Вие играли ли сте първата част Crysis?
Незнам как може да не си чувал играта с най добра графика и награди.
Ето едно мнение за играта:
Всички сте чули за играта Crysis. Първоначално тя се смяташе за продължение на дебютния хит от преди 4 години - Far Cry, но тези слухове бързо бяха взривени от факта, че всъщност Крайзис ще е съвсем различна игра със съвсем различен разработчик и графичен енджин. Дотук добре, но повечето геймъри изпитваха едно постоянно deja vu, което беше усетено от франзузите, седящи зад името "Ubisoft" и те анонсираха Far Cry 2.
В тази битка на гейм продължения и техните малко тромави, но блестящи по техн. парам. графични енджини, на бял свят се появява "Crysis Warhead". Иначе казано още от същото, но малко по-различно и интересно с амбициите да има и по-изпипан графичен енджин. Просто един експеримент на Crytek, лично според мен. Продължавам да имам чувството, че съм играл тази игра и преди...
Преставам с глупостите и започвам "на чисто". В "Crysis Warhead" влизате в ролята на Майкъл Сайкс, по прякор “Психо” - един по-различен и психически по-буен характер, който често си прави, каквото си иска (a.k.a Rambo). Вие и вашият екип изседвате някакъв корейски остров. Повече за историята няма да пиша, защото нямам никакво желание, а и не си заслужава да попълвам белия виртуален лист с ненужна информация. Нямах почти никакво време да играя играта задълбочено, но от това, което видях смея да твърдя,че в геймплейно отношение Crytek са се справили блестящо. Графичният еднжин е феноменален, loading паузите са много кратки, всичко върви с достатъчно кадри в секунда, а играта се стартира и на по-слаби конфигурации...
Екпън ситуациите са пипнати по-добре, отколкото в предишния Crysis. Вече според различните локации можете да избирате и различен стил на игра - да се криете (стелт) и да атакувате от дистанция, използвайки снайпер с оптика или просто да навлезете в мелето и да разпердушините всички корейски недохранени войничета, които ви се изпречат на пътя.
За 45 минути геймплей не бях изхвърлен нито веднъж. Нямам оплаквания. Когато успея да поразцъкам повече, ще променя малко описанието на торента. Все пак ето основните плюсове и минуси на играта:
Плюсове:
Постоянен и безспирен екшън на остров с бойно настроени корейци, барабар с нек'ви извънземни!
Преработен графичен енджин, доставящ всичко, от което геймъра има нужда.
Смразяващи саунд ефекти.
Минуси:
Всичко свързано със сюжета и историята. Кога ще играя игра, в която ще съм добър и справедлив кореец, трепещ американски спец. части?!
"Старата песен на нов глас" - малко геймплейни промени.
Все пак, за да се зарадвате макс. на играта, ще трябва да отделите сериозни пари за хардуер.
На някои от вас може да им е втръснало от островни пейзажи и "карибски" плажове...
This post was edited by 2pac_rulez on Sep 21 2008 05:24am