d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Форумно злато за рални пари?
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 31 2013 10:31am
Здравейте, нов съм тук и моля за малко разяснения. На доста места съм попадал на информация, че чрез d2jsp могат да се търгуват елементи от различни игри за реални пари. След като се регистрирах, прочетох правилата и в тях пише че е забранена търговията за реални пари. Аз ли пропускам нещо или информацията ми е твърде стара и в момента няма как да се разменят виртуални предмети или форумно злато за истински пари? Благодаря предварително на всеки който опита да помогне :)
Member
Gold: 13,068.00
Jan 31 2013 11:44am
Забранена е такава търговия ,има форум в който можеш да си вземеш реален предмет за формално злато .Там не се влиза много лесно а и трябва да си от доста време в сайта ,да направиш дарение след него те разглеждат ако не ти разрешат достъп пробваш пак .На мен лично ми струваше достъпа до форума 6к и 3 опита ,но вече съм горд собственик на Iphone закупен от там .Това е единствения легален начин да си осребриш формалното злато ,ако искаш да си закупиш не е трудно .По всякакъв друг начин да продаваш ФГ или предмети за пари не е легално ,рискуваш да те заключат и да си загубиш парите .
Go Back To Български Topic List
Add Reply New Topic New Poll