d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Η εξυπνάδα πάει σύννεφο.. > Και ο μαλακας Παντα θα χαιρεται
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 100.00
Dec 13 2010 07:52am
Χαιρετώ τα παιδιά του ελληνικού φόρουμ...Ο λογος που γραφω ειναι για να σας πω οτι μετα απο κοντα 7 χρονια που εχω το account Kadji με πραγματα απο 1.09 "καποιος" μπηκε στο λογαριασμο μου και αφου μετα απο πολλες προσπαθειες για ανακτηση το πηρα πισω αλλα ειχαν εξαφανιστει τοσο τα αντικειμενα οσο και οι χαρακτηρες..Μονο ενας εμεινε...

Στα @@ τα αντικειμενα αν και οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι τα ειχα χεσμενα αλλα καποια ηταν κοπος αρκετων ετων να μαζευτουν..

Ονοματα προφανως δεν μπορω να πω σχετικα με το ποιος εκανε τι αλλα ξερω οτι αν καποιος ειχε ποτε αναγκη εγω τον βοηθουσα αν και μπορει στην δεδομενη στιγμη να μην ειχα σχεδον τπτ να του προσφερω...

Ντροπη σε οποιον παντως το εκανε αυτο..Ευελπιστω τουλαχιστον τα αντικειμενα που πηρε και πουλησε να του προσεφεραν εστω λιγες στιγμες χαρας γιατι φανταζομαι οτι τπτ αλλο δεν του δινει χαρα παρα μονο να εξαπατα "συμπατριωτες"!!!!

Ο λογος που εκανα αυτο το topic ηταν καθαρα και μονο για να επιβεβαιωσω οτι ο κυριοτερος λογος που δεν ειμασταν ποτε ενωμενοι ειναι γιατι παντα ο μαλακας ο "παρτακιας" που γαμαει το συνολο.

Ευχαριστω παιδες για το χρονο σας.Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννα και καλες Γιορτες..

Υ.Γ. Ψοφος στον καργιολη με τα αντικειμενα μου διοτι καποια ηταν συναισθηματικης αξιας λογω της εποχης που τα ειχα βρει.....
Estimated Value : ~ 15k fg

This post was edited by thesadman on Dec 13 2010 07:54am
Member
Gold: 9.00
Dec 13 2010 08:03am
Quote (thesadman @ Dec 13 2010 01:52pm)
Χαιρετώ τα παιδιά του ελληνικού φόρουμ...Ο λογος που γραφω ειναι για να σας πω οτι μετα απο κοντα 7 χρονια που εχω το account Kadji με πραγματα απο 1.09 "καποιος" μπηκε στο λογαριασμο μου και αφου μετα απο πολλες προσπαθειες για ανακτηση το πηρα πισω αλλα ειχαν εξαφανιστει τοσο τα αντικειμενα οσο και οι χαρακτηρες..Μονο ενας εμεινε...

Στα @@ τα αντικειμενα αν και οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι τα ειχα χεσμενα αλλα καποια ηταν κοπος αρκετων ετων να μαζευτουν..

Ονοματα προφανως δεν μπορω να πω σχετικα με το ποιος εκανε τι αλλα ξερω οτι αν καποιος ειχε ποτε αναγκη εγω τον βοηθουσα αν και μπορει στην δεδομενη στιγμη να μην ειχα σχεδον τπτ να του προσφερω...

Ντροπη σε οποιον παντως το εκανε αυτο..Ευελπιστω τουλαχιστον τα αντικειμενα που πηρε και πουλησε να του προσεφεραν εστω λιγες στιγμες χαρας γιατι φανταζομαι οτι τπτ αλλο δεν του δινει χαρα παρα μονο να εξαπατα "συμπατριωτες"!!!!

Ο λογος που εκανα αυτο το topic ηταν καθαρα και μονο για να επιβεβαιωσω οτι ο κυριοτερος λογος που δεν ειμασταν ποτε ενωμενοι ειναι γιατι παντα ο μαλακας ο "παρτακιας" που γαμαει το συνολο.

Ευχαριστω παιδες για το χρονο σας.Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννα και καλες Γιορτες..

Υ.Γ. Ψοφος στον καργιολη με τα αντικειμενα μου διοτι καποια ηταν συναισθηματικης αξιας λογω της εποχης που τα ειχα βρει.....
Estimated Value : ~ 15k fg
:hug: psofos den les tipota nikolara.

kai egw exw na pw me thn seira mou oti ta account ta nikou ta xeirizomouna kai egw kai apo paliotera fysika pou hksera ta pass tou kai ta account tou ola..kai mia stigmh paw na mpw ena prwino kai den mporousa na mpw me tipota!!!!!!!!opote kapoios mou epaikse poustia emena profanos..kai to mono pragma p eixa parei htan ena m.h apo trusted person ofc...alla den kserw ti akrivws epaikse... anyway..o nikos apo palia htan o kolitos mou edw mesa, kai kapoia stigmh tha brethoume kai real life..den to syzhtaw auto giati einai gamw ta paidia, twra opoios kariolis to ekane auto...euxome na min dei to fws tis hmeras... !! ;) kala xristougenna nikolara kai ta leme

This post was edited by kalhmera on Dec 13 2010 08:03am
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 13 2010 08:14am
Sorry for your loss file m alla giati ypothetoume kat eythian oti einai ellhnas? :huh:

kales giortes kai se sena. :santa:
Member
Gold: 100.00
Dec 13 2010 08:15am
Διοτι η μεχρι τωρα πορεια καποιων ελληνων παιχτων δειχνει αρκετα υποπτη.....
Banned
Dec 13 2010 08:18am
dekton
Member
Gold: 0.00
Dec 13 2010 08:43am
niko m8 sorry gia to loss!einai megalh pikra na xaneis chars accs klp to xero apo proto xeri!kai den exei na kanei toso gia ta fg h gia ta items alla gia to liosimo pou erixes gia na ta mazepseis!
exeis kapoion sto mualo su genika?
Banned
Warn: 10%
Dec 13 2010 09:23am
Είναι σίγουρο οτι στο έφαγε το account Έλληνας ?

Κρίμα για τα items πάντως. 15.000 fgs δεν είναι και λίγα.
Member
Gold: 8,380.00
Dec 13 2010 11:53am
Quote (Hacked @ 13 Dec 2010 18:23)
Είναι σίγουρο οτι στο έφαγε το account Έλληνας ?

Κρίμα για τα items πάντως. 15.000 fgs δεν είναι και λίγα.

re poios gamaei ta 15k re file

to paidi eixe leei items apo 1.09 pou ta eixe selfound...

einai ksereis auto pou eipe sunaisthimatikh aksia

krima re file ti na pw sou euxomai kalhterh tuxh stin realife
Banned
Warn: 10%
Dec 13 2010 11:59am
Quote (M1tsos @ Dec 13 2010 05:53pm)
re poios gamaei ta 15k re file

to paidi eixe leei items apo 1.09 pou ta eixe selfound...

einai  ksereis  auto pou eipe sunaisthimatikh aksia

krima re file ti na pw sou euxomai kalhterh tuxh stin realife

dwse 15k free tote ^^
ok de lew sinaisthimatiki aksia klp klp.
kai ena potion mporei na exei sinaisthimatiki aksia gia enan :P
ama to loss tou den htane 15k kai itane 500 fgs den pistevw na ekane t post kan.

edit: psofos se opoion ta phre :mad:

This post was edited by Hacked on Dec 13 2010 12:03pm
Member
Gold: 20,350.01
Dec 13 2010 12:41pm
gi auto den exw dwsei pote pass se kanena.... oute sti mana moy...
anyway ama blekeis me zwa auta einai...
Go Back To Ελληνικά Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll