!mallon esi kaneis san 10 xrono!
doom spiro spero gia to jsp kai tus anthropus pu gustarun na kanun flame!
sovara omos vres na kaneis kati pio shmadiko sth zoh su apo to na prospatheis na enoseis mia aprosoph koinothta meso internet!
esi eisai sth fash na katsume oloi mazi na kanume ellhniko guild clan kai na kanume baal runs!esi ti vriskeis etsi!
alloi ti vriskun me to duel to flame kai ta parelkomena tu!to provlhma su esena pio einai?pios su zhthse na enoseis to grc?kai gia mena to topic su auto einai spam dld ti prepei na trexo na to kano report?telika esi eisai opos xsanapa autos pu skeftete kai pratei san 10xrono!
milhses gia to anafereto dikaioma ths apopshs su!h apopsh h dikia mu borei na vgenei apo flame esena pio einai to provlhma su kai pos esi mu afereis auto to dikaioma?
se exume valei arxhgo edomesa h ipeuthino?
get a life!
e:report ekana monos mu mhn se vazume kai se kopo pitsiriko
This post was edited by firebreath on Sep 11 2009 06:11pm