Quote (MyD2jspRevenge @ Fri, Feb 15 2008, 06:49pm)
Едитвам , за да може да се разбере точния смисъл.А ти продължавай да си пишеш на латиница и да правиш забележки относно някои пропуски при писане на кирилица.А относно флиртчето там са юзъри най-големите селяни в България.А за интернет ми пука колкото ми пука за теб , за диаблото или за папата.Интернет е за типове като теб , които се чешат езиците.Мен не ме дразни че спамиш по цял ден с една единствена идея да си правиш постове и едва ли не да се издигаш в "йерархията".Ти и женският ти приятел n3ver_mind започнахте да се заяждате със сички пичове.Но очевидно след като паладина на мф ви направи за посмешище все още ви боли и лаете.Но това значи че на тебе ти пука за играта и го приемаш като огромна загуба.
П.п : А сега ме извини но шкембенцето дето е вкъщи е по-важно от теб.Ако имам време преди да изляза ще намина да видя какви си ги надробил.Лека вечер и както каза майната : Победи глупака с мълчание .
Ок дефакто няма какво да кажеш , пиша на латиница ви дразня. какъв мф паладин? не играя софткоре за ламери е. да знам за флиртчето но и не ме интересува нямам регистрация в този саит , нито във 1 подобен. относно nev3r_mind , какво да кажа да приятел ми е но не е женски , имам си гадже . Заяждаме се с Пичове ? не, няма пичове които са на по 30 годинки и играят диабло , те са задръстени. Играта не я приемам като нищо , ако ти кажа че месечно изкаравам по над 100 лева от диабло какво ще отговориш? (100 лева са нищо но все пак са допълнителни парички които мога да изхарча с кеф някоя вечер. ) а това че отделям време да ви дразня е лично мое удоволствие и ще го правя докогато се дразните
Аз > Ти .