d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Why Greeks Always Fail. > Sticky Me.
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 8.19
Sep 11 2009 05:57pm
Quote (firebreath @ Fri, Sep 11 2009, 11:03pm)
epeidh varieme na anaptuxso pragmata...s

Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που κάνεις και γενικότερα κάνετε όλοι εδώ μέσα σπαμ. Αν νομίζετε ότι λέγοντας "ο τάδε με πήρε το παπάκι της μπανιέρας" ή "ο άλλος με έβρισε πρώτος" εγώ θα είμαι μαζί σας και θα πω οκ ενώ ταυτόχρονα καταστρέφεται την κοινότητα, γελιέστε οικτρά. Δεν απευθύνομαι σε κανένα έλληνα, δηλώνω μία πραγματικότητα επειδή dum spiro, spero και θα λέω την άποψή μου. Αναφαίρετο δικαιωμά μου. Εώς τώρα όλοι συμφωνούν με όσα λέω [+4 pms], παραδέχονται ότι υπάρχει ένα άσχημο κλίμα. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι είσαι πιο εύστροφος με πιο δεδαλώδη σκέψη, καθώς μόνο 1-2 άτομα θα σε καταλάβουν... νομίζω απλά δεν θα έκανες σπαμ και δεν θα μάλωνες σα 10χρονο επειδή απλά η ώριμή σου σκέψη θα καταλάβαινε πόσο ανούσιο είναι. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει πότε,ποιος, που και πως κάποιος ξεκίνησε να κάνει φλαμε/σπαμ, με ενδιαφέρει να μην καταστρέφει τόπικ συνεχίζοντάς το, πράγμα που έγινε πολλές φορές εδώ. Δείχνεις ασέβια βρίζοντας κάποιον σε άσχετο τόπικ, έτσι επειδή τον είδες μέσα. Ασέβια στον τοπικ creator. Ας σταματήσει η νοοτροπία του νόμου της ζούγκλας. Όσο για το να συμμετέχω στο subforum, είναι τελείως ανούσιο, τελείως όμως. 1 τοπικ έκανα 15 στις 10 σελίδες σπαμ, μαλώματα, βρισιές και δεν συμμαζεύεται. Δεν ασχολούμαι άλλο πια με το ποιόν αυτό, με φθείρει. Είμαι 3 μήνες σχεδόν back και με αυτά που συμβαίνουν απορώ γιατί με έλειψε το diablo. Δεν χρειάζεται νομίζω χρόνος απαιτούμενος για να κρίνω τι γίνεται εδώ μέσα επειδή 3 μήνες τώρα 1 τόπικ σωστό χωρίς σπαμ δεν είδα. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Τεσπα, απ΄εδώ και πέρα ότι σπαμ βλέπω τρώει ρεπορτ, έχω απευθυνθεί και σε medi, αναμένω απάντηση. Φυλικά, Δημήτρης.
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 11 2009 06:03pm
opa opa..........opws lete min malwnete panw se ena paixnidi.....etsi dinetai poli sovarotita se ena paixnidi kai se ena site pou afora to paixnidi auto...dn xreiazontai froydikes analiseis oute tpt(oute pou prokeitai na voi8isoun)

i moni sovari prospa8eia gia na stamatisei to flame egine apo ton nick pou eipe eu8ews

:dn goustarw tous perissoterous apo esas-etsi eimai- alla as stamatisoume pws to lene.....kai ontws stamatisame mexri pou arxisan ta revive apo topics pou eixan meinei a8ikta 2 kai 3 vdomades epidi o allos(dn anaferome se kapoion eidika) oti 8imate xairete...
Member
Gold: 0.00
Sep 11 2009 06:11pm
Quote (foxmulder @ Fri, Sep 11 2009, 11:57pm)
Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που κάνεις και γενικότερα κάνετε όλοι εδώ μέσα σπαμ. Αν νομίζετε ότι λέγοντας "ο τάδε με πήρε το παπάκι της μπανιέρας" ή "ο άλλος με έβρισε πρώτος" εγώ θα είμαι μαζί σας και θα πω οκ ενώ ταυτόχρονα καταστρέφεται την κοινότητα, γελιέστε οικτρά. Δεν απευθύνομαι σε κανένα έλληνα, δηλώνω μία πραγματικότητα επειδή dum spiro, spero και θα λέω την άποψή μου. Αναφαίρετο δικαιωμά μου. Εώς τώρα όλοι συμφωνούν με όσα λέω [+4 pms], παραδέχονται ότι υπάρχει ένα άσχημο κλίμα. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι είσαι πιο εύστροφος με πιο δεδαλώδη σκέψη, καθώς μόνο 1-2 άτομα θα σε καταλάβουν... νομίζω απλά δεν θα έκανες σπαμ και δεν θα μάλωνες σα 10χρονο επειδή απλά η ώριμή σου σκέψη θα καταλάβαινε πόσο ανούσιο είναι. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει πότε,ποιος, που και πως κάποιος ξεκίνησε να κάνει φλαμε/σπαμ, με ενδιαφέρει να μην καταστρέφει τόπικ συνεχίζοντάς το, πράγμα που έγινε πολλές φορές εδώ. Δείχνεις ασέβια βρίζοντας κάποιον σε άσχετο τόπικ, έτσι επειδή τον είδες μέσα. Ασέβια στον τοπικ creator. Ας σταματήσει η νοοτροπία του νόμου της ζούγκλας. Όσο για το να συμμετέχω στο subforum, είναι τελείως ανούσιο, τελείως όμως. 1 τοπικ έκανα 15 στις 10 σελίδες σπαμ, μαλώματα, βρισιές και δεν συμμαζεύεται. Δεν ασχολούμαι άλλο πια με το ποιόν αυτό, με φθείρει. Είμαι 3 μήνες σχεδόν back και με αυτά που συμβαίνουν απορώ γιατί με έλειψε το diablo. Δεν χρειάζεται νομίζω χρόνος απαιτούμενος για να κρίνω τι γίνεται εδώ μέσα επειδή 3 μήνες τώρα 1 τόπικ σωστό χωρίς σπαμ δεν είδα. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Τεσπα, απ΄εδώ και πέρα ότι σπαμ βλέπω τρώει ρεπορτ, έχω απευθυνθεί και σε medi, αναμένω απάντηση. Φυλικά, Δημήτρης.

kai to na kaneis report nomizeis pos tha noiaxsei kapoion?eleos dld!mallon esi kaneis san 10 xrono!
doom spiro spero gia to jsp kai tus anthropus pu gustarun na kanun flame!
sovara omos vres na kaneis kati pio shmadiko sth zoh su apo to na prospatheis na enoseis mia aprosoph koinothta meso internet!
esi eisai sth fash na katsume oloi mazi na kanume ellhniko guild clan kai na kanume baal runs!esi ti vriskeis etsi!
alloi ti vriskun me to duel to flame kai ta parelkomena tu!to provlhma su esena pio einai?pios su zhthse na enoseis to grc?kai gia mena to topic su auto einai spam dld ti prepei na trexo na to kano report?telika esi eisai opos xsanapa autos pu skeftete kai pratei san 10xrono!
milhses gia to anafereto dikaioma ths apopshs su!h apopsh h dikia mu borei na vgenei apo flame esena pio einai to provlhma su kai pos esi mu afereis auto to dikaioma?
se exume valei arxhgo edomesa h ipeuthino?
get a life!
e:report ekana monos mu mhn se vazume kai se kopo pitsiriko

This post was edited by firebreath on Sep 11 2009 06:11pm
Member
Sep 11 2009 06:28pm
Δεν με νοίζει αν θα ενδιαφερθεί κάποιος... κάποτε θα γίνει και αυτό και υπάρξει total clean out, εύχομαι σύντομα.
Δεν θέλω να ενώσω κανέναν, δεν ενδιαφέρομαι καθόλου, απλά δεν γουστάρω το σπαμ όταν γίνεται μία ενέργεια όπως clan recruit, free stuff κτλ. κτλ.
Σε τι φάση είμαι και το τι με φτιάχνει δεν σε αφορά.
Δεν έχω πρόβλημα να βρίζεις, να μαλώνεις και να σπαμάρεις όσο θες, εσένα μειώνει αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνετε ποστ σε τόπικ άσχετα και τα καταστρέφετε. Πάρτε τις διαφωνίες σας σε pm, βέβαια έτσι δεν θα ανεβαίνει το counter, τι να κάνουμε... ουδέ καλό αμιγές κακού
Φυσικά αν βλέπεις το τοπικ σαν σπαμ, κάνε ρεπορτ, θα επιληφθεί του θέματος αρμόδιος.
Είναι εξώφθαλμο ποιος είναι 10χρονο, δεν χρειάζεται να προβάλω επιχειρήματα, τα καταφέρνεις τέλεια μόνος σου.
Όσο για το αναφαίρετ δικαιωμά σου, δεν στο στερώ απλά σκέψου ότι η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου. όταν ποστάρεις σε άλλα αμπέλια, χάνεται το δικαιωμά σου.
Για τα τελευταία δεν θα μιλήσω επειδή εκφράζω αρκετά άτομα, ας κρίνουν μόνοι τους.
Αααα, και γα το "πιτσιρίκο" , πλάκα έχεις.

Δεν θα ξανα-απαντήσω σε προσωπικά θέματα και ερωτήσεις, δεν έχω χρόνο... και για αυτά...

@Sparda: Συγγνώμη αλλά οι γονείς μου μου έμαθαν να σέβομαι, σε άλλους πάλι όχι. Επειδή λοιπόν μερικοί δεν σέβονται τίποτα, είναι λογικό νομίζω να θυμώνω τουλάχιστον. Συγγνώμη αν η προσπάθειά μου δεν χαρακτηρίζεται σοβαρή από σένα, περίμενα περισσότερα.

