d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Evo Pwned Once Again > Ela Twra
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Jul 3 2009 05:40am
Quote (jimania @ Fri, 3 Jul 2009, 12:16)
koita vasika mou tin edwses sto duel giati eleges oti nanai ekanes oti nanai kai usares kai hacks.. opote thes pame ksana simera hammer vs hammer

file opos blepis me exoune Scammari, oti ixe apomini epiane 2k kai ebgala 1k gia na exw safe!
exw mono tin Random ama, sry ama se pirake i leksi "file" ala oute na se vrisw thelw oute na se ntopiasw

lew filous osous ixa sto fl, kai osi mou minane akoma dipla kai me kanoune trust, giati egw diskola bazw orko se kati,
mpori to Beef me tous eGc na to grafo sta @@ mou, to na me apokaloune scammer den to epitrepo egw, den exw dosi kanenan tetio dikeoma kai oute na me lipithoun thelw,
kai Scammer den ime , kai den imoun , kai na imoun to GRC etsi kiallos ti Filia tou den mou tin prosfere.

twra pou exw fg thelw me megali xari na ta doso sto palikari, xoris na exw kani tpt,
ala pistepse me tha to ekamna ama itane na me ksana kanoun trust, ala epidi afto den prokite na gini den stelnw fg, kai stekome kalitera monos mou san scammer,
episis me pirazi , pou pane kai lene pola fitilia gia mena se ksena atoma kai etsi me kanoun na ginome kai egw kakos,

ilikrina apo atoma pou exw/ixa sto fl mou den perimena na mou fer8oune etsi,

idika apo Geo,
esena se ixa sto fl kai ine timi mou otan old m8s apo fl me kanoun Rape.
stin fl list mou emine ena atomo kai ine o M1tsos pou efxome to Palikari panta na mporesw na to eksipiretw kai na to kanw Help,
kali sas tixi kai kalo kalokairi efxome se olous..

Dimitris

This post was edited by eVo_Greece on Jul 3 2009 05:46am
Member
Gold: 37.00
Jul 3 2009 07:04am
Quote (eVo_Greece @ Fri, 3 Jul 2009, 14:40)
file opos blepis me exoune Scammari, oti ixe apomini epiane 2k kai ebgala 1k gia na exw safe!
exw mono tin Random ama, sry ama se pirake i leksi "file" ala oute na se vrisw thelw oute na se ntopiasw

lew filous osous ixa sto fl, kai osi mou minane akoma dipla kai me kanoune trust, giati egw diskola bazw orko se kati,
mpori to Beef me tous eGc na to grafo sta @@ mou, to na me apokaloune scammer den to epitrepo egw, den exw dosi kanenan tetio dikeoma kai oute na me lipithoun thelw,
kai Scammer den ime , kai den imoun , kai na imoun to GRC etsi kiallos ti Filia tou den mou tin prosfere.

twra pou exw fg thelw me megali xari na ta doso sto palikari, xoris na exw kani tpt,
ala pistepse me tha to ekamna ama itane na me ksana kanoun trust, ala epidi afto den prokite na gini den stelnw fg, kai stekome kalitera monos mou san scammer,
episis me pirazi , pou pane kai lene pola fitilia gia mena se ksena atoma kai etsi me kanoun na ginome kai egw kakos,

ilikrina apo atoma pou exw/ixa sto fl mou den perimena na mou fer8oune etsi,

idika apo Geo,
esena se ixa sto fl kai ine timi mou otan old m8s apo fl me kanoun Rape.
stin fl list mou emine ena atomo kai ine o M1tsos pou efxome to Palikari panta na mporesw na to eksipiretw kai na to kanw Help,
kali sas tixi kai kalo kalokairi efxome se olous..

Dimitris

lipamai pou to akouw, emena to mono pou mou eixes kanei itan to skiniko me to duel efoson les oti metaniwses gia tin simperifora sou den exw kati mazi sou loipon
Member
Gold: 0.00
Jul 3 2009 08:18am
Quote (eVo_Greece @ Fri, Jul 3 2009, 11:10am)
LOL Pistepse me ise ena Unknown spawn pou ksana arxise to dia, kai episis den tha klapso epidi sou xarisa ena 5.0, den lew tin ali8ia? me Hdin EQ opos fwras kani LOOSE 10-0
kai me Grief Ise > BM!
parto apofasi.. Crap Random

hm einai unkwown spawn o giannhs?^^
re vlaka niotheis?oi pio polloi edomesa kanume duels mazi kai gnorizomaste 2+years!me tus pio pollus edomesa mazi mathame na duel kai mazi xsekinhsame na duel rofl!
edomesa me autus pu nomizeis esi pos gamas!dioti apla to nomizeis den boreis na sigritheis pote!einai oloi 10x fores better apo sena!kai o logos den einai to train o logos einai oti sthrizode se oti skill diathetun xoris na usarun to otidhpote edo mesa!
milas gia atoma san to giannh pu otan htan mts esi akoma epezes tetris!
milas gia tns pu einai apo tus pio well known duelers sto d2 pvp atm!
milas gia nick aka eGc-Crusader pu apla einai legend sto pvp edomesa!skepsu ligo prin peis tis pipes pu les!
plus to grief ofc kai einai allowed vs all rofl!vs es soso den einai allowed na use grief kai hots zoo oxi na use grief!
apla se exei piposei to miso grc kai olo to europe kai fortoneis hacks bas kai aneveis!apla to zhthma einai pos esi nomizeis pos nikhses duels kai tha se paradextun^^
apla kaneis pote den prokeite na se paradextei kai na se respect dioti den nikhses me thn axsia su!nikhses me full hack epano!
aide xsestravosu ligo na deis ti ginete giro su!
hsun eisai kai tha eisai 1 unskilled random pu pulaei papatzhlikia!eleges emena mu edose build vt magedin kai smiter o tns LOL

