d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Manofrespect > Discuss.
123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jul 15 2008 04:11am
Този индивид или има сериозни психически отклонения , или се вдетенява впредвид нарастващата му възраст или просто е дебел олигофрен които е решил тук да си избива комплексите.
с малоумните му постове , последвани от величествения му аватар на девствен чикиджия + възхвалата му като велик играч етц и колко фг имал уоауу .
впрочем преди да постне този дебил тук го саветвам вместо да цикли пред компа 24/7 да ходи малко да потича / покара колело или фитнес нещо че тоя шкембак е прекалено голям , на снимката в профила заема 3/4 от нея и следващия път да си земе безалкохолна бира че с това коктеилче с (10% алкохол) като му гледам дебилната физиономия ми изглежда сериозно подпиинал.
а да и без простотии от сорта " а ми просеше 1 време за итеми" сички знаят че нито сам рънел , нито сам скамвал за да си сабера итеми на хц , лоот дуели > алл миналия ладдер 1 от 1вите енигми я зех имено в дуел 1в2 ( дисконектед е свидетел )

This post was edited by chzn on Jul 15 2008 04:11am
Member
Gold: 10,148.45
Jul 15 2008 04:19am
sticky pls
Member
Gold: 0.00
Jul 15 2008 04:23am
Quote (chzn @ Tue, 15 Jul 2008, 12:11)
Този индивид или има сериозни психически отклонения , или се вдетенява впредвид нарастващата му възраст или просто е дебел олигофрен които е решил тук да си избива комплексите.
с малоумните му постове , последвани от величествения му аватар на девствен чикиджия + възхвалата му като велик играч етц и колко фг имал уоауу .
впрочем преди да постне този дебил тук го саветвам вместо да цикли пред компа 24/7 да ходи малко да потича / покара колело или фитнес нещо че тоя шкембак е прекалено голям , на снимката в профила заема 3/4 от нея и следващия път да си земе безалкохолна бира че с това коктеилче с (10% алкохол) като му гледам дебилната физиономия ми изглежда сериозно подпиинал.
а да и без простотии от сорта " а ми просеше 1 време за итеми" сички знаят че нито сам рънел , нито сам скамвал за да си сабера итеми на хц , лоот дуели > алл миналия ладдер 1 от 1вите енигми я зех имено в дуел 1в2 ( дисконектед е свидетел )

Member
Jul 15 2008 05:57am
Странно но факт! дебелака постояно кисне он , писал е преди малко но уви не и в тази тема . ЗАЩО ЛИ ?!
Member
Gold: 69.07
Jul 15 2008 06:08am
явно има хора дето са или пияни или окюравяват нищо.Всеки има право на мнение.Препоръка отидете при личният си лекар вземете си направление за очен лекар имате киста в окото супер рядко заболяване може и да е вродено наследяване e ДНК какво да го правиш.Спирайте наркотиците или просто си сменете дилара ...

This post was edited by SvPetar on Jul 15 2008 06:12am
Member
Jul 15 2008 06:12am
Quote (SvPetar @ Tue, Jul 15 2008, 12:08pm)
явно има хора дето са или пияни или окюравяват нищо.Всеки има право на мнение.Препоръка отидете при личният си лекар вземете си направление за очен лекар имате киста в окото супер рядко заболяване може и да е вродено наследяване се наследтвено ДНК какво да го правиш.Спирайте наркотиците или просто си сменете дилара ...

впредвид това че защитаваш дебелото си приятелче , просто ще ти го кажа директно диагнозата написана по горе ти приляга перфектно!
Member
Jul 15 2008 06:16am
комплексар
Member
Jul 15 2008 06:18am
"обеден съм ,че си ядосано малко 40 килограмово чикиджийче което освен да пише глупости едва ли може да измъдри нещо интерсно.С тази тема показваш колко си недодялан да обръщаш внимание на другите без да погледнеш себе си.Едва ли имаш смелост ти да си сложиш снимчицата като аватар 100% от jsp ще избяга като види недъговете ти.Спокойно изроди има много " Svpetar.
не мисля че има за какво да слагам снимка , ако искам ще е в галерията на профила ми но впредвит това че никои няма истинска нужда от нея тук няма смисъл. приятелите им давам снимки когато пожелаят ^^
отностно чикиджииството всъщност не. както и килограмите ми не ги нацели, явно за теб човек под 100 кила няма е.. какво да се направи не може сички сме дебели и тъпи.
Member
Jul 15 2008 06:25am
Тоя човек не е дебел О.о не мога да разбера какво разбираш ти под дебел О.о. Как може да кажеш на 80 кила човек дебел О.о.Това е супер тъпо и не умесно дори ми е смешно.Аз съм слаб сигурно или аз съм дебел 66 кила съм. Дебел или слаб съм ? Това е сайт и каквото си иска човек може да си слага.Той е решил негова снимка.Тая снимка в гъза ли ти бърка? Не!! Като е не.Хвани се за нещо интересно.Не той не дреме 24 часа.Има си деца за гледане + работа.Ако дремеше сега щеше да има кой да ми прави балрън.Тъпо е да пускаш смотани теми.Не са интересни.Пусни за сайтчето си или там нещо интересно.

ПП:66 ама без лайно иначе лайното ми тежи между 2-3 кила.

This post was edited by SvPetar on Jul 15 2008 06:26am
Member
Gold: 14,022.00
Jul 15 2008 06:28am
Quote (chzn @ Tue, 15 Jul 2008, 11:11)

vouch bate ne s 1 a s dve ruce ...... toq svinks nz... ima li semeistvo nema li ? debel e / grozen e / ple6if e ... koi go zema toq nz...

da ne govorime za negovata pravopisna kultura..... a za re4nika o6te tolkova toi osven dumata klo6ar i manaf drugo ne znam... moje bi e taka za6toto

toi samiq e takuv......

ko da ti kaja ... moje bi si prav toq 100 % ima nekakuv sindrom

p.s. ako ne znae ko e sindrom moje da pi6e na pm da mu obqsnq....

Go Back To Български Topic List
123Next
Closed New Topic New Poll