d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Bdc - Проверете вътре в темата > Bulgarian Duel Clan
Prev18910111218Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,096.39
Jan 5 2010 12:50pm
Всеки има право на собствено мнение и виждане по въпроса. Аз уважавам това на mainabgq още повече,че се е аргументирал. Друг е въпроса, че съм съгласен наполовина с него.
Давам веднага пример: излизам с орберка срещу варварин с два рейвъна и една луна в ръката си - ще излезне Д4, а аз още ще го бия... и от този сорт.

Колкото до чужденците...ми подкрепям го напълно! С всички позволени и забранени средства! Бития си е бит...нанай нана!
Member
Gold: 9,035.00
Jan 5 2010 01:50pm
Quote (mainabg @ 5 Jan 2010 21:19)
Да но ако не се играе по тези ,няма да се играе срещу други кланове ;) Можем да си ги развием ,но тогава няма да е спрямо на другите хора правилата ;)

Според мен ограниченията които трябва да има са ;

1- БЕЗ ХАКОВЕ -Ако някой има то веднага се усеща ако малко или много си играч
2 - БЕЗ ПИЕНЕ НА КОЛБИ ЗА ЖИВОТ
3-ДА НЕ СЕ ЗАПОЧВА ДУЛА БЕЗ И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СА ПОТВАРДИЛИ ,ЧЕ СА ГОТОВИ
4 -ДА УЧАСТВАТ В ДУЕЛА САМО ТЕЗИ КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА СЕ РАЗБРАЛИ . ДРУГИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ГРАДА

А СПОРЕД МЕН ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СА :

НЯМА ПРАВИЛА ,КОЙ КАКТО МОЖЕ И СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО .

ЕСТЕСТВЕНО СТИГА ДА НЕ НАРУШАВА ГОРНИТЕ 4 ОГРАНИЧЕНИЯ

Точно това е! Абсорба и такива други са част от играта, щом ги има значи може да си играе с тях!Лифе-тапа също трябва да е позволен щом са направени и дракули и ексил с лифе-тап значи може да се ползва(особено от пала заради ексила)!
Това е да си силен значи да умееш да играеш срещу различни противници...Както при стиловете на игра срещу един тип герой атакуваш, срещу друг, се защитаваш!
Member
Gold: 13,068.00
Jan 5 2010 02:59pm
Quote (Viki96 @ 5 Jan 2010 21:50)
Точно това е! Абсорба и такива други са част от играта, щом ги има значи може да си играе с тях!Лифе-тапа също трябва да е позволен щом са направени и дракули и ексил с лифе-тап значи може да се ползва(особено от пала заради ексила)!
Това е да си силен значи да умееш да играеш срещу различни противници...Както при стиловете на игра срещу един тип герой атакуваш, срещу друг, се защитаваш!

Е това е приказка ВИКИ не напразно сме в един клан ;) А до колкото си спомням се запознахме на дуел беше забавно . Усеща се ,че сме една кравна група . Не може и не е честно на почти всичките герои д им се вземат най-силните страни .

Quote (peligrosa @ 5 Jan 2010 20:50)
Всеки има право на собствено мнение и виждане по въпроса. Аз уважавам това на mainabgq още повече,че се е аргументирал. Друг е въпроса, че съм съгласен наполовина с него.
Давам веднага пример: излизам с орберка срещу варварин с два рейвъна и една луна в ръката си - ще излезне Д4, а аз още ще го бия... и от този сорт.

Колкото до чужденците...ми подкрепям го напълно! С всички позволени и забранени средства! Бития си е бит...нанай нана!

Уважавам твоето мнение но като имаш проблен срещу даден герой или мислиш как да го победиш с този или го сменяш и правиш някой универсален . А пък ако не става няма да се биеш срещу такива които те дразнят . То и без рейвани срещу моя дру с обер сосо ще ме биеш докато дойде Д4 ;) Мойе да питаш БРАВЕ ТОШО какво гонене пада докато го убия 2 колана мана ;) Може да е трудно но все пак го побеждавам ;)

А що се отнася до всички мога да кажа ,че проблема е в задклавиатурното устроиство ;) Когато загубя винаги тарся вината в себе си каде и какво не съм направил каквото трябва ;(
Ако искате чисти и равнопоставени дуели си направете BVB barb ;) Или си правете дуели сосо срещу сосо ДВД и така на татак не може и няма как да се изравнят силите на героите ;)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 6 2010 06:52am
Quote (Viki96 @ Jan 5 2010 07:50pm)

kak da igraq primerno s fire sorc vs hammer koito e slojil : shako s vex , 2 x dwarf , hots , wizzy , mara 30 , 40 x 11 fire ress scs ? :D otgovori si na toq vapros i togava mi kaji za pravilata 4e sa po greshni za life tap i az smqtam 4e trqaa da e polzvolen ama absa e za lameri spored men , koeto e li4no moe mnenie ...
Member
Gold: 9,035.00
Jan 6 2010 10:28am
Quote (InTheGame @ 6 Jan 2010 15:52)
kak da igraq primerno s fire sorc vs hammer koito e slojil : shako s vex , 2 x dwarf , hots , wizzy , mara 30 , 40 x 11 fire ress scs  ? :D otgovori si na toq vapros i togava mi kaji za pravilata 4e sa po greshni za life tap i az smqtam 4e trqaa da e polzvolen ama absa e za lameri spored men , koeto e li4no moe mnenie ...

Ами как, този хамер не може да те хитне, сложи си инфинити като искаш да го точиш теб кво те бърка той с какво е...като сложи той слагаш и ти, просто е -5% фире рес от рбф и така натак..можеш да го биеш за мен хамерите са най-тъпите пвп герой силни са само защото бъгват чуковете...
Като не искаш да ти слагат абс направи герой дето няма абс за него...

This post was edited by Viki96 on Jan 6 2010 10:29am
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2010 10:47am
Quote (Viki96 @ 6 Jan 2010 17:28)
Ами как, този хамер не може да те хитне, сложи си инфинити като искаш да го точиш теб кво те бърка той с какво е...като сложи той слагаш и ти, просто е -5% фире рес от рбф и така натак..можеш да го биеш за мен хамерите са най-тъпите пвп герой силни са само защото бъгват чуковете...

Вече се зарибих най-много по хибридите имам ama bow / java assa ghost
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 6 2010 10:48am
Quote (Viki96 @ Jan 6 2010 04:28pm)

em v na open duels sam saglasen s sorb ama na closed tva e 4ista lamer6tina . .. :)
kak da natrupash - ress mi kaji? trqaa armori 20/20 , axe 30/30 i pak nqma da uspeesh da gi svalish si4kiq mu stack :D ako sloji kira s vex? fire sorc s infy :D ti nov build izmisli
kakto i da e tva sa pravilata napisani v legit dueling po tqh she igraem .. da sprem izlishniq spamm :)
Member
Jan 6 2010 12:42pm
Quote (InTheGame @ 6 Jan 2010 18:48)
em v na open duels sam saglasen s sorb ama na closed tva e 4ista lamer6tina . ..  :)
kak da natrupash - ress mi kaji?  trqaa armori 20/20  , axe 30/30 i pak nqma da uspeesh da gi svalish si4kiq mu stack :D ako sloji kira s vex? fire sorc s infy :D ti nov build izmisli
kakto i da e tva sa pravilata napisani v legit dueling po tqh she igraem .. da sprem izlishniq spamm :)

Ами просто е ако искаш смятай и пробвай но има начин ;) Няма да ти казвам как ;) Защо само ФИРЕ сосо ми дава зор на мен с дру въпреки ,че имам 2 абс ринга рес ми е на 90 и имам най-малко 30 отгоре и пак ме точи .

Аре сега ми отговори ти тогава или просто не ти се мисли как и защо не можеш да победиш даден герой

А за масови дули не ми говори ,там е за ламери ;)

Про дуел е 1 вс 1

Когато имамш ДР и те опана едно надо защо те точа >?
Когато 80 % от героите имат сумати ДР а това следователно за мен е абс ,аз казал ли сам нещо. И не ги ли проскам и тях >??????????????????????????????????
?????????????

Може да малко по трудно не и те умират, ако не паднат с един ще паднат с 2 хита . Нападам два пъти ,ако трябва 3 пъти ;) Това е мислиш инвестираш пробваш тест и това е ,аз така правя от 5 години на сам ;)

ТАКА ЧЕ >>>>???????? ..............................

Взе дами става забавно ;) А за ДР никой никаде нищо не казва малчат си

Щом ги има в играта значи може да се ползва и са преценили ,че този предмет няма да направи безсъртен даден герои просто само трябва да измислиш начин как да го победиш ;))))))))))))))

Няма да отварям на никой повече очите

This post was edited by mainabg on Jan 6 2010 12:57pm
Member
Gold: 0.00
Jan 7 2010 01:01am
до сега почти не съм играл ПвП, но тая тема ме зариби :evillol:
скоро ми е готов раби друида и ще пиша тука да пробвам някой.
Member
Jan 7 2010 01:35am
Quote (2cute4y @ 7 Jan 2010 09:01)
до сега почти не съм играл ПвП, но тая тема ме зариби :evillol:
скоро ми е готов раби друида и ще пиша тука да пробвам някой.

Почнаха да ме сърбят праъстите
Go Back To Български Topic List
Prev18910111218Next
Add Reply New Topic New Poll