d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Bdc - Проверете вътре в темата > Bulgarian Duel Clan
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Jan 4 2010 02:12pm
Quote (Viki96 @ 4 Jan 2010 21:31)
Като си тука пиши едно лично че сега те няма, да ти дам скайп

az li4no moq nema da go dam:)
tez koito go imat 6te gi pomolq da ne mi go davat ako imat zapitvaniq
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2010 02:23pm
Quote (Viki96 @ 4 Jan 2010 20:31)
Като си тука пиши едно лично че сега те няма, да ти дам скайп

тук съм
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 5 2010 08:45am
Quote (InTheGame @ Jan 3 2010 05:30pm)
hmm pishi mi game da ti pokaja toq sorc kak se ubiva ;p

ne igraq d2 ot mnogo vreme , dokato igraeh mislq 4e bqh dosta Dobur v PvP-to mnogo rqdko gubeh vs kakvoto i da e, moq gledna to4ka.

Ima adski mnogo dupki v tezi pravila , ima 100 na4ina se zaobikolqt i da se abuse-vat extri a drugi puk sa napravo retardnati.
Member
Jan 5 2010 11:26am
Quote (chzn @ 5 Jan 2010 15:45)
ne igraq d2 ot mnogo vreme , dokato igraeh mislq 4e bqh dosta Dobur v PvP-to mnogo rqdko gubeh vs kakvoto i da e, moq gledna to4ka.

Ima adski mnogo dupki v tezi pravila , ima 100 na4ina se zaobikolqt i da se abuse-vat extri a drugi puk sa napravo retardnati.

Тези ПРАВИЛА НЕ СМЕ ГИ ПИСАЛИ НИЕ ! СПРИ ДА МИ МУЧИШ ! ТОВА СА ПРЕВЕДЕНИ И ЗЕТИ ОТ "LEGIT DUELING"
Member
Gold: 1,096.39
Jan 5 2010 12:01pm
Пичове вместо да се хващате за гушите(натам ми се струва вървят нещата), не е ли по-добре да си подадете ръка и да се доразвие темата. Лесно е да се критикува, но според мен по-полезно е да се даде конструктивно предложение! Сигурен съм, че автора ще го вземе в предвид и ще редактира превода си!

П.П. Моето мнение е, без да имам никакви претенций за експерт в дуелите e, че идеални правила не може да има. Винаги има хакове, бъгове и т.н, които няма как да се избегнат или иначе казано е просто невъзможно!

GL! :)
Member
Jan 5 2010 12:14pm
Quote (peligrosa @ 5 Jan 2010 19:01)
Пичове вместо да се хващате за гушите(натам ми се струва вървят нещата), не е ли по-добре да си подадете ръка и да се доразвие темата. Лесно е да се критикува, но според мен по-полезно е да се даде конструктивно предложение! Сигурен съм, че автора ще го вземе в предвид и ще редактира превода си!

П.П. Моето мнение е, без да имам никакви претенций за експерт в дуелите e, че идеални правила не може да има. Винаги има хакове, бъгове и т.н, които няма как да се избегнат или иначе казано е просто невъзможно!

Ами има една програмка "amp cam " нещо такова и се пуска и тя записв и всичко се ъплоадва в ютуб виж профила на "Snuffelupecus"

p.s прав си

This post was edited by velibg on Jan 5 2010 12:14pm
Member
Gold: 13,068.00
Jan 5 2010 12:19pm
Quote (peligrosa @ 5 Jan 2010 20:01)

Да но ако не се играе по тези ,няма да се играе срещу други кланове ;) Можем да си ги развием ,но тогава няма да е спрямо на другите хора правилата ;)

Според мен ограниченията които трябва да има са ;

1- БЕЗ ХАКОВЕ -Ако някой има то веднага се усеща ако малко или много си играч
2 - БЕЗ ПИЕНЕ НА КОЛБИ ЗА ЖИВОТ
3-ДА НЕ СЕ ЗАПОЧВА ДУЛА БЕЗ И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СА ПОТВАРДИЛИ ,ЧЕ СА ГОТОВИ
4 -ДА УЧАСТВАТ В ДУЕЛА САМО ТЕЗИ КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА СЕ РАЗБРАЛИ . ДРУГИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ГРАДА

А СПОРЕД МЕН ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СА :

НЯМА ПРАВИЛА ,КОЙ КАКТО МОЖЕ И СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО .

ЕСТЕСТВЕНО СТИГА ДА НЕ НАРУШАВА ГОРНИТЕ 4 ОГРАНИЧЕНИЯ
Member
Jan 5 2010 12:21pm
Quote (mainabg @ 5 Jan 2010 19:19)
Да но ако не се играе по тези ,няма да се играе срещу други кланове ;) Можем да си ги развием ,но тогава няма да е спрямо на другите хора правилата ;)

Според мен ограниченията които трябва да има са ;

1- БЕЗ ХАКОВЕ -Ако някой има то веднага се усеща ако малко или много си играч
2 - БЕЗ ПИЕНЕ НА КОЛБИ ЗА ЖИВОТ
3-ДА НЕ СЕ ЗАПОЧВА ДУЛА БЕЗ И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СА ПОТВАРДИЛИ ,ЧЕ СА ГОТОВИ
4 -ДА УЧАСТВАТ В ДУЕЛА САМО ТЕЗИ КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА СЕ РАЗБРАЛИ . ДРУГИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ГРАДА

А СПОРЕД МЕН ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СА :

НЯМА ПРАВИЛА ,КОЙ КАКТО МОЖЕ И СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО .

ЕСТЕСТВЕНО СТИГА ДА НЕ НАРУШАВА ГОРНИТЕ 4 ОГРАНИЧЕНИЯ

хехе много е елементарно .. но това са правилата от легит дуелинг който сме взели
Member
Gold: 13,068.00
Jan 5 2010 12:28pm
Quote (velibg @ 5 Jan 2010 20:21)
хехе много  е елементарно .. но това са правилата от легит дуелинг който сме взели

аЗ ЗА ТОВА КАЗАХ НЯМА ДА УЧАСТВАМ ;)
акО НЯКОИ ИСКА ЗА ФУН МОЖЕ С МЕН НО НЕ МЕ БРОЙТЕ

Никой чуждестранен папагал не може да ми каже как да играя и как да си развивам героя ;) Аз до това развитие съм достигнал ,с течение на години за да си го наглася по стила ми на игра ;) Ще дойде някой си папагал и ще ми каже така не може ,едно време турнирите не бяха така ;) Единствената разлика с горните правила беше ,че излизаш и без колби с мана . За това бяха разрешени помошниците ;)
Member
Jan 5 2010 12:38pm
Quote (mainabg @ 5 Jan 2010 19:28)
аЗ ЗА ТОВА КАЗАХ НЯМА ДА УЧАСТВАМ ;)
акО НЯКОИ ИСКА ЗА ФУН МОЖЕ С МЕН НО НЕ МЕ БРОЙТЕ

Никой чуждестранен папагал не може да ми каже как да играя и как да си развивам героя ;) Аз до това развитие съм достигнал ,с течение на години за да си го наглася по стила ми на игра ;) Ще дойде някой си папагал и ще ми каже така не може ,едно време турнирите не бяха така ;) Единствената разлика с горните правила беше ,че излизаш и без колби с мана . За това бяха разрешени помошниците ;)

както искаш :)
Go Back To Български Topic List
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll