d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > ^^ Panteli
12Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2.50
Warn: 20%
Jun 6 2013 06:59am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Oreo mouni exeis, ksan8outsiko elepw.. na trogo egw tsitsia...
Member
Gold: 95.70
Jun 6 2013 07:02am

GAMAW TIN MANA TOU BLACKTWISTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XINO FTINO KATOURAO STO STOMA TIS TIN PASALIBO ME SKATA KAI TIN PETAO STO DROMO SAN TA SKILIA TIN PATSABOURA TIN POUTANARA !!!!!!
Member
Jun 6 2013 07:06am

RE POUTANAS PEDI DEN EIMAI O DIMIS PES MOU POU BRISKESE NA ERTHO IOULIO EIMAI KATO POU THA SE BRW RE GAMOMANO

MAS KANEIS KAI BLOCK XESTOI HAHAHAHAHAHAHA
Member
Jun 6 2013 07:17am

Quote (BlackTwister @ 6 Jun 2013 14:06)
Quote (Dimis @ Jun 6 2013 01:02pm)
prepei na balw to mouni sou to ksan8o mallon se ena group gia poutanakia sto facebook ^^
pos to gamas auto to toumpano thelw mathw spiriari

ρωτα τη μανα σου να σου πει πως το γαμαω. Σαρεσει ε?Θες να τη συγκρηνουμε με αυτη τη βαρελα την αραπινα που ειχες εσυ στο φμπ πριν 2 χρονια κ ενω την ειχες αγκαλια ηταν σαν να σε εχει αυτη? χαχαχαχα.... Σε ολα παντα ημουν πανω απο εσενα evo. Ειτε αυτο ηταν Diablo οπου σε ξεφτιλιζα οπως δεν εχει ξεφτιλισει ποτε dueler αλλον Nooba, ειτε αυτο ηταν friendships, ειτε γκομενες. Ξερω πως σε ποναει αλλα τι να κανεις? Ετσι ειναι η ζωη, οτι δινεις παιρνεις. Και τωρα πες μου μερος να σε γαμησω και προσωπικα απο κοντα να ερθεις να στρωσεις χαρακτηρα τουρκογυφτοσπορε γαμω τη μερκελ σου γαμω φλωρε.

Φαντάσου ποσο βλάκας εισαι φίλε, παντα ειμoυν φίλος εναντίον σου, πάντα στα duel έχανες 5-0 και αυτο το ξέρεις πολυ καλα.
Κ εσυ, και ο Dim, και ο Μήτσος και ο Teo φάγατε στο Τέλος στην καλύτερη σας φάση του Diablo απο 5.0

2. μην με λες εμενα τουρκο γιατι μπροστα στους ποντιους δεν εχεις αρχίδια να το πεις βλακα, για κατι ατομα σαν και εσενα λενε την Μακεδονια σκοπια κ τον Ποντο Τουρκια.
Πανε μαθε λιγη ιστορια αγόρι μου, εγω σπουδασα στην ξενιτεια, αλλα ειδες; τα ελληνικα μου τα γραφω κ τα ξερω πολλυ πιο καλα απο εσενα, κ δεν χριαζομε ουτε Translator.

3. Αυτα που βγάζω τον μήνα εδω δεν τα βλεπεις εσυ τον Χρόνο

This post was edited by Dimis on Jun 6 2013 07:18am
Member
Jun 6 2013 07:20am
Quote (Dimis @ Jun 6 2013 03:17pm)
Φαντάσου ποσο βλάκας εισαι φίλε, παντα ειμoυν φίλος εναντίον σου, πάντα στα duel έχανες 5-0 και αυτο το ξέρεις πολυ καλα.
Κ εσυ, και ο Dim, και ο Μήτσος και ο Teo φάγατε στο Τέλος στην καλύτερη σας φάση του Diablo απο 5.0

2. μην με λες εμενα τουρκο γιατι μπροστα στους ποντιους δεν εχεις αρχίδια να το πεις βλακα, για κατι ατομα σαν και εσενα λενε την Μακεδονια σκοπια κ τον Ποντο Τουρκια.
Πανε μαθε λιγη ιστορια αγόρι μου, εγω σπουδασα στην ξενιτεια, αλλα ειδες; τα ελληνικα μου τα γραφω κ τα ξερω πολλυ πιο καλα απο εσενα, κ δεν χριαζομε ουτε Translator.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA DIMI TON POULAME KAI TON AGORAZOUME 150 FORES KAI POU EISAI PETA TOU KANA PSILO NA PARI FGS GT EDO KAI 10 MINES TA IDIA FGS EXEI HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA OUTE PANO OUTE KATO PANE XAAXXAAXXAXAXAXAAXAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Member
Gold: 9.00
Jun 6 2013 07:26am
gamw to mouni p sas petage kai ta duo.momola gamw ton xristo sas alvanotourkopakistanoToumpekistani
Member
Jun 6 2013 07:36am
Kalimera stis mana sou to tafo kai sena poutanas giena
Member
Gold: 66.00
Jun 6 2013 07:41am
Δεν εισαι για τετοιες γκομενες πιθηκε και το ξερεις. Για την χοντρουλα που ειχες τοτε εισαι κ αυτη ΑΝ την ειχες πολυ σου ηταν. Αν!
Διχασμενη προσωπικοτητα^^ Πωπω γελιο. Δες στιχομυθια^^ Με 2 acc κατεβαζει παναγιες ο τουρκογυφτος... Τι τραυμα σου προξενησα παλι...Δε πειραζει θα το ξεπερασεις κ αυτο.
Ξερεις πολυ καλα που ειμαι τζιμη. Δε θα σ πω τα κλασικα του τυπου πες μου που εισαι γιατι κ εξω φλωρος εισαι οπως κ εδω. Οταν θες ελα να με βρεις. Περιμενω εγω.

Και οριστε και παλι τα 5-0 ^^
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=52209425&f=45
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=38701884&f=45

Κουραστηκα ταρζαν...Τη κανω. Φιλια μαγκες! <3

This post was edited by BlackTwister on Jun 6 2013 07:49am
Member
Jun 6 2013 07:49am
Quote (BlackTwister @ 6 Jun 2013 14:41)
Δεν εισαι για τετοιες γκομενες πιθηκε και το ξερεις. Για την χοντρουλα που ειχες τοτε εισαι κ αυτη ΑΝ την ειχες πολυ σου ηταν. Αν!
Διχασμενη προσωπικοτητα^^ Πωπω γελιο.  Δες στιχομυθια^^ Με 2 acc κατεβαζει παναγιες ο τουρκογυφτος... Τι τραυμα σου προξενησα παλι...Δε πειραζει θα το ξεπερασεις κ αυτο.
Ξερεις πολυ καλα που ειμαι τζιμη. Δε θα σ πω τα κλασικα του τυπου πες μου που εισαι γιατι κ εξω φλωρος εισαι οπως κ εδω. Οταν θες ελα να με βρεις.  Περιμενω εγω.

Και οριστε και παλι τα 5-0 ^^
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=52209425&f=45
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=38701884&f=45

Χοντρούλα;
Ναι η Μανα σου !
Member
Gold: 4,767.00
Jun 6 2013 10:56am

Quote (Dimis @ Jun 6 2013 04:17pm)

Re sy dimitri, de varethikes akoma ???
To mono pou thymamai apo sena se duel, einai otan se afisa na pareis kana 2 kai meta se piga aima xwris na xasw oute 1 kai mou eleges: "..to eipes kai to ekanes oti tha paikseis sovara twra.."
Gia na mi thymithw oti mou eleges otan kaname duel oti etreman ta xeria sou kai parakolouthouse me deos taytoxrona kai to miso net pou vriskosoun

Esy 5.0 nikas mono to pouli sou otan to paizeis. Basika den exw dei xeirotero dueller sovara twra...
Episis apo ellinika eisai entelws agrammatos kai esy kai o Lafumenda (pou den thymamai an einai kai multi sou)
Ponane ta matia mou opote vlepw post sas...
Stay stin germania sou, germanoanathremene tourkospore kai min sfeterizesai tin xwra tou fwtos.
Sto lew kai sti glwssa sou, aei sixtiri
:)
Go Back To Ελληνικά Topic List
12Next
Closed New Topic New Poll