d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Niwthw Perierga Me Toso Flame > Hmm ^^ Tha Valete Mualo ?
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 53.44
Jan 17 2009 09:58am
Quote (tikis @ Sat, Jan 17 2009, 05:40pm)
DEN A3IZAN DEKARA, etsi tsutseki ? kai i athlia parea sou
re crusader apo tn stigmi p dn 3ereis tn tsutseki mn milas gia afton
tsutseki > teo
tikis > eGc all

mia le3h gia sas #1 sto grc
# 40000 sto europe
gl hf smile.gif

afou to thes tha milisw me gegonota mr. tikis > all eGc

to oti eimastan kai eimaste #1 sto grc einai gegonos.

to oti to eGc psifistike mesa sta top10 clans tis europis einai k ayto gegonos.
kai ksereis pote ?
otan o nick itan sto nice clan #1 europe kai otan oi upoloipoi eGc itan inactive/stamatisan to diablo2
stin ousia imoun mesa sta 10top clan tis eurwpis monos mou.

kai dn thymamai kanenan ''tiki'' na einai ekei gyro.

meine sto nl / hc i opou allou eisai kai mi milas
alliws ela lad na ta poume ingame.

mi mou milas gia foxq. otan ekana duels ws eGc to foxq itan anyparkto.
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2009 09:59am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 03:55pm)
esu pane mathe kanena build gia bow kai stamata na pezeis me kapiou allou to opio itane n1 bow sto relam kai sto ladder

bull sto hammer esto kai full vita pu ton eixes tote hsun gtp sto skill play!se vazame na kaneis protect th bow aka mitso kai epeftes me protos apo olus!
Member
Gold: 2.01
Jan 17 2009 10:01am
haha o dim na mathei build gia bow ? xD XD to akousame kai auto tongue.gif o dim exei vrei 3 me 4 diaforetika builds. ola imba. to ti usarei gia tvt einai allo thema, emeis ton upoxrewnoume gia to sygekrimeno.

ye o teo exei dikaio

Nice / ezpk / wep / oOR / Rip otan eirthan apo usa / eimai stin eGc eimoun sto Nice kai borousa na bw aneta stin oOR, twra oti kai na peis... ton xrono sou tha xaseis, eisai enas clown pou leei oti i bowa mas den 3erei na paizei, exoume merika link sto youtube na deis na 3estravwtheis pvm'r xD.

ekei pou se pairnei aight !

+1
Member
Jan 17 2009 10:02am
Quote (firebreath @ Sat, Jan 17 2009, 03:59pm)
bull sto hammer esto kai full vita pu ton eixes tote hsun gtp sto skill play!se vazame na kaneis protect th bow aka mitso kai epeftes me protos apo olus!

pera apo tn john kai ton tns enas apo tous imba hdins pou ypirxan, xwris na periautologo... Nice_V, playing legendary. qq sou twra
Member
Jan 17 2009 10:03am
Quote (eGc-CrusadeR @ Sat, Jan 17 2009, 04:01pm)
haha o dim na mathei build gia bow ? xD XD to akousame kai auto tongue.gif o dim exei vrei 3 me 4 diaforetika builds. ola imba. to ti usarei gia tvt einai allo thema, emeis ton upoxrewnoume gia to sygekrimeno.

ye o teo exei dikaio

Nice / ezpk / wep / oOR / Rip otan eirthan apo usa / eimai stin eGc eimoun sto Nice kai borousa na bw aneta stin oOR, twra oti kai na peis... ton xrono sou tha xaseis, eisai enas clown pou leei oti i bowa mas den 3erei na paizei, exoume merika link sto youtube na deis na 3estravwtheis pvm'r xD.

ekei pou se pairnei aight !

+1

kai y xsexasa to build pu usarei o dim pu einai tu mitsu ton skotisame 1 mhna na to kanei!den htan mono dikh tu epilogh dioti bow>all sto tvt kinei ta pada sto tvt einai to oplo tu team sto duel!
Member
Gold: 41.21
Jan 17 2009 10:04am
Quote (firebreath @ Sat, 17 Jan 2009, 15:52)
kaneis mega lathos tiki apla!dioti
ego ton bull pada ton eixa kai pada tha ton exo!
esena pada se eixa kai pada tha se exo!
to grc pada to eixa pada to exo!
kai to europe dn klanei mia! apla gtp pexse es to hc su kane kana pvm mazi me to bull!
dioti ekei pu prepei na faneis den fanhkes!kai to tnx meta apo tosa polla apo sena htan auto!
den exo na po kati allo pera apo to oti esi kai bull apodeixthkate n1 axaristoi!sas evala sto guild
sas voithisa me fg posa fg exeis vgalei esi tiki apo to classic chara?gia pes mu?
gia pes mu esi bull poses fores mu zhthses fg daneika kai prin prolaveis na ta zhthseis sta eixa steilei?
ego doxsa to theo exo mathei na ektimao sto apeiro akoma kai to help ths taxseos tu 1s el rune!
eseis profanos den exete mathei na ektimate to help ths taxseos ton K fg tnx a lot pedes apla eiste both n1!
P.S. oso anafora ta skill se duel pare 1 thl to mitso na su pei thn apopsh tu gia sena kai to bull se auto to thema!
sto thema DUEL gt apla na xsereis otan o bull mpike sth fox mpike gt kapoios ton lipithike!ego otan mpika sth fox
mpika gt o mitsos me parakalage apo to ladder 3 na mpo kai gt htan m8 mu!tora ti mu les gia fox kai @@ den me noiazei!
oloi euthxos xserun th  fox xserun thn eGc kai ta sxetika!pes mu an pas sto ladder kai rothseis gia sovares clan ta 3 teleutea xronia an tha akustei to name fox!
kai tha su po ego poia name tha akustun prin rothseis!
eGc Nice Wep kai Ez_pk pane rota kai meta sfira mu!

prwton bb apo tin gamimemi guild sou .. deuterwn osa exeis kanei esu gia emas exoume kanei kai emeis gia esena gia auto min les amalkies kai deuterwn o mitsos kserei mia xara to pios exei ta skills i oxi ... kai o idios me sxoliaze kai ton euxaristw gia auto alla re mlk me auto pou eipes oti me lipithike o mitsos gia na me vali stin clan dn to perimena gt i clan akoma kai i fox itane gtp tote kaii dn eixe atoma !!! kai theo ... kserw poli kala to ti apopsei exei o mitsos gia to diko mou hammer game play
kai mou to exei pei 1000fores .. osos gia tote pou kaname tvs esu dn ikseres kan to ti tha pei necro kai min akouw malakies gt prin apo kati mines dn ikseres ti tha pei pvp
Member
Gold: 53.44
Jan 17 2009 10:04am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 06:55pm)
esu pane mathe kanena build gia bow kai stamata na pezeis me kapiou allou to opio itane n1 bow sto relam kai sto ladder

zwo! exw 2 build kalytera apo ayto pou usarw.

apla prepei na eimai kai accepted se tvts. opote ystera apo parotrynsi tou teo xrisimopoiisa to build pou exw.( icon_pointr.gif teo thymasai ti sou elega ? )

oso gia ta skills mou ta kseroun kala osoi ekanan duel me to smiter mou. NarsiL > u rando.-
Member
Gold: 41.21
Jan 17 2009 10:05am
Quote (firebreath @ Sat, 17 Jan 2009, 15:59)

re mlk auto hammer itane otan eixa vgei apo tin clan tis Foxq kai eixa kai diko acc ...
opote thimisou kala ....
Member
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 04:04pm)
prwton bb apo tin gamimemi guild sou .. deuterwn osa exeis kanei esu gia emas exoume kanei kai emeis gia esena gia auto min les amalkies kai deuterwn o mitsos kserei mia xara to pios exei ta skills i oxi ... kai o idios me sxoliaze kai ton euxaristw gia auto alla re mlk me auto pou eipes oti me lipithike o mitsos gia na me vali stin clan dn to perimena gt i clan akoma kai i fox itane gtp tote kaii dn eixe atoma !!! kai theo ... kserw poli kala to ti apopsei exei o mitsos gia to diko mou hammer game play
kai mou to exei pei 1000fores .. osos gia tote pou kaname tvs esu dn ikseres kan to ti tha pei necro kai min akouw malakies gt prin apo kati mines dn ikseres ti tha pei pvp

o teo den 3erei ti tha pei pvp *

n1 manners !!
Member
Quote (Carnil @ Sat, Jan 17 2009, 03:58pm)
afou to thes tha milisw me gegonota mr. tikis > all eGc

to oti eimastan kai eimaste #1 sto grc einai gegonos.

to oti to eGc psifistike mesa sta top10 clans tis europis einai k ayto gegonos.
kai ksereis pote ?
otan o nick itan sto nice clan #1 europe kai otan oi upoloipoi eGc itan inactive/stamatisan to diablo2
stin ousia imoun mesa sta 10top clan tis eurwpis monos mou.

kai dn thymamai kanenan ''tiki'' na einai ekei gyro.

meine sto nl / hc i opou allou eisai kai mi milas
alliws ela lad na ta poume ingame.

mi mou milas gia foxq. otan ekana duels ws eGc to foxq itan anyparkto.

vouch!otan eixame egc sto lad 3 htan ego dim sakhs kai mark!o patrick eixe stamathsei!
tote o mitsos skotize emana kai sakh na bume Fox!an dn me pisteueis rota to mitso!kai sto lad 4 ego me sakh mpikame fox an thimase!
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll