d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Известни батълнет и D2jsp измами > На Български
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.85
Apr 30 2009 01:08pm
Известни начини за да бъдете измамени в d2jsp, ето няколко начина да ги предодвратите:
  • Уверете се , че форумното злато е изпратено , няма нужда да бързате.
  • Ако потребителя иска да търгувате бързо или без Посредник, не го правете . Ако имате търпение , никога няма да ви измамят.
  • Уверете се , че човека, който е в играта е този, който ви е пратил ПМ.
  • Не търгувайте предмети от реалм на реалм или от софткоре на хардкор , освен ако не използвате Посредник, иначе ще бъдете измамен.
  • Никога не се доверявайте на съобщение от типа на : "Моят приятел xxx те чака в игра xx1/x". Докладвайте на модератор възможно най бързо.
  • Никога не давайте първи защото имате : По-малко постове , Сте се присъединили по късно , Имате по малко "Vouches" , По малко форумно злато . Ако сте Not Rated и другият е Not Rated, вие сте равни.
  • Никога не търгувайте сами ако се чуствате несигурни особено с големи количества форумно злато , използвайте Посредник.
  • Никога не търгувайте ако някой ви Whisp от батълнет , той може да е всеки.

Известни батъл нет измами:
  • Искат да напишете /dnd , това е измама.
  • Игри от типа на : "I Can Dupe", "Dupe", "Dupe Here", "MY Account Free" и др. са игри в които може да бъдете измамен.
  • Blizzard НИКОГА няма да се свърже с вас чрез Whisp. Ако получите подобни Whisps , те са опити за измама.
  • Blizzard НИКОГА няма да ви попитат за паролата ви , те вече я знаят.
  • Никога няма да се наложи да напишете вашето "Account Name" и "Password" за да запаметите акаунта си.
  • Никога не търгувайте без да използвате "Trade Window".
  • Винаги питайте другия играч да премести предмета в Trade Window-а.
  • Уверете се , че докато премества предмета , не го сменя.
  • 3d Party Programs са вируси ("Dupe" "Ith Maker" "Maphack")
  • Уверете се, че предмета, който купувате като не идентифициран е този, който искате .
  • "Drop Games" са игри за измама , те използват хак който се казва "Grab It".
  • Alt + F4 е команда с която затвяряте диабло , нищо специално.
  • Внимавайте с нови приятели , някои от тях само искат да ви вземат предметите.
  • Никога не купувайте акаунт , те могат да си възтановят паролата.
  • "Bugged Wirt's Leg" не съществува ! То е само Wirt's Leg с нещо в дупките или е Imbued от Charsi.
  • Единствения, на който може да се доверите, сте самият вие.

Member
Gold: 14,022.00
Apr 30 2009 01:21pm
bravo
Member
Gold: 13,068.00
Apr 30 2009 01:34pm
Да ,но трябва да се опраи няколко пъти един човек за да се научи :) Само да не е с много

This post was edited by mainabg on Apr 30 2009 01:35pm
Member
Gold: 20.00
Apr 30 2009 01:52pm
ole spomnqm si edno vreme kak ni skamixa s shako s zelen parfect mnoo qko beshe :D
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2009 01:59pm
АРЕ БЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА .......
Member
Apr 30 2009 01:59pm
а и не гледайте за правописни / пунктуационни грешки :Д

праил сам само кфот мога :Д

не сам ги оглеждал специално :Д
Member
Gold: 200,778.20
May 1 2009 01:54am
Никога не давайте първи защото имате : По-малко постове , Сте се присъединили по късно , Имате по малко "Vouches" , По малко форумно злато . Ако сте Not Rated и другият е Not Rated, вие сте равни.

нещо не съм съгласен тука ;) няма как да стане това да дам на някои който като тебе е юзер от една година първи :)

This post was edited by ManOfRespect on May 1 2009 02:04am
Member
Gold: 13,068.00
May 1 2009 02:07am
Quote (ManOfRespect @ Fri, 1 May 2009, 09:54)
Никога не давайте първи защото имате : По-малко постове , Сте се присъединили по късно , Имате по малко "Vouches" , По малко форумно злато . Ако сте Not Rated и другият е Not Rated, вие сте равни.

нещо не съм съгласен тука ;)

Аз също , съм на това мнение :) Може би има предвит когато са с малко постове или няма голяма разлика .

Бих казал ,че ако самия тарговец има съмнително много постове за кратко време а няма пари си е доста съмнителен :)

Но ако някой ме превъзхожда с постове и има на ден 20+ и се е и се е джоин значително след мен никога няма да търгувам с него :)

А за меди скамм никой ли няма да каже :) преди 4 дни се опитаха така да ме излъжат с 50 фг :)
Member
May 1 2009 03:28am
Quote (mainabg @ Fri, 1 May 2009, 11:07)
Аз също , съм на това мнение :) Може би има предвит когато са с малко постове или няма голяма разлика .

Бих казал ,че ако самия тарговец има съмнително много постове за кратко време а няма пари си е доста съмнителен :)

Но ако някой ме превъзхожда с постове и има на ден 20+ и се е и се е джоин значително след мен никога няма да търгувам с него :)

А за меди скамм никой ли няма да каже :) преди 4 дни се опитаха така да ме излъжат с 50 фг :)

a mi nz :D tfa e translation :)))

taka go pi6e :D
Member
Gold: 134.00
May 1 2009 05:29am
бравос :thumbsup:
Мен са ме пробвали да ми се правят на посредник разни дървени хитреци. Имитират акаунтите и героите на посредници. Доста са смотани в повечето случаи, когато са се опитвали.
Посредника винаги праща ПМ с акаунта и името на героя с който ще дойде в играта! Това е достатъчно за да се предпазите от имитатори!
Go Back To Български Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll