d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Greek Superleague > Only Serious
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.50
Warn: 20%
Feb 19 2011 04:56pm
No Spam, only serious sizitiseis se 8ema Podosfairo/A8lhtika ktlp.

Βαθμολογίες

Super League
    * 1 Ολυμπιακός 60 23
    * 2 Παναθηναϊκός 50 23
    * 3 Π.Α.Ο.Κ. 34 22
    * 4 Α.Ε.Κ. 33 22
    * 5 Καβάλα 32 23
    * 6 Εργοτέλης 3 122
    * - Ολυμπιακός Βόλου 31 22
    * 8 Κέρκυρα 30 23
    * 9 Άρης 28 22
    * 10 Ηρακλής 27 22
    * - Ξάνθη 27 22
    * 12 Ατρόμητος 26 22
    * 13 Πανιώνιος 24 22
    * 14 Αστέρας Τρίπολης 22 23
    * 15 Α.Ε.Λ. 18 22
    * 16 Πανσερραϊκός17 23
A Big Thank's to Arx_X

This post was edited by Emirate on Feb 19 2011 05:06pm
Member
Feb 19 2011 04:57pm
Πρόστιμο για το πρώτο ματς με ΑΕΚ

Πρόστιμο 3000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 19 Ιανουαρίου.

Παράλληλα απάλλαξε τον γενικό αρχηγό της Ένωσης, Βασίλη Δημητριάδη, από την επιβολή πειθαρχικής ποινής για τον ίδιο αγώνα. Σε άλλη απόφασή της, η Επιτροπή επέβαλε στην Καλαμάτα πρόστιμο 2.500 ευρώ, για τον αγώνα της Δ΄ εθνικής κατηγορίας Καλαμάτα-Αστέρας Αμαλιάδας (16/1).
Member
Gold: 66.00
Feb 19 2011 04:57pm
stamata re na prizeis balles...olybiakara nai!!alla den eisai ellinas...den exeis logo na postareis edw...apla ksafanisou karnabale...
Member
Feb 19 2011 04:59pm
Quote (BlackTwister @ Feb 20 2011 01:57am)
stamata re na prizeis balles...olybiakara nai!!alla den eisai ellinas...den exeis logo na postareis edw...apla ksafanisou karnabale...

Ξεχείλιζε η οργή του Γιόσου Σαριέγκι για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος στάθηκε τόσο στη διαιτησία όσο και στην επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες.

"Είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Μας έκλεψαν τη νίκη. Ο διαιτητής έπαιζε εναντίον μας από την αρχή του αγώνα. Σε μας ακύρωσε ένα κανονικό γκολ και κατακύρωσε ένα που δεν ήταν στον αντίπαλο. Στο τέλος μπήκαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, μας επιτέθηκαν, μας χτύπησαν. Είναι ντροπή!", ήταν τα λόγια του αμυντικού του Τριφυλλιού.

Η ανάλυση του Περικλή Βασιλάκη

- Στην φάση του 44ου λεπτού η μπάλα από το κεφάλι του Τοροσίδη πάει στο -απλωμένο- χέρι του και ο διαιτητής κρίνει ότι δεν υπήρχε πρόθεση, η οποία πρωτίστως τιμωρείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εχω σοβαρές επιφυλάξεις για την απόφασή του. Και πολύ περισσότερο για το σφύριγμά του για επιθετικό φάουλ στον Νίνη. Δεν θα τον κατηγορούσα, σε καμία περίπτωση, αν αντί για όλα αυτά σφύριζε πέναλτι.

- Στην φάση του γκολ του Κατσουράνη δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Ο σκόρερ καλύπτεται από τουλάχιστον δυο -ενδεχομένως και τρεις- παίκτες του Ολυμπιακού. Όφειλε ο βοηθός να μη σηκώσει τη σημαία, παρασύροντας με την υπόδειξή του τον διαιτητή.

- Τέλος, στην φάση του 91ου λεπτού, ο Τζιμπούρ φαίνεται να δέχεται την κεφαλιά – πάσα του συμπαίκτη του ευρισκόμενος στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο του Παναθηναϊκού, αν και δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Σχετικά με την εμπλοκή του Πάντελιτς, ο κανονισμός είναι μάλλον σαφής: αν δεν συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην φάση, το γκολ είναι έγκυρο. Αν, εν προκειμένω, ο Πάντελιτς αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του χωρίς παράλληλα να εμποδίζει το οπτικό πεδίο ή τον ίδιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καλώς μέτρησε το γκολ. Εχω τις επιφυλάξεις μου για την θέση του επιθετικού του Ολυμπιακού χωρίς, πάντως, να μπορώ να είμαι κατηγορηματικός.

This post was edited by Emirate on Feb 19 2011 05:00pm
Member
Feb 19 2011 05:01pm
Χιμένεθ: "Θα τηρήσω το συμβόλαιο μου"

Στο μέλλον του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα δηλώνοντας πως σκοπεύει να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του.
Σχετικά links

* Super League - Α.Ε.Κ.
Εκτός 18άδας, Γεωργέας, Μπέρνς

Ο Ισπανός τεχνικός , μιλώντας για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να βρει την χαμένη ισορροπίας της , να μην σκέφτεται το Κύπελλο και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ενώ έδωσε το πρόσταγμα για την ανάκαμψη του Δικεφάλου:

“Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσουμε τα προηγούμενα άσχημα αποτέλεσμα είναι να πάρουμε άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε την Τρίτη θέση στα πλέι οφ. Αν παίζουμε έτσι όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο είμαι ευχαριστημένος, έχουμε τύχη. Δείξαμε ότι και μέσα σε ένα παιχνίδι μπορούμε να βελτιωνόμαστε, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Αύριο μπορεί να μην έχουμε τον κόσμο μας, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και γι' αυτούς”.

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να μείνει η ΑΕΚ εκτός πλέι οφ: “Πάντα υπάρχει κίνδυνος όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Η μία ομάδα κυνηγάει την άλλη. Όμως υπάρχει και η πιθανότητα να μην μας φτάσει κανείς”.

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα: “Η δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό στην αμυντική λειτουργία δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Πριν λίγο καιρό ήμασταν η ομάδα που δεχόταν τα λιγότερα γκολ, και τώρα αυτή που δέχεται τα περισσότερα. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία που είχαμε”.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από εμάς εξαρτάται. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και να χάσουμε από τον οποιοδήποτε. Γι' αυτό και ψάχνουμε την ισορροπία”.

Για τον αν σκέφτονται οι παίκτες τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Το πρωτάθλημα είναι τόσο σημαντικό όσο και το κύπελλο. Θα ήταν τεράστιο λάθος αν σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ. Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αύριο. Μετά έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε με τον Εργοτέλη. Θα ήταν λάθος να μη σκεφτόμαστε αυτά τα παιχνίδια. Κι απ' όσο έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, σκεφτόμαστε μόνο αυτό”.

Για το ταξίδι του Γκρέταρσον στην Ισπανία: “Υπάρχει συνολικός σχεδιασμός στην ομάδα για να βελτιώσουμε την ΑΕΚ”.

Για το αν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι: “Έχω συμβόλαιο και θα το τηρήσω. Θα μείνω μέχρι το τέλος του. Κι αν μετά από αυτό η ΑΕΚ με θέλει και έχω και εγώ με την ΑΕΚ τις ίδιες φιλοδοξίες τότε θα ήθελα να μείνω και τα επόμενα χρόνια. Αυτούς τους 5 μήνες που είμαι εδώ, όλος ο κόσμος είναι δίπλα μου, και οι οπαδοί της ΑΕΚ - ειδικά αυτούς τους θέλουμε κοντά μας αυτές τις δύσκολες στιγμές - έχω γίνει πλέον «ένα» μαζί με όλους. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα ακούω τη λέξη «ΑΕΚάρα» και με το χέρι τους να χτυπάνε το στήθος τους. Δεν ήξερα τι σημαίνει. Τώρα ξέρω...”

Για όσα ακούστηκε ότι ειπώθηκαν στα αποδυτήρια την τελευταία εβδομάδα: “Όποια ενημέρωση κι αν έχετε εγώ τα αποδυτήρια από μικρός τα θεωρώ ιερά. Όποιος παίκτης θέλει να κερδίσει την εύνοια του Τύπου είναι δικαίωμά του. Θα πρέπει όμως κι εσείς να το κάνετε σωστά και με ειλικρίνεια. Αν η ΑΕΚ δείξει μεγαλύτερη φιλοδοξία και όλοι τους θέλουν να κάνουν την ΑΕΚ μεγαλύτερη θέλω να παραμείνω σε αυτή την ομάδα. Αν δεν θέλουν να κάνουν την ΑΕΚ μεγαλύτερη, τότε ίσως εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος προπονητής. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα και όπως έχω πει δεν γεννήθηκα ΑΕΚτζής. Αλλά πλέον με έχουν κερδίσει όλοι στην ΑΕΚ. Δεν είχα πρόβλημα να το εξαντλήσω αλλά να μείνω κι άλλα χρόνια. Αυτό που θέλω είναι φιλοδοξία. Θέλω φέτος και τα άλλα χρόνια τίτλους. Φέτος μπορούμε να πάρουμε ένα τίτλο”.

Για το αν βλέπει φιλοδοξία από τους παίκτες και τη διοίκηση: “Από τους παίκτες υπάρχει φιλοδοξία, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται πράξη. Δεν συνηθίζω να κοιτάω άλλες ομάδες, όμως δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς. Από τους παίκτες γίνεται καλή δουλειά και τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Και απ' τη διοίκηση, βλέπω απ' όλους φιλοδοξία και όλοι θέλουν να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει όμως στην ΑΕΚ γενικά είναι αυτό που λέω και στους παίκτες μου ότι μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι".
Member
Gold: 8,380.00
Feb 19 2011 06:03pm
psofa vromogufte mousoulmane me kommenh poutsa
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 19 2011 06:16pm
Could I care less?
Member
Gold: 0.00
Feb 19 2011 06:52pm
καρκινο στα αρχιδια να παθεις πουτανοσπερμα.
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 19 2011 07:01pm
Quote (firebreath @ Feb 20 2011 12:52am)
καρκινο στα αρχιδια να παθεις πουτανοσπερμα.

:flamethrower:
Member
Gold: 0.00
Feb 19 2011 07:54pm
i mana sou ton pairnei mexri na psofisei, exeis xairetismata apo tin ria
Go Back To Ελληνικά Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll