Zdraveite,
ot 3-4 godini ne sum igral diablo 2 i neshto pak mi se doigra no sum zabravil dosta neshta, taka 4e 6te vi pomolq za malko pomo6t. Eito i moite vuprosi:
1. Neshto promenilo li se prez poslednite 3-4 godini ?
2. Ima li o6te PK-ta v igrata ? Koi geroi stavat za PK i s koi skillove ubivat (da moga da se pazq ot tqh)
3. Mislq da si napravq light soso za baal-run4eta,mefo i pindel (dano sum ucelil imenata no mai oshte gi pomnq

haha). Light soso li e nai dobre za tova ?
4. Suveti za predmeti za sosoto i za merca (ako light soso ne e podhodqshte za predlojenoto v (3.)
5. Ima li MH oshte v igrata ? kakuv ? kak funkcionira ? moje li da bude zase4en ?
6. Ima li oshte botove v igrata (pomnq 4e predi si buskah nqkakuv bot koito ubiva6e mefo i subira6e predmeti)? kakuv ? kak funkcionira ? moje li da bude zase4en ?
7. Kude se ka4vashe nai mnogo xp ? ot 1-20 i posle ot 20-40 i 40-60 i posle nagore 4e sum zabravil ?
8. Ima li oshte dupe hack (da se pazq ako nqkoi predlaga po 40 ber i jah runi ili ve4e nqma takiva ne6ta) ?
9. Ako ima oshte neshto koeto e vajno i sum go propusnal, a bi bilo dobre da go znam pishete tuk

Blagodarq vi predvaritelno za otdelenoto vreme da 4etete tova dulgo i dosadno pismo

p.s. Ako sum oburkal mqstoto kudeto da go postna mnogo sorry
This post was edited by ProRuLes on Jan 19 2013 01:50pm