Καληνύχτες
Member
Gold: 2.01
Sep 12 2009 04:04am
hehe epic sangel

Ωραίο το warn, βλέπω μίλησες με άτομα σε υψηλές θέσεις. Οι γνωριμίες σου με εντυπωσιάζουν...
E ρε κατάντια, βεβαια, κλασσικός μαλάκας τις εποχής, 'έχω γνωριμίες με τις "αρχιδοτριχες" του njaguar άρα προσέχετε πως μου μιλάτε αλλιώς θα το πω στη μαμά μου '.
Το μονο καλο από αυτή την ιστορία είναι ότι έγραψες και μερικές σειρές στα ελληνικά, θα σου πείρε κάνα δεκάλεπτο φαντάζομαι..
Και βεβαια δεν έχεις συνηθίσει να μιλάς με άτομα σαν και εμενα, μονο με ΖΏΑ ξέρεις να μιλάς που τσακώνονται για ηλίθια pixels σε ένα forum..
Διάβασε μια τα topics στην πρώτη σελίδα, σκέψου λίγο τον ηλίθιο τρόπο που γραφεις και εσύ και οι άλλοι, ίσως να προχωρήσεις λίγο πιο πέρα σε επίπεδο εξέλιξης από τα 4-5 posts που έγραψες στα ελληνικά.[/QUOTE]

to eipe o sangel se personal message se mena, anarwtieme giati mou milaei ? dn exei alli douleia na kanei ? ^^ auto einai to flame sou fox i guess :P

o sangel prepei na einai gay pantws :)
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 12 2009 06:08am
Quote (foxmulder @ Sat, Sep 12 2009, 12:28am)
Δεν με νοίζει αν θα ενδιαφερθεί κάποιος... κάποτε θα γίνει και αυτό και υπάρξει total clean out, εύχομαι σύντομα.
Δεν θέλω να ενώσω κανέναν, δεν ενδιαφέρομαι καθόλου, απλά δεν γουστάρω το σπαμ όταν γίνεται μία ενέργεια όπως clan recruit, free stuff κτλ. κτλ.
Σε τι φάση είμαι και το τι με φτιάχνει δεν σε αφορά.
Δεν έχω πρόβλημα να βρίζεις, να μαλώνεις και να σπαμάρεις όσο θες, εσένα μειώνει αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνετε ποστ σε τόπικ άσχετα και τα καταστρέφετε. Πάρτε τις διαφωνίες σας σε pm, βέβαια έτσι δεν θα ανεβαίνει το counter, τι να κάνουμε... ουδέ καλό αμιγές κακού
Φυσικά αν βλέπεις το τοπικ σαν σπαμ, κάνε ρεπορτ, θα επιληφθεί του θέματος αρμόδιος.
Είναι εξώφθαλμο ποιος είναι 10χρονο, δεν χρειάζεται να προβάλω επιχειρήματα, τα καταφέρνεις τέλεια μόνος σου.
Όσο για το αναφαίρετ δικαιωμά σου, δεν στο στερώ απλά σκέψου ότι η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου. όταν ποστάρεις σε άλλα αμπέλια, χάνεται το δικαιωμά σου.
Για τα τελευταία δεν θα μιλήσω επειδή εκφράζω αρκετά άτομα, ας κρίνουν μόνοι τους.
Αααα, και γα το "πιτσιρίκο" , πλάκα έχεις.

Δεν θα ξανα-απαντήσω σε προσωπικά θέματα και ερωτήσεις, δεν έχω χρόνο... και για αυτά...

@Sparda: Συγγνώμη αλλά οι γονείς μου μου έμαθαν να σέβομαι, σε άλλους πάλι όχι. Επειδή λοιπόν μερικοί δεν σέβονται τίποτα, είναι λογικό νομίζω να θυμώνω τουλάχιστον. Συγγνώμη αν η προσπάθειά μου δεν χαρακτηρίζεται σοβαρή από σένα, περίμενα περισσότερα.

Καληνύχτες

min parermineveis auta pou lew.....dn xaraktirisa asovari tin prospa8eia sou xaraktirizontas sovari auti tou nick.....apla eipa oti dn einai arketi....opws eidi prolaves na deis polloi einai autoi pou dn katalavainoun....isws kai egw.....gt merikes fores dn kratieme kai milaw otan dn 8a eprepe......to ksanalew se kamia periptwsi dn eipa oti i prospa8eia sou dn einai sovari kai to eksigw gia na to katalaveis.....dn einai arketo apla-kai pistevw to katalavaineis k esi....
Member
Gold: 2.01
Sep 12 2009 10:46am
ela re fox, chill, kane new topic gia clan recruit kai epikoinwnise me mod oute swste an sou kanoun spam na pesei me tin mia 10% warn, poli apla :) kai auto ginete :P den uparxei logos gia neura :/
Member
Sep 12 2009 11:43am
Το πρόβλημα είναι γενικό και έχει παραγίνει, δεν περιορίζετε μόνο στο τοπικ μου
Member
Gold: 0.00
Sep 12 2009 11:56am
o monos pou vlepw na fail eisai esi kai ta topic tittle sou. Mou thes kai sticky tromara sou.
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Sep 12 2009 12:17pm
:locked:
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123Next
Closed New Topic New Poll