druida emnogo kofti geroi i si go pravi6 po sobstven stil na igra. Sas i bez blok si e dobar, no mnogo zavisi vs koi 6te igrae6.Pravi6 edin , pravi6 drug i taka dokato go naglasi6. Max bloka ne ti e problem nikakav, mnogo strada ot all res i fhr. A za fcr ne ti e nujen pove4e ot 115 , pone az taka mislq. Imal vsqkakvi druidi no osnovniq problem mi idva6e ot ASSA i SOSO fire naqdenite. Moq druid ima 7600 life za sega 7756 dmg torn 3160 huri 3265 ciclone 115 fcr 99 fhr vsi4ki @ res max. I storm shild s eld runa smenqm. Vsi4ko drugo e praktika v duelite.
Vapreki ,4e sam igral sre6tu sobstveniq si duid s drug zna4itelno po slab, napraven za ta6ak. Brat mi ne moje da me pobedi
hammer,smite ,barb ,padat no s nego padah ot assa i soso fire
mnogo zor mi dava6e bva barb s grief zaradi psn res 4e ne mi bqha max
Probva6 i s kakvoto moga da ti pomogna popitai, ako moga da ti bada polezen 6te ti pomogna
no da ti kaja 6te ti trqbvat mnogo fg ako iska6 da ima6 uspeh vs ALL
P.S Ako sloji6 Storm pe4eli6 ne6to no gubi6 drugo mnogo vajno.Pe4eli6 DR i blok ,no gubi6 fcr i FHR za skilove da ne govorim. Pravi6 nov i nov i nov druid dokato razbere6 kak da kompensira6 ednoto s drugoto. Ne e vsi4ko e v itamite , itamite spored men sa samo 20 % drugoto e ot igra4a.
Priemam vsqkakvi sportsmen hard dueli za fun

vs men ne vs brat mi toi e po slab

Izvinqvai brat mi ako go pro4ete6 axxaxaxaxaxxaxax
This post was edited by mainabg on Jan 19 2009 01:19am