Призовавам всички активни Българи, влизащи в нашия форум да спрат с глупостите. Хората са се борили за този форум, постигнали са успех и са се радвали на съществуването му.
Какво ще стане ако бъде затворен? - Ами нищо няма да стане, просто лайната, изливащи се от клавиатурите на някои хора ще се изливат другаде - това може да го правите и сега - не си показвайте простотиите пред нас, благодарим.
Какво ще загубим? - Ще загубим комуникацията между нас, както и реномето си във форума като нация.
Серем на метеното, определено ще загубим повече, отколкото ще спечелим със затварянето на форума.
Молбата на мен, Тошо и още някои хора е да имате повече разум и да ограничите излишните си постове максимално. Акъл в главата не може да ви се вкара, но поне направете опит.
За всички биячи, е*ачи, дуелъри - има лични съобщения, както и други начини за комуникация извън форума.
Звуча ви филмарско? Ами не, не съм такъв. Просто съм щастлив, че имаме суб-форум в един от най-големите геймърски форуми. И искам той да остане отключен.
Молбата ми е - нека запазим съществуването на суб-форума и го поддържаме чист и приятен за благото на всички.