d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Klapsa ... Polu Klapsa
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.01
Nov 23 2009 06:38pm
etsi opws estrwses etsi tha koimitheis, aplo kai katanoito nomizw, kaneis den se paei kai oso kai na klais tha ginesai xeiroteros... etsi apla, dn se goustarei kaneis.

No need na to pai3w kalos, se poion ? se esena ? ston kalhmera ? se poion ?....
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Nov 23 2009 08:01pm
Quote (eGc-CrusadeR @ 24 Nov 2009 01:38)
etsi opws estrwses etsi tha koimitheis, aplo kai katanoito nomizw, kaneis den se paei kai oso kai na klais tha ginesai xeiroteros... etsi apla, dn se goustarei kaneis.

No need na to pai3w kalos, se poion ? se esena ? ston kalhmera ? se poion ?....

mou klanis ta arxidia, oso pio poli anigis to stoma sou toso anebeni i pithanotita na mou pernis pipes palio orgio, mono piso apo ta PC's kribese...
pane na diksis tin mangia sou sta filarakia sou, kai na ma8is na ferese me tropous giati mas tin ides ligo ntais!!
egw kati tetia an8ropakia ta gamao stis mpatses, kai pistepse me ela real life na paiksoume kanena duel na dis pos g****** egw, kai egw den ginome mangas ama ime gz sto dia duel i ama derno atoma,
egw ime mangas epidi kanis den katafere na me tapinosi stin zoi mou , na me katebasi kato apo afto pou ime, ime mangas epidi den ime ena teliomeno remali san ke esena 22 xronon kai me asxolite me ta youngsters kai to dia,
pane bres kati na pidiksis gt arxisa na ipopsiazome oti ise k ligw pisoglentis..
kai osi ipostiriksi na exis apo ta palikaria edw mesa, emena pali den me niazoi, mporo na prosexo k ton eafto mou monos mou... ante pane na paris pipes ta filarakia sou....

kai grapse oti 8elis , pes oti 8elis mono meta danise mou to stilo sou na se grapso kai sta arxidia mou...

This post was edited by eVo_Greece on Nov 23 2009 08:04pm
Member
Gold: 53.44
Nov 24 2009 05:19am
Quote (eVo_Greece @ Nov 24 2009 05:01am)
mou klanis ta arxidia, oso pio poli anigis to stoma sou toso anebeni i pithanotita na mou pernis pipes palio orgio, mono piso apo ta PC's kribese...
pane na diksis tin mangia sou sta filarakia sou, kai na ma8is na ferese me tropous giati mas tin ides ligo ntais!!
egw kati tetia an8ropakia ta gamao stis mpatses, kai pistepse me ela real life na paiksoume kanena duel na dis pos g****** egw, kai egw den ginome mangas ama ime gz sto dia duel i ama derno atoma,
egw ime mangas epidi kanis den katafere na me tapinosi stin zoi mou , na me katebasi kato apo afto pou ime, ime mangas epidi den ime ena teliomeno remali san ke esena 22 xronon kai me asxolite me ta youngsters kai to dia,
pane bres kati na pidiksis gt arxisa na ipopsiazome oti ise k ligw pisoglentis..
kai osi ipostiriksi na exis apo ta palikaria edw mesa, emena pali den me niazoi, mporo na prosexo k ton eafto  mou monos mou... ante pane na paris pipes ta filarakia sou....

kai grapse oti 8elis , pes oti 8elis mono meta danise mou to stilo sou na se grapso kai sta arxidia mou...

hahaha eisai asteios ^^^^^^

epeidi tyxainei na kserw apeira kala ton nick, pistepse me mi ton prokaleis se proswpiko epipedo..
ekei einai to dynato tou simeio.

To thema einai oti me ti syberifora sou exeis deiksei (kai apodeiksei) oti dn eisai atomo aksio sovaris antimetwpisis, Apo ola osa exeis pei sto parelthon.
gi' ayto, meine ekei pou eisai, ston kosmo sou, kaneis dn endiaferetai gia sena, gt poli apla eisai atomo anousio xwris na exei kati ousiastiko na dwsei.

mi prokaleis per'etairw spam/flame.
Member
Nov 24 2009 06:13am
akoma perimenw olo to prwi pm apo ton jiannaki, alla epeidi einai o evo den ekane, den borei , i efage kialo ban gia tmc/aa, ta legame kaimene. pane klapse twra

on eng

Yet, i am waiting this jiannaki, but because its the same account with evo ( multi ) he didnt show up, he cant, i believe he got another ban for tmc/aa like the rest of his duped accounts, cya morron, go cry now somewhere that we dont even bother to look.pityfull.
Member
Gold: 95.70
Nov 24 2009 07:55am
lol to xa xa mazeftikame oloi sto game awp4/x kai den irthe brhke dikeologia na mas pi oti den exi to d2 to karnabali kai twra mas lei oti mas perimeni kiolas
se gamaw kai esena kai ola ta filarakia sou pou exis edo mesa skatiari !!!!

mas to pezis kai mangas gamimene poustraki !!!!!
Member
Gold: 95.70
Nov 24 2009 08:04am
pios evo re blaka kolitos mou einai o evo kane me pm na pame na kanoume kana duell otan mpis gamimeno pedaki
Banned
Nov 24 2009 09:18am
Quote (eGc-CrusadeR @ 24 Nov 2009 13:13)
akoma perimenw olo to prwi pm apo ton jiannaki, alla epeidi einai o evo den ekane, den borei , i efage kialo ban gia tmc/aa, ta legame kaimene. pane klapse twra

on eng

Yet,  i am waiting this jiannaki, but because its the same account with evo ( multi ) he didnt show up, he cant, i believe he got another ban for tmc/aa like the rest of his duped accounts, cya morron, go cry now somewhere that we dont even bother to look.pityfull.

nai imaste multi, 2atoma idia online, apo diaforetiki IP.
kai oso se afora dim, mpori na ise exipnos, ala den emena den me ksereis sto real life, mpori na kseris tin lougra ton filo sou kala , ala oxi emena...

Member
Gold: 0.00
Nov 24 2009 10:09am
Quote (eVo_Greece @ Nov 24 2009 03:18pm)
nai imaste multi, 2atoma idia online, apo diaforetiki IP.
kai oso se afora dim, mpori na ise exipnos, ala den emena den me ksereis sto real life, mpori na kseris tin lougra ton filo sou kala , ala oxi emena...

auto einai to pio eukolo!
wireless internet px apo vodafone =1 ip
adsl =2 ip!
anyway who cares apla prin 2-3 meres eipa pos oti ma oti kai na ginei tha arxiseis ta idia kai opos vlepo epesa pali mesa!
exo papsei na asxolume me sena kai genika eixan papsei kai oi perisoteroi mexri pu xsekinhses pali na eisai atention whore opos pada kanodas 1 topic dhthen signomhs
pu usiastika aposkopuse na ginei flame topic opos kai egine!
anyway ego den beno xsana sth diadikasia na asxoleitho me sena!otan asxoleithika eixes faei ta apeira peoi se ft5 kai pistepse me htan polu eukolo!
kai to vasikotero sinudhtopoihsa poso xazo kai mikro pedi xoris life eisai!prospatheis na vreis xara mesa apo to na eisai to epikedro 1 game!
exeis provlhma kai se lupame polu sovara prospathise na gineis kaluteros anthropos..
Regards Theo

This post was edited by firebreath on Nov 24 2009 10:11am
Banned
Nov 24 2009 10:45am
Quote (firebreath @ 24 Nov 2009 17:09)
auto einai to pio eukolo!
wireless internet px apo vodafone =1 ip
adsl =2 ip!
anyway who cares apla prin 2-3 meres eipa pos oti ma oti kai na ginei tha arxiseis ta idia kai opos vlepo epesa pali mesa!
exo papsei na asxolume me sena kai genika eixan papsei kai oi perisoteroi mexri pu xsekinhses pali na eisai atention whore opos pada kanodas 1 topic dhthen signomhs
pu usiastika aposkopuse na ginei flame topic opos kai egine!
anyway ego den beno xsana sth diadikasia na asxoleitho me sena!otan asxoleithika eixes faei ta apeira peoi se ft5 kai pistepse me htan polu eukolo!
kai to vasikotero sinudhtopoihsa poso xazo kai mikro pedi xoris life eisai!prospatheis na vreis xara mesa apo to na eisai to epikedro 1 game!
exeis provlhma kai se lupame polu sovara prospathise na gineis kaluteros anthropos..
Regards Theo

egw ta ennow, ala otan me kani flame o nick xoris na tou exo kani kati, den tha mino me stavromena xeriaaaa ..
8elete duel? elate d2pk
Member
Nov 24 2009 10:59am
Quote (jiannakis200 @ Nov 24 2009 01:55pm)
lol sry file pou dn eirtha, aplws fovithika gt tha me pernate parthenia, :(*!!!

akoma perimena.... simera, :( pou eisoun ? gt den eirthes ? giati tha soy gamousa tin manoula anapoda ?
Go Back To Ελληνικά Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll