d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Eto Novata Mi Tema > Begai Da Dolkadvash Na Maika Si Asslicke
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 200,778.20
Apr 8 2008 07:57am
I hate asslickers the most............
Member
Gold: 69.07
Apr 8 2008 08:17am
Интересна тема.Гледам има доста хора ,който не им е тука мястото.Тия особенно рег си от 2007 година насам.Все тъпи коментари все глупави постове.Да не говорим ,че никой не следи аватарите и профилите на форума.В правила пише да не се слагат снимки на голи жени ама явно тука има доста чикиджий няма лошо да лъскаш сабята ама не е нужно да го показваш. Тоя или оня ме заплашва щял да ме докладва за това ,че си изразявам мнението ли ? Не мислиш ли ,че е тъпо.Отиди в www.google.com пишеш ДЕМОКРАЦИЯ пиша с големи букви да не взема някой лохо от село да се обърка пак повтарям ДЕМОКРАЦИЯ виж кавко означава.Има и свобода на печата в БЪЛГАРИЯ.Не ми пука ,че на ганчо не му харесва моето мнение отивай на село,не не хич не ме интересува ,че щял да ме докладва отивай на село.На какъв език да ти го напиша не ме вълнуваш не не не си ми интересен, отивай на село.

Donatel0 aut
Member
Apr 8 2008 08:20am
Quote (SvPetar @ Tue, Apr 8 2008, 02:17pm)
Интересна тема.Гледам има доста хора ,който не им е тука мястото.Тия особенно рег си от 2007 година насам.Все тъпи коментари все глупави постове.Да не говорим ,че никой не следи аватарите и профилите на форума.В правила пише да не се слагат снимки на голи жени ама явно тука има доста чикиджий няма лошо да лъскаш сабята ама не е нужно да го показваш. Тоя или оня ме заплашва щял да ме докладва за това ,че си изразявам мнението ли ? Не мислиш ли ,че е тъпо.Отиди в www.google.com пишеш ДЕМОКРАЦИЯ пиша с големи букви да не взема някой лохо от село да се обърка пак повтарям ДЕМОКРАЦИЯ виж кавко означава.Има и свобода на печата в БЪЛГАРИЯ.Не ми пука ,че на ганчо не му харесва моето мнение отивай на село,не не хич не ме интересува ,че щял да ме докладва отивай на село.На какъв език да ти го напиша не ме вълнуваш не не не си ми интересен, отивай на село.

Donatel0 aut

+1... rolleyes.gif
Member
Gold: 111.51
Apr 8 2008 08:31am
Quote (SvPetar @ Tue, Apr 8 2008, 05:17pm)

Donatel0 aut

Sevo to4no ti li sha govorish za selo ? biggrin.gif ahahhaha
i za pravila na sig ako stava vapros za tfa tfoq sig e mnogo golqm vav pixelite
i mejdodrugoto bih kazal 4e ima members ot 2007 mnogo po otgovorni i ovajavani ot tebe
po to4no si4ki 6toto tebe nikoi ne te znae
Member
Apr 8 2008 08:33am
Quote (KrisIsBack @ Tue, Apr 8 2008, 02:31pm)
Sevo to4no ti li sha govorish za selo ? biggrin.gif ahahhaha
i za pravila na sig ako stava vapros za tfa tfoq sig e mnogo golqm vav pixelite
i mejdodrugoto bih kazal 4e ima members ot 2007 mnogo po otgovorni i ovajavani ot tebe
po to4no si4ki 6toto tebe nikoi ne te znae

Kriis spoks malky..sevo ot kogato e ogral d2...ti minavashe prav pod masata........

puk za tiq member's...No Comment!
Member
Apr 8 2008 08:35am
Quote (ManOfRespect @ Tue, Apr 8 2008, 05:33pm)
Kriis spoks malky..sevo ot kogato e ogral d2...ti minavashe prav pod masata........

puk za tiq member's...No Comment!

boli me h*q ot koga igrai za ni6to nestaa i nqma da stava

pak i nie govorim za d2jsp a ne za diablo ...
i mi govori za pravila pak daje toi ne gi spazva
Member
Apr 8 2008 08:36am
mi i mene ma boli patkata za nekfi lamer4eta deto sha mi kazvat ko da pisha i ko d ane pisha

ae fuck............
Member
Apr 8 2008 08:37am
Quote (ManOfRespect @ Tue, Apr 8 2008, 05:36pm)
mi i mene ma boli patkata za nekfi lamer4eta deto sha mi kazvat ko da pisha i ko d ane pisha

ae fuck............

tfa ae fuck za mene li se otnasq ?

i mejdudrugoto kato iska6 da pi6e6 tuka bez problemi trqa spazva6 pravilata tfa e polojenieto
i mejdudrugoto az reportfam topicite i vi gi zatfarqt
Member
Gold: 69.07
Apr 8 2008 08:38am
ето как да не знае ти откъде ми знаеш името ? Явно съм доста известен за жалост има едни такива като тебе дето завиждат на успехите ми. ЕЕ аз не съм виновен...Ти откъде беше покрайнините на Пловдив бях забравил няма лошо.Не съм безгрешен ама не говоря глупости като вас от пловдив нали знаеш нашият лаф ако него знаеш отиди питай Панеца да ти го припомни.Бтв лошо ,че вас ви направих играчи сега съжелявам.Ей такива като теб едно време ми стояха до съндъчето да им хвърля един скулдърс и се радваха.Бтв аз не искам да я знам. Не ми е цел някой да ме знае.Вадя си парите работя играта е за забавление.Ама вие сте деца как да го разберете.Мислите си ,че целият свят се върти около тоя форум излез от вас и се разкарай малко.Помня имаше един от пловдив толкова голям макиан не съм виждал валяло сняг ( юни месец) на wowи той излезнал с якото зимното. biggrin.gif biggrin.gif Ако си малко умен ще вденеш кавко съм искал да ти кажа
Go Back To Български Topic List
Closed New Topic New Poll