Quote (jimania @ Fri, 3 Jul 2009, 12:16)
koita vasika mou tin edwses sto duel giati eleges oti nanai ekanes oti nanai kai usares kai hacks.. opote thes pame ksana simera hammer vs hammer
file opos blepis me exoune Scammari, oti ixe apomini epiane 2k kai ebgala 1k gia na exw safe!
exw mono tin Random ama, sry ama se pirake i leksi "file" ala oute na se vrisw thelw oute na se ntopiasw
lew filous osous ixa sto fl, kai osi mou minane akoma dipla kai me kanoune trust, giati egw diskola bazw orko se kati,
mpori to Beef me tous eGc na to grafo sta @@ mou, to na me apokaloune scammer den to epitrepo egw, den exw dosi kanenan tetio dikeoma kai oute na me lipithoun thelw,
kai Scammer den ime , kai den imoun , kai na imoun to GRC etsi kiallos ti Filia tou den mou tin prosfere.
twra pou exw fg thelw me megali xari na ta doso sto palikari, xoris na exw kani tpt,
ala pistepse me tha to ekamna ama itane na me ksana kanoun trust, ala epidi afto den prokite na gini den stelnw fg, kai stekome kalitera monos mou san scammer,
episis me pirazi , pou pane kai lene pola fitilia gia mena se ksena atoma kai etsi me kanoun na ginome kai egw kakos,
ilikrina apo atoma pou exw/ixa sto fl mou den perimena na mou fer8oune etsi,
idika apo Geo,
esena se ixa sto fl kai ine timi mou otan old m8s apo fl me kanoun Rape.
stin fl list mou emine ena atomo kai ine o M1tsos pou efxome to Palikari panta na mporesw na to eksipiretw kai na to kanw Help,
kali sas tixi kai kalo kalokairi efxome se olous..
Dimitris
This post was edited by eVo_Greece on Jul 3 2009 05:46am