Quote (Murcielago @ Thu, Mar 19 2009, 08:53pm)
И двете имат предимства, но като цяло НОВА ми харесва повече.
BTV прекаляват в опитите си да се правят на западна телевизия от американски тип, прекаляват и с повтарянето на еднакви холивудски филми, които се появяват в неделя вечер през 3-4 месеца. НОВА са малко по-умерени в тези отношения, но има доста простотия около някои предавания, които наистина много ме дразнят (визирам "Горещо" и преекспонирането на някои Биг/ВИП брадър "звезди"). Риалитата им са съпоставими, но винаги предпочитам Music Idol пред СТРАХ (което ми се струва доста мудно в български вариант, може би преди ми е било по-интересно) или пред Брадърите. Стани Богат от друга страна няма аналог в БТВ, а "Господари на Ефира" ми е много по-смешно от изтъркалия се отдавна Слави и неговите прехвалени комици. "Комиците" също понякога е забавно, но е по много неподходящо време (кой ще си е вкъщи петък вечер ^^

)
Затова като цяло предпочитам НОВА (поне вкараха и некво българско сериалче, а и правят голяма комбина с ДИЕМА

)
"Koмбината" се състои в това,че собствениците на Диема и Нова са едни и същи/някакви скандинавски парчета/.Относно "Комиците" - предпочитам да гледам Тончо по Канал 1,а "реалити" като Биг Брадър - предполагам,че всичко е по сценарий,но естествено хората се опитват да ни внушат,че НИЕ/забележете/ с нашите SMS-и/които никога не бих пратил/ ще изберем новият победител - след като има балъци да пращтат - да са живи и здрави!!!SMS-и съм пращал около 20 - ина/Бг Коледа,загинали деца на полицаи,......,/за няколко години ,но то се оказа,че май и те заминават по "предназначение".
..Никой не казва нищо за Канал 3..?Там понякога може да се видят неща,които ги няма никъде другаде,сигурно защото собственика не е обвързан с големите рекламодатели/които казват това може,а това - не...,а те са дейно подпомагани от политиците/Преди няколко години помня,че намалиха данък в/у хазарта/заради В.Божков/ а същевременно с това забиха ДДС в/у учебниците...
This post was edited by dobri_rs on Mar 19 2009 03:55pm