Quote (Viki96 @ 5 Jan 2010 21:50)
Точно това е! Абсорба и такива други са част от играта, щом ги има значи може да си играе с тях!Лифе-тапа също трябва да е позволен щом са направени и дракули и ексил с лифе-тап значи може да се ползва(особено от пала заради ексила)!
Това е да си силен значи да умееш да играеш срещу различни противници...Както при стиловете на игра срещу един тип герой атакуваш, срещу друг, се защитаваш!
Е това е приказка ВИКИ не напразно сме в един клан

А до колкото си спомням се запознахме на дуел беше забавно . Усеща се ,че сме една кравна група . Не може и не е честно на почти всичките герои д им се вземат най-силните страни .
Quote (peligrosa @ 5 Jan 2010 20:50)
Всеки има право на собствено мнение и виждане по въпроса. Аз уважавам това на mainabgq още повече,че се е аргументирал. Друг е въпроса, че съм съгласен наполовина с него.
Давам веднага пример: излизам с орберка срещу варварин с два рейвъна и една луна в ръката си - ще излезне Д4, а аз още ще го бия... и от този сорт.
Колкото до чужденците...ми подкрепям го напълно! С всички позволени и забранени средства! Бития си е бит...нанай нана!
Уважавам твоето мнение но като имаш проблен срещу даден герой или мислиш как да го победиш с този или го сменяш и правиш някой универсален . А пък ако не става няма да се биеш срещу такива които те дразнят . То и без рейвани срещу моя дру с обер сосо ще ме биеш докато дойде Д4

Мойе да питаш БРАВЕ ТОШО какво гонене пада докато го убия 2 колана мана

Може да е трудно но все пак го побеждавам

А що се отнася до всички мога да кажа ,че проблема е в задклавиатурното устроиство

Когато загубя винаги тарся вината в себе си каде и какво не съм направил каквото трябва ;(
Ако искате чисти и равнопоставени дуели си направете BVB barb

Или си правете дуели сосо срещу сосо ДВД и така на татак не може и няма как да се изравнят силите на героите