d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Ok Braveantiban Win > Ty M8;s
Prev15678Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 15 2008 12:41pm
Quote (MyD2jspRevenge @ Fri, Feb 15 2008, 06:38pm)

tova ti e liubimiq site? btw lo6o e kogato trqq da editva6 , tova dokazva 4e ti puka kakvo si pisal -> te gree za foruma -> te gree za internet -> Failure at life .
Member
Gold: 0.00
Feb 15 2008 12:49pm
Едитвам , за да може да се разбере точния смисъл.А ти продължавай да си пишеш на латиница и да правиш забележки относно някои пропуски при писане на кирилица.А относно флиртчето там са юзъри най-големите селяни в България.А за интернет ми пука колкото ми пука за теб , за диаблото или за папата.Интернет е за типове като теб , които се чешат езиците.Мен не ме дразни че спамиш по цял ден с една единствена идея да си правиш постове и едва ли не да се издигаш в "йерархията".Ти и женският ти приятел n3ver_mind започнахте да се заяждате със сички пичове.Но очевидно след като паладина на мф ви направи за посмешище все още ви боли и лаете.Но това значи че на тебе ти пука за играта и го приемаш като огромна загуба.

П.п : А сега ме извини но шкембенцето дето е вкъщи е по-важно от теб.Ако имам време преди да изляза ще намина да видя какви си ги надробил.Лека вечер и както каза майната : Победи глупака с мълчание .
Member
Feb 15 2008 12:54pm
Quote (MyD2jspRevenge @ Fri, Feb 15 2008, 06:49pm)
Едитвам , за да може да се разбере точния смисъл.А ти продължавай да си пишеш на латиница и да правиш забележки относно някои пропуски при писане на кирилица.А относно флиртчето там са юзъри най-големите селяни в България.А за интернет ми пука колкото ми пука за теб , за диаблото или за папата.Интернет е за типове като теб , които се чешат езиците.Мен не ме дразни че спамиш по цял ден с една единствена идея да си правиш постове и едва ли не да се издигаш в "йерархията".Ти и женският ти приятел n3ver_mind започнахте да се заяждате със сички пичове.Но очевидно след като паладина на мф ви направи за посмешище все още ви боли и лаете.Но това значи че на тебе ти пука за играта и го приемаш като огромна загуба.

П.п : А сега ме извини но шкембенцето дето е вкъщи е по-важно от теб.Ако имам време преди да изляза ще намина да видя какви си ги надробил.Лека вечер и както каза майната : Победи глупака с мълчание .

Ок дефакто няма какво да кажеш , пиша на латиница ви дразня. какъв мф паладин? не играя софткоре за ламери е. да знам за флиртчето но и не ме интересува нямам регистрация в този саит , нито във 1 подобен. относно nev3r_mind , какво да кажа да приятел ми е но не е женски , имам си гадже . Заяждаме се с Пичове ? не, няма пичове които са на по 30 годинки и играят диабло , те са задръстени. Играта не я приемам като нищо , ако ти кажа че месечно изкаравам по над 100 лева от диабло какво ще отговориш? (100 лева са нищо но все пак са допълнителни парички които мога да изхарча с кеф някоя вечер. ) а това че отделям време да ви дразня е лично мое удоволствие и ще го правя докогато се дразните
Аз > Ти .
Member
Gold: 0.00
Feb 15 2008 01:08pm
Мен по никакъв начин не ме дразниш , а и неможеш , щото съм над тея неща.Пък занимаай се цял месец за кирляви 100 лева от диабло II.

П.п таа Чао до утре wink.gif

This post was edited by MyD2jspRevenge on Feb 15 2008 01:09pm
Member
Feb 15 2008 01:49pm
Quote (MyD2jspRevenge @ Fri, Feb 15 2008, 07:08pm)
Мен по никакъв начин не ме дразниш , а и неможеш , щото съм над тея неща.Пък занимаай се цял месец за кирляви 100 лева от диабло II.

П.п таа Чао до утре wink.gif

mi 100 kinta sa si 100 kinta za ne6to koeto ne mu otdelqm vnimanie. ima nema igraq po ~30 min d2 naden po skoro 4atq s priqtel4eta.
btw za 3 godini ot diablo sam zel nad 2200 leva (a tova e igra s koqto si praveh kefa.) da kajem 4e s malko rabota vkliu4itelno i lqtoto , do sledva6toto RD 6te iam pari4ki si zema kolata koqto iskam. God bless ribkite kato KrisIsFat.
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Feb 15 2008 02:40pm
Quote (chzn @ Fri, Feb 15 2008, 07:49pm)
mi 100 kinta sa si 100 kinta za ne6to koeto ne mu otdelqm vnimanie. ima nema igraq po ~30 min d2 naden po skoro 4atq s priqtel4eta.
btw za 3 godini ot diablo sam zel nad 2200 leva (a tova e igra s koqto si praveh kefa.) da kajem 4e s malko rabota vkliu4itelno i lqtoto , do sledva6toto RD 6te iam pari4ki si zema kolata koqto iskam. God bless ribkite kato KrisIsFat.

ama ti i priatel4eta li ima6 be??/ koi li moje da bude aver stebe ,,,osven nekoi kato tebe ,,kaval,,,
Member
Gold: 10.95
Feb 15 2008 03:20pm
понеже моя милост Ангел Червенков го няма6е . .
аййй канараиииииии
wink.gif ьаьаьа хахах
Member
Gold: 13,068.00
Feb 15 2008 05:33pm
Мога да кажа само едно от прочетеното до тук, най-добрите ги мразят само нещастници.Точно там е проблема във вас момченца, защото вие живеете с тази игра. Ние си работим,излизаме си с пичките веселим се и пак го правим по добре от вас.Говоря за невзрачния невер и гей дружинката му от флиртче и някоя глупава зала.Няма да бъдете като батковците защото не го заслужавате, трябва да си мъжкар както тука така и в живота.Ако не ще си сабираш парички за колата още доста време smile.gif Тази игра се играе за развлечение и за нищо друго,ако ти кажа, че покрай тази игра съм направил доста кинти.И то защото доста олегнали мъже я играят само за да се отърсят от ежедневието или да се скрият от жените си да не ги занимават с глупости.А знаете ли колко помага тази игра ако баща и син играят как добре се разбират в живота.Не гледате на играта от правената страна СОПОЛЧЕТА

This post was edited by mainabg on Feb 15 2008 05:33pm
Member
Gold: 50.00
Feb 15 2008 05:38pm
Майна що се газираш копеле те са дебили каквото и да кажеш се тая е.и им маиката и си пий бейлиса пич smile.gif
Member
Gold: 13,068.00
Feb 15 2008 05:44pm
Quote (fars @ Sat, 16 Feb 2008, 01:38)
Майна що се газираш копеле те са дебили каквото и да кажеш се тая е.и им маиката и си пий бейлиса пич smile.gif

Ми и Аз това си викам но може да вземат поне малко

НН бейлиз днеска съм на КАП.Морган ромче медено ми влиза smile.gif направо се хлъзга smile.gif Не бога да ги пия тия работи само Водка, Бира тя ми е на сарцето най-много,РОМ но само Кап.Морг друго нн

Go Back To Български Topic List
Prev15678Next
Closed New Topic New Poll