Quote (cccp_punk @ Wed, 29 Oct 2008, 20:35)
66 pi4ove , oktomvri mesec sam se razbral s edin aver da hodim za 6aran, subota i nedelq , ne go puskat maina . . vika idva mi se 4u6ka ama nemoga . . ne go puska jena mu , ne znae6 kolko si dobre mai mai :] svobodni otno6eniq mu e maikata . . ma to si zavisi ot 4oveka de, nqkoi predpo4itat da kepqt kato mrasoli po kafetata i da se gledat fliubeno i taka cql jivot . . pfff dnes mi e den za pisane xaxaxa . . nqkoi ne mu li se hodi za riba we?
anga mi s tova momiche hodq ot 3 dena i samo 2 pati sme bili po taka inache tq neiska nqkoi neini priqtelki da znaqt za nas neznam shto
ama dnes tq ima rojden den i az i zvannah vikam are samo dvamkata neska tq vika sas priqtelkite tva onova
a v sashtiq moment tq znae che umiram za neq ama ........... i daje mi napisa po skype che nishto nqma da izleznelo mejdu nas
az vednaga si pomislih da se drogiram ama posle kaza : nali sq ako prodaljavash taka takiva istorii ; i che vikam ok np
izlez sas tqh tva onova i izlezna neshto kato bazik tova koeto tq mi napisa che nqma nishto da izleznelo
ama tolkova mnogo mnogo mnogo tq oznachava sa men ... makar che hodim ot 3 dena btw az iskam neshto seriozno
mejdu nas a ne .................... daite mi saveti molq vi