Quote (chzn @ Tue, 15 Jul 2008, 11:11)
Този индивид или има сериозни психически отклонения , или се вдетенява впредвид нарастващата му възраст или просто е дебел олигофрен които е решил тук да си избива комплексите.
с малоумните му постове , последвани от величествения му аватар на девствен чикиджия + възхвалата му като велик играч етц и колко фг имал уоауу .
впрочем преди да постне този дебил тук го саветвам вместо да цикли пред компа 24/7 да ходи малко да потича / покара колело или фитнес нещо че тоя шкембак е прекалено голям , на снимката в профила заема 3/4 от нея и следващия път да си земе безалкохолна бира че с това коктеилче с (10% алкохол) като му гледам дебилната физиономия ми изглежда сериозно подпиинал.
а да и без простотии от сорта " а ми просеше 1 време за итеми" сички знаят че нито сам рънел , нито сам скамвал за да си сабера итеми на хц , лоот дуели > алл миналия ладдер 1 от 1вите енигми я зех имено в дуел 1в2 ( дисконектед е свидетел )
vouch bate ne s 1 a s dve ruce ...... toq svinks nz... ima li semeistvo nema li ? debel e / grozen e / ple6if e ... koi go zema toq nz...
da ne govorime za negovata pravopisna kultura..... a za re4nika o6te tolkova toi osven dumata klo6ar i manaf drugo ne znam... moje bi e taka za6toto
toi samiq e takuv......
ko da ti kaja ... moje bi si prav toq 100 % ima nekakuv sindrom
p.s. ako ne znae ko e sindrom moje da pi6e na pm da mu obqsnq....