This post was edited by firebreath on Jul 3 2009 08:19am
Member
Gold: 23,883.00
Jul 3 2009 08:45am
Quote (firebreath @ Fri, Jul 3 2009, 04:18pm)
hm einai unkwown spawn o giannhs?^^
re vlaka niotheis?oi pio polloi edomesa kanume duels mazi kai gnorizomaste 2+years!me tus pio pollus edomesa mazi mathame na duel kai mazi xsekinhsame na duel rofl!
edomesa me autus pu nomizeis esi pos gamas!dioti apla to nomizeis den boreis na sigritheis pote!einai oloi 10x fores better apo sena!kai o logos den einai to train o logos einai oti sthrizode se oti skill diathetun xoris na usarun to otidhpote edo mesa!
milas gia atoma san to giannh pu otan htan mts esi akoma epezes tetris!
milas gia tns pu einai apo tus pio well known duelers sto d2 pvp atm!
milas gia nick aka eGc-Crusader pu apla einai legend sto pvp edomesa!skepsu ligo prin peis tis pipes pu les!
plus to grief ofc kai einai allowed vs all rofl!vs es soso den einai allowed na use grief kai hots zoo oxi na use grief!
apla se exei piposei to miso grc kai olo to europe kai fortoneis hacks bas kai aneveis!apla to zhthma einai pos esi nomizeis pos nikhses duels kai tha se paradextun^^
apla kaneis pote den prokeite na se paradextei kai na se respect dioti den nikhses me thn axsia su!nikhses me full hack epano!
aide xsestravosu ligo na deis ti ginete giro su!
hsun eisai kai tha eisai 1 unskilled random pu pulaei papatzhlikia!eleges emena mu edose build vt magedin kai smiter o tns LOL

vouch and this : POU PAS GUMNOS STA AGGOURIA XDDDDDDDD
Member
Gold: 41.21
Jul 3 2009 12:17pm
Quote (eVo_Greece @ Fri, 3 Jul 2009, 11:10)
LOL Pistepse me ise ena Unknown spawn pou ksana arxise to dia, kai episis den tha klapso epidi sou xarisa ena 5.0, den lew tin ali8ia? me Hdin EQ opos fwras kani LOOSE 10-0
kai me Grief Ise > BM!
parto apofasi.. Crap Random

evo pistepse me to build tou John dn tha vrethei ez ...
to kserw apeksw kathe item kai kathe stats/skill
me eixe helpari me kapia pragmata alla egw dn boresa na adapekselthw ston char ^^
kai pistepse me o John einai apo tous best games ston Vanquisher...
kai fisika exei cube build gia bo ...

Quote (firebreath @ Fri, 3 Jul 2009, 14:18)
to grief ofc kai einai allowed vs all rofl!vs es soso den einai allowed na use grief kai hots zoo oxi na use grief!

Vouch ... kai apo tin wra pou epezes kai me v/t tha eprepe na to ksereis ^^
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Jul 8 2009 11:29am
Quote (Tsutseki @ Fri, 3 Jul 2009, 19:17)
evo pistepse me to build tou John dn tha vrethei ez ...
to kserw apeksw kathe item kai kathe stats/skill
me eixe helpari me kapia pragmata alla egw dn boresa na adapekselthw ston char ^^
kai pistepse me o John einai apo tous best games ston Vanquisher...
kai fisika exei cube build gia bo ...

Vouch ... kai apo tin wra pou epezes kai me v/t tha eprepe na to ksereis ^^

ofc.
Member
Gold: 2.01
Jul 9 2009 10:15am
Quote (eVo_Greece @ Fri, Jul 3 2009, 11:07am)
BM vs AMA and u are Happy, well marc is a Gozu Player, go DELTE ur XRAYS or come LEGIT,

Lol, oso ipirxe o Malibu mesa sto GRC olous EZ sas ixe, kai sto telos efage kai ton Greece, o Dim mou xarise to 5,0.
ti alo 8elis re blaka Jim ? me Smite egw pwned ez Hdins!
ima n1 v/t Of GRC.

o dim exei tosa s/s pou exeis faei anal alla epeidi einai kai gamw ta paidia dn ta bgazei public... malaka tha eprepe na ferese kala ston dim, einai apo tous monous pou dn se vrizei
Member
Gold: 10,893.00
Aug 18 2009 01:30pm
wow nice hammerdins
Member
Gold: 8.19
Aug 18 2009 04:11pm
k pros stigmin pistepsa oti tha stamatuse to flame..
Member
Gold: 8,380.00
Aug 18 2009 04:36pm
Quote (eVo_Greece @ Fri, 3 Jul 2009, 14:07)
BM vs AMA and u are Happy, well marc is a Gozu Player, go DELTE ur XRAYS or come LEGIT,

Lol, oso ipirxe o Malibu mesa sto GRC olous EZ sas ixe, kai sto telos efage kai ton Greece, o Dim mou xarise to 5,0.
ti alo 8elis re blaka Jim ? me Smite egw pwned ez Hdins!
ima n1 v/t Of GRC.

evo re filaraki...

eleos ton malibu sou me tin ama mou ton eixa afou??

kai ola ta char sou isos... kai to ksereis pisteyw

btw holy freeze einai bm vs ama
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll