d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Rofl Lmao
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 19 2009 09:20am
Quote (firebreath @ Mon, Jan 19 2009, 03:09pm)
rofl mexri kai sto youtube einai h eGc oxi mono sto rand grc forum

lol k ti simenei afto re teo??
to anebezei o kathe asxetos sto youtube
dld einai gozas?
happy.gif
Member
Gold: 41.21
Jan 19 2009 09:20am
Quote (tikis @ Mon, 19 Jan 2009, 15:20)
dld einai gozas?
happy.gif

VOUCH

This post was edited by Tsutseki on Jan 19 2009 09:21am
Member
Gold: 0.00
Jan 19 2009 09:53am
Quote (tikis @ Mon, Jan 19 2009, 03:20pm)
dld einai gozas?
happy.gif

re tiki sto xsanapa mhn ti psaxneis atm eGc>all sc ladder se tvt ego to xsero esi pu kaneis me to bull to pvm su den mporeis na to xsereis!
Member
Jan 19 2009 09:59am
Quote (firebreath @ Mon, 19 Jan 2009, 15:53)
re tiki sto xsanapa mhn ti psaxneis atm eGc>all sc ladder se tvt ego to xsero esi pu kaneis me to bull to pvm su den mporeis na to xsereis!

kamorwnw tin egc clan sou sto youtube ...
kai sou eipa tin apopsei mou gia ton dudu pou to evale .. tongue.gif
dn xrazetai na ta grapsw kai sto jsp !
kai sto hc oute 70lvl dn tha pate .. oti kai na kanetai ... kai molis rip cry naaps
Member
Jan 19 2009 10:59am
Quote (Tsutseki @ Mon, Jan 19 2009, 03:59pm)
kamorwnw tin egc clan sou sto youtube ...
kai sou eipa tin apopsei mou gia ton dudu pou to evale .. tongue.gif
dn xrazetai na ta grapsw kai sto jsp !
kai sto hc oute 70lvl dn tha pate .. oti kai na kanetai ... kai molis rip cry naaps

rofl!pare habari kati zoo e zoo to hc einai pvm katse sto pvm gt mono ekei iparxeis sto mf run kai sto baalrun!
pane psaxne kana hammer guide sto internet gt mono su den mporuses na kaneis tpt!
kai pane mathe pos na kaneis protection 1 amazon se tvt gt oses fores se peirame sto tvt apo to kalo su to protect psofages protos protos!
Member
Jan 19 2009 11:08am
Quote (firebreath @ Mon, 19 Jan 2009, 16:59)
rofl!pare habari kati zoo e zoo to hc einai pvm katse sto pvm gt mono ekei iparxeis sto mf run kai sto baalrun!
pane psaxne kana hammer guide sto internet gt mono su den mporuses na kaneis tpt!
kai pane mathe pos na kaneis protection 1 amazon se tvt gt oses fores se peirame sto tvt apo to kalo su to protect psofages protos protos!

more mlk ... o dudu afinei tin ama kai exei dipla tou tin alli ama hosted (java) kai oute kan tin hitari kai oute kan kseri na tin hitari kai fenetai poli kathara
naap... kai esu kai o allos ... oso gia to hc .. prepe na exeis @@ gia na pekseis hc ... eidaka me tous best players tou hc ...
kai ksereis mia xara oti ... oti hammers eixa eidika ton Step kai ton Faster ... itane dikamou ta guild ...
trava kane to crap pvp sou kai min fovase oti tha xaseis ton char sou .. naap kane mia assa natalian ... omfg ...
4 Grammata se dilonoune .... NAAP
molis efuge o mitsos ... kai o sakis mazi me ton kouts katethian ... pires tharos skatonoobo .... vlepeis otan pezane autioi
isouna to tsiraki tous kai tpt allo apla etrexes pisw tous ...

TESPA .. stamataw oli autin tin fash gt dn aksizei na asxoloume me kati malakismena.. tpt allo ....

This post was edited by Tsutseki on Jan 19 2009 11:11am
Member
Gold: 4,604.00
Jan 19 2009 11:10am
Prospathisa na po kapia pragmata kai to mono pou egine itan ena big failure..metaniosa gia to post pou ekana kai to mono pou egine itan na epektathoun proigoumenes kodres..apo mena telos gl kai kala flaming
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 19 2009 11:21am
Quote (firebreath @ Mon, Jan 19 2009, 04:59pm)

to hc einai k duel place

Quote (FotiGy @ Mon, Jan 19 2009, 05:10pm)
Prospathisa na po kapia pragmata kai to mono pou egine itan ena big failure..metaniosa gia to post pou ekana kai to mono pou egine itan na epektathoun proigoumenes kodres..apo mena telos gl  kai  kala flaming

k simfonw me tn gino gl sto flaming xd
Member
Jan 19 2009 12:40pm
Quote (Tsutseki @ Mon, Jan 19 2009, 05:08pm)
more mlk ... o dudu afinei tin ama kai exei dipla tou tin alli ama hosted (java) kai oute kan tin hitari kai oute kan kseri na tin hitari kai fenetai poli kathara
naap... kai esu kai o allos ... oso gia to hc .. prepe na exeis @@ gia na pekseis hc ... eidaka me tous best players tou hc ...
kai ksereis mia xara oti ... oti hammers eixa eidika ton Step kai ton Faster ... itane dikamou ta guild ...
trava kane to crap pvp sou kai min fovase oti tha xaseis ton char sou .. naap kane mia assa natalian ... omfg ...
4 Grammata se dilonoune .... NAAP
molis efuge o mitsos ... kai o sakis mazi me ton kouts katethian ... pires tharos skatonoobo .... vlepeis otan pezane autioi
isouna to tsiraki tous kai tpt allo apla etrexes pisw tous ...

TESPA .. stamataw oli autin tin fash gt dn aksizei na asxoloume me kati malakismena.. tpt allo ....

tsiraki?ahhaha eisai terma zoo!ahahaha tsiraki den exo iprxsi pote kai den tha iparxso auto to xserun oloi! xD doxsa to theo me to giannh mitso kai sakh exo akoma sxeseis kai as mhn pezun!kai pos eimai tsiraki otan ton sakh ton exo kanei trela donate?ton mitso epishs?to gianaro eixe to pw mu!rofl eisai gia gelia pragmatika!
kai opos su eipa to build tu step to eixes apo guide apo net an thes su dino to guide me copy paste gt mu to xes steilei!zoo mia zoh tha sai kai 2vlo!apla!
Member
Jan 19 2009 12:42pm
Quote (tikis @ Mon, Jan 19 2009, 05:21pm)
k simfonw me tn gino gl sto flaming xd

+to flaming den to arxisa ego allos to arxise check alla post na deis!
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll