d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Вицове
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Jun 16 2008 12:09am
Избрани бисери на Димитър Пенев

Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)

"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)

"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите"

"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)

"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)

"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."

"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)

"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)

"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)

"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)

Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш
(разбор преди мач)

This post was edited by BraveAntiBan on Jun 16 2008 12:13am
Member
Gold: 215.00
Jun 16 2008 01:28am
Ето 1 и от мене smile.gif

Мъж влиза по спещност в болницата и се събужда на легло.
До него гледа 1 целия в бинт.

- На тебе па кво ти стана че си целия в бинт бе...
- Абе мани мани не питаи ..
- Що бе кажи кво ти стана ?
- Ми вървях си аз през полето и....
- И кво .... ?
- Ами имаше една табелка "мини"
- И аз минах

This post was edited by gpapazov on Jun 16 2008 01:28am
Member
Gold: 0.00
Jun 16 2008 02:09am
Pedofil v detskata gradina.I sedi si na6ia i razprava na edno momi4ence:
-Momi4ence ako te pogalq po kra4eto she ti dam duvka, moje li?
-Moje-kazalo momi4enceto.
Sled malko pak :
-Momi4ence ako te pogala po ra4i4kata shti dam blizalka , moje li?
--Mi moje kazalo momi4enceto.
Sled malko pak:
-Momi4ence ako te pogala po korem4eto shti dam 6okolad4e, moje li?
-Momi4enceto kazalo moje ama v toq moment si mislelo (Abe dokato se izeba s toq Diabet she fana be ) ^^
Member
Gold: 7,157.00
Jun 16 2008 02:12am
Цитаирам Андрей Пантев /от трибуната на Народното Събрание/:
"Корупцията е кръвта на пазарната икономика"
Това не е виц....

This post was edited by dobri_rs on Jun 16 2008 02:13am
Member
Gold: 69.07
Jul 13 2008 05:37am
Ей това е готина тема !!!!

Когато случайно имаш наистина лош ден и просто искаш да си го изкараш на някой, направи го но не на някой който познаваш а някой който не познаваш.
Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза:
- Ало?
- Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър?
Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и й се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках
- Ти си Г*З!!! - и затворих.
Записах си номера с думичката „Г*З" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си Г*З!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си Г*З!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах:
- Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни".
- НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах
- Защото си Г*З!!!
...
Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „Г*З" (сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също.
- Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ?
- Да. Аз съм.
- Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата?
- Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред.
- Извенете, вашето име е?
- Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той.
- Дон, по кое време сте си вкъщи?
- Всеки ден след 17.00.
- Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо?
- Да?
- Дон, ти си Г*З!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране.
Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1:
- Aло? – попита той.
- Ти си Г*З!!! – но не затворих.
- Още ли си тук? – попита той.
- Да, тук съм – казах аз.
- Спри да ми звъниш!! – изкрещя той.
- Нама пък! – изкрещях му и аз.
- Кой си ти? – проклинаше той
- Казвам се Дон Бъргмайер.
- Така ли? И къде живееш?
- 1802 Запад, 34-та улица, Г*З ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред.
- Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той.
- Мухаха! Като че ли ме е страх от теб Г*З смотан!
След това звъннах на г*з N2:
- Aло? – каза той.
- Здрасти бе Г*З сплескан – казах аз, отново без да затварям.
- Само да те намеря... – се развика той.
- И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш?
- Ще те спукам от бой!
- Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим!
След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините!

На Иванчо и Марийка им се родило дете. Станало вече на 5 години, но не говори. Отишли на доктор, прегледал го той и казал:
- Няма проблеми, ще проговори съвсем скоро, лошото е това, че първите трима ,които назове, ще умрат.
След седмица малкият казал "дядо" и дядото опънал краката. След още седмица казал "баба" и бабата гушнала букета.
Марийка този ден отишла до магазина и Иванчо останал да се грижи за малкия. Изведнъж той казал "тате". Иванчо к`во да прави, изкъпал се, обръснал се сложил новия костюм и легнал на дивана в хола да мре. Връща се Марийка, гледа го и вдига скандал:
- Какво си се опънал с новия костюм на дивана бе, ставай да отиваме при съседката, щото мъжа й умрял преди малко! Може да се наложи да помагаме нещо!

Member
Gold: 377.00
Jul 13 2008 06:32am
Един бобър се научил да диша през гъза,седнал на един дънер и умрял smile.gif
Member
Gold: 52,308.00
Jul 13 2008 06:35am
Quote (erk0r @ Sun, 13 Jul 2008, 15:32)
Един бобър се научил да диша през гъза,седнал на един дънер и умрял smile.gif

Перфектен виц тип - Къци.
Member
Gold: 1.00
Jul 13 2008 11:14am
Жена с болки във вагината отива при гинеколог.След обстойно преглеждане на вагината и от доктора той заявява:
-Госпожо, имате хлебарка в путката
-ОООО. Ами сега какво ше праим.
-Еми предлагам да вкарам моя върст в малката ви иятелка, хлебарката ще се закачи за него и аз ще я издърпам (На доктора му се е*е ама 2 не вижда, мноо загорял)
Жената се съгласила доктора я опънал няколко пъти и нищо не станало, хлебарката си стояла още тамммм.Доктора се замислил, обърнал се към жената и я напомпал хубавата.След като се оттърсила жената го попитала:
-Защо ме наебахте и се възползвахте от мен, дори не успяхте да извадите хлебарката.
А доктора казал
-Не успях да я извадя ама я натъпках надълбоко и няма да ви притеснява веке. ХАЬХАЬХАЬХАЬхАЬХАЬХАХЬАХЬХАЬХАЬХАХЬАХЬАХЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХЬХАЬХА
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 7 2008 04:58am

Две блондинки се срещат на гарата.
-Какво правиш тук? ? попитала едната.
-Чакам влака.
-Кой влак?
-Ми този в 17.15.
-Ама ти не прочете ли, че той пътува само в празнични дни?
-Ми да. Аз днес имам рожден ден..
Member
Gold: 12.00
Warn: 10%
Oct 13 2008 01:58pm
hahahahahaa
Go Back To Български Topic List
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll