d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Pazete Se > Otnasq Se Kum Hc Igrachite
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,068.00
Dec 2 2009 01:57pm
Quote (Fragnatic @ 2 Dec 2009 21:44)
Аз не мога да разбера какво сте избили? Пускате някви смешни хакове дето са лесни за dodge! Или ползвате бъговете в играта. И кво? Нали ако направите 1 дуел без хака и някое лапе с итеми за 10 фг ще Ви пръсне. Нищо не играете тъпи деца..... Само излагате доброто гейм име на България! Измет! :mad:

Много си прав ама много ;)

Подкрепям те с две раце ,аз сащо мразя хакове . Но ХК си е = на хакове ;) Ако не искаш хакове недеи да играеш ХК ,за да не ти пука ;) Но да ти кажа играчи от ХК пуснат се малко на СК прасна им шушоните от бой и после се почва с обясненията ;)

От рода на АЗ не играя Ск забравил съм ,тои не ми е добре разви и какви ли още не ;)

Но карай много е интересно да стоиш натиснеш копчето и всичко да свъши ,самата забава .
Всеки си има представа за забава ,но поне да престанат да говорят глупости .
СК играчите се слаби що не играеш ХК и тн. ,ми не ми харесва да не мога да си правя дуелчета . А и да ви кажа много играчи които играят сега ХК бяха и предполагам ,4е са все още абсилютни олигофрени на СК и се преквалифицираха хахаххаха
Обият двама трима малки лв които все още дигат да си качат итамите и са мноооооо големи
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Dec 2 2009 11:19pm
ko re4i:)?
edin put igrah hk i q dokarah do 94 lvl i puknah:)

This post was edited by BraveAntiBan on Dec 2 2009 11:19pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Dec 3 2009 12:41am
Quote (Fragnatic @ Dec 2 2009 07:44pm)
Аз не мога да разбера какво сте избили? Пускате някви смешни хакове дето са лесни за dodge! Или ползвате бъговете в играта. И кво? Нали ако направите 1 дуел без хака и някое лапе с итеми за 10 фг ще Ви пръсне. Нищо не играете тъпи деца..... Само излагате доброто гейм име на България! Измет!  :mad:

praveh predimno dueli
Go Back To Български Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll