Quote (uNBeaTaBLePLayeR @ 29 Jun 2011 17:17)
Сега "не трябва" да те е страх много - защото теб ВЕЧЕ те е страх...
А относно срещата незнам за Barathrum но и аз бих искал да се абонирам за една, ако е възможно...
Макар, че ме съмнява!
Кой знае от кое село си и вашите едва ли ти дават парички за нещо повече освен баничка?
Камоли да очакваме, Ти някой ден да дойдеш в Пловдив...
Edit: Barathrum моля ти се направи ми една голяма ПРИЯТЕЛСКА услуга като спреш да отговаряш на ПОСТОВЕ от Луцифер...
БЛАГОДАРЯ!
МНОГО МЕ Е СТРАХ ОТ ТЕБЕ...НАЛИ НЯМА ДА МЕ БИЕШ...А??..КАЖИ НА ВСИЧКИ ЧЕ НЯМА ДА МЕ БИЕШ....
да прав си от СЕЛО СОФИЯ СЪМ- центъра...бе за пари няма да говорим...то вие дрогите пари правите от всичко....кажи има ли нещо още за продаване у твоята кошара,,,"ЖиЕсема" продаде ли го?......внимавай какво си пожелаваш....относно срещата..как мислиш..дали вече не си ме срещал?...някъде.... докато ореваваше из районното....понеже си супер тъп си показа снимките няколко страници по-напред....като прочетена книга си бе....... "МАЙНА"...А ЛОШОТО Е ЧЕ СИ И ИЗВЪН ЗАКОНА....няма да ти отварям очите повече....те ще ти ги отворят ....като станеш на скамейката....и почнеш да мрънкаш за наркоманските ти подвизи.....ходи ся БЛАГОДАРИ ЗА ТВА ИЗ КОМУНАТА.....
АА И ДА ЗНАЕШ АЗ СЪМ РОДЕН В ПЛОВДИВ ОЩЕ КОГАТО СИ СЕ РАЗХОЖДАЛ В НА БАЩА СИ ГАЩИТЕ......АРЕ СЯ БЕГАЙ ДА ПАСЕШ "ТРЕВИЦА"
This post was edited by Lucifer_999 on Jun 29 2011 01:49pm