Quote (GnDraj @ 15 Jan 2010 20:43)
vie tiq dizeli gi izkarahte che ne gorat nishto be ... 6 cilindrov okolo ~ 10 godishen dvigatel koito e skasan ot karane ot nqkoi nemec nali se seshtate che nema da gori kolkoto sa go dali po katalog ? da ne govorim che e vseizvestno che naftata v Bulgaria e nekachestvena i tova diga razhoda sashto.ta zimata v zadrastvaniq na kasi razstoqnie toq dvigatel ne 15 mi i nagore she digne v golemite gradove.izvan gradsko 6 moje i da postignesh no pak nqma da e s BWM 530d ... osven ako ne go karash s 90, ma togava zashto si q vzel taq hubava kola ? az lichno bih si vzel dizel edinstveno ako sam siguren v kolata.ne tiq po dupnica i gorublene deto sa na po 100 000 km,a te vashnost sa na 500 000, jivota im e svar6il i kato q zemesh se pochvat remontite.drugiq variant e nova kola, no za takava skoro nqma da iam pari

хахахахаах Много си прав ,за това служебна

И една лична в гаража и периодично си е точиш

Всеки месец слагаш по нещичко ,докато не я тунинг както на теб ти харесва

Аз така правя имаме с брат ми една OPEL ASKONA 92г 2.0 GTSI много е рядка произведени са савсем малко такива . И сега си я опъваме . Боя ,джанти ,музика ,тапицерия и каквото доиде там

След Това лятото възнамерявам да си взема за себе си ЕДИН ОПЕЛ КАЛИБРА подобен двигател като на асконата и да се спра с тези коли

Да ви кажя честно газарията е най-скъпия спорт

Колко пари съм поришил по коли ако можех да си ги върна малиииииииииииииииии