Quote (true_lucif3r @ Feb 18 2015 10:42pm)
Άν παίξουνε παρόμοια (ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-διαιτησία) θα το πάρει η ΑΕΚ!
Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου ΑΕΚ, δεν ξέρω άν παίζει έτσι σε όλα τις τα ματς, ή τους βγήκε λόγω ευκαιρίας-συγκιρίας
Κρίμα που ο διαιτητής γάμησε το ματς και σφύραγε κάθε επαφή (Μέτρησα 20 φάουλ απο τα οποία τα 10 ήταν δεν ήταν, και 10 που δεν ήταν με τίποτα)
Είδαμε τουλάχιστον λίγη μπαλίτσα (κυρίως απο ΑΕΚ) γιατί τα Ολυμπιακός-Παο και Παοκ ήταν σούπα
Ίσα ίσα που απέφευγε η ΑΕΚ να παίξει σκληρά, και το πήγαινε στο σώμα όσο μπορούσε...
Στον ΟΣΦΠ φάνηκε ξεκάθαρη έλλειψη Ελλήνων παικτών να νιώθουνε τί είναι ΑΕΚ και πως πρέπει να παίξουν έναντι της.
Άν η ΑΕΚ κατέβει όπως στο Καραϊσκάκης να παίξει την μπαλίτσα της και δεν απαντήσει με καπνογόνα-φασαρία-τσαμπουκά-ξύλο στον Ολυμπιακό,
(που κατα κάποιο τρόπο αυτός το ξεκίνησε έτσι), θα το πάρει!
Εκτός αν παίξουν και οι 2 μπαλίτσα οπότε βάση πιθανοτήτων το πάρει ο Ολυμπιακός...
Μακάρι να δούμε ποδόσφαιρο και ας το πάρει ο καλύτερος ρεεεεε!
giaaaa pes mas esy ti einai aek...!
sullogos p den yparxei pouthena,para mono sto handball(kai ekei dn kserw kan ti omades exei).
se kathe xwra to podosfairo kai to mpasket einai ta megalutera athlimata,etsi?pes mou pou einai se auta h aek,etsi gia na mporesw na katalavw pia einai h aek.
pera apo auta,tha einai kalh fash giati tha einai gemato to oaka(thelw na peisteuw) kai tha einai endiaferon na katseis na to deis.
This post was edited by kalhmera on Feb 19 2015 06:36am