Не казвам , че съм прав , но най-вероятно съм прав, обаче MAC адреса не се сменя! Компа няма мак адрес! 100% съм сигурен в това! Мак адрес имат първо Мрежовата карта и второ ако случайно ползваш някъв модем/хъб/суитч! Ако сте на смотан доставчкик , а съм също така и повече от сигурен че повечето сте, ще имате и една от трите олигофрении за да ви контролират живота с някво грозно бозливо fake IP, и за да ви се смени Ip тряя да ревете по телефона на доставчика и други глупости рестарти молби и такива неща. При мен примерно съм с динамично IP но е реално и ми е записан МАК адреса на лан картата за сигурност за да не може на друга лан карта(образно казано друг комп) да се ползва моят акаунт тъй като съм чрез PPPoE. За да си сменя IP и да избегна тоз реалм даун , който всъщност не е РД а е моментен бан на IP-to е нужно само да се дисконектна и конектна на ново , което става точно за 3 секунди! Мноо зех да се обяснявам. Дано да съм ти изяснил нещо. Или да съм затвърдил моето забуждение ....хахахах . Айде успех