Quote (Viki96 @ 9 Sep 2011 09:05)
zamunda, или пиратския залив

(нещо са направили и не можеш да го напишеш на Английски тук^^)
blagodarq ti

Quote (DrakeDiaz @ 9 Sep 2011 20:03)
Ти разби представите на 95% от българските потребители за уиндоус с тва изказване.. но задаваш интересен въпрос, явно последните години не си живял в България..
Пипъл, в коя гилдия да се мушна, препоръчайте

e che zashto da sam gi razbil.. predpolagam che ot 95% koito polzvat windows 70% sa ne mnogo dovlni, 20% im e se taq, 4% sa mnogo dovolni i 1% sa si go kupili che da ne im se skapva za 1 mesec intenzivno polzvane
moga da kaja za men che windows polzvam po prinuda/razvlechenie.. neiskam da kaja che e neshto losho, za posta mi po gore "tva neshto e mnogo nasrano" imah predvid pri men

no prosto nemoje da pokrie nujdite mi koito ne sa koi znae kakvi ^^ ... a savsem basic i zatova sam preminal na druga alternativa koqto veche 1 godina na postoqnno polzvane i chovarkane kade li ne, ne mi e sazdala problemi, varvi si pochti kato parviq den ot instalaciqta etc..za windows ima 2 neshta koito mogat da se kajat, che nemoje bez nego i che trqbva da e kupen, ako li ne shte trqbva da se habqt malko nervi (no vse pak ima izklucheniq kato naprimer polzvane na piratski windows za da vleznem vav facebook i skype i nqkaf film da svalim

tova go pravim i s telefonite)
uf.. mnogo se otplesnah s toq otgovor.. nadqvam se da mi otvarnesh i da izkarame neshto smislenno i da mogat i drugite da se vazpolzvat ot nashite mneniq

edit: vav skype facebook etc vlizam zashtoto davam support na hora koito imat nujda s tqhnite mashini (windows + crack wifi).. ne che mi zimat jivota tiq gluposti
This post was edited by Kapsiko on Sep 9 2011 03:49pm