d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО > не знаех за съществуването му
Prev14567813Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20.00
May 8 2009 02:07pm
http://vbox7.com/play:f8a8f412
http://vbox7.com/play:3d93c488
http://vbox7.com/play:005cbe2e

kak moje dami i gospoda ....

This post was edited by gs_sandoo on May 8 2009 02:15pm
Member
Gold: 13,068.00
May 8 2009 02:37pm
nedei ,4e pobesnqvam o6te pove4e :( Nqma da pozvolq na nikoi moi rodnina da pusne nito za carq nito za bsp
Member
Gold: 20.00
May 8 2009 02:50pm
Quote (mainabg @ Fri, May 8 2009, 08:37pm)
nedei ,4e pobesnqvam o6te pove4e :( Nqma da pozvolq na nikoi moi rodnina da pusne nito za carq nito za bsp

az sam sigoren che sega samo turci cigani i pumaci shte glasuvat za tqx ...
Member
Gold: 52,308.00
May 8 2009 03:10pm
Атака = пропаганда, пенсионери и ужасно много пуполизъм.

Умния човек избира партия в център дясно.
Member
May 8 2009 03:41pm
Quote (Disconnected @ Fri, 8 May 2009, 23:10)
Атака = пропаганда, пенсионери и ужасно много пуполизъм.

Умния човек избира партия в център дясно.

A za atova smqtam da pusna za Bat Boiko poneje Sinite sa mnogo slabi :( A i vinagi sam bil Sin no ve4e tazi sinq ideq q osraha :(
Member
May 9 2009 01:09am
Quote (mainabg @ Sat, 9 May 2009, 00:41)
A za atova smqtam da pusna za Bat Boiko poneje Sinite sa  mnogo slabi  :( A i vinagi sam bil Sin no ve4e tazi sinq ideq q osraha :(

И аз така смятам, но зависи, може да гласувам и за синята коалиция или за ГЕРБ. Зависи коя партия ме обеди да гласувам за нея. Пък и всички знаят, че единствения прогрес, които имахме беше 1997-2001 г.
Member
May 9 2009 01:58am
Quote (Disconnected @ Sat, 9 May 2009, 09:09)
И аз така смятам, но зависи, може да гласувам и за синята коалиция или за ГЕРБ. Зависи коя партия ме обеди да гласувам за нея. Пък и всички знаят, че единствения прогрес, които имахме беше 1997-2001 г.
АБСОЛЮТНО ТОЧНО ,СЛЕД ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ЧЕРВЕНИТЕ . Най-добрия премиер ,който сме имали до сега е Костов :) . Определено сам за ГЕРБ ,то вече стана да гласуваш за личност не за партия . А Сините нямат лидер ,който да се откроява с нещо :( За това ми се иска Бат Бойко в коалиция в дясно а в най-лошия случай с АТАКА .Защо не и тройна коалиция по добре от сегашното положение . Но определено Сидеров трябва да го има ,като огледален образ на ДПС :) Комунистите не трябва да са във властта повече а за Доган , който е най-силния политик в България да не говорим.

This post was edited by mainabg on May 9 2009 01:59am
Member
May 9 2009 02:23am
Quote (mainabg @ Sat, 9 May 2009, 10:58)
АБСОЛЮТНО ТОЧНО ,СЛЕД ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ЧЕРВЕНИТЕ . Най-добрия премиер ,който сме имали до сега е Костов :) . Определено сам за ГЕРБ ,то вече стана да гласуваш за личност не за партия . А Сините нямат лидер ,който да се откроява с нещо :( За това ми се иска Бат Бойко в коалиция в дясно а в най-лошия случай с АТАКА .Защо не и тройна коалиция по добре от сегашното положение . Но определено Сидеров трябва да го има ,като огледален образ на ДПС :) Комунистите не трябва да са във властта повече а за Доган , който е най-силния политик в България да не говорим.

Вече е масово така, повечето гласуват за личностите които водят партиите, макар че аз ще гласувам за ГЕРБ, поради причината че Бойко Борисов си разбира от нещатата, и от ГЕРБ имат наистина добри и главно млади кадри. Отделно, че самата ЕПН (Европейската народна партия, дефакто десните от ЕС) са много против коалиция м/у ГЕРБ & Атака, защотото това наистина ще е доста фатално, и не вярвам като цяло да се коалират, а отностно БСП, ДПС, те са доказани мушенници, просто не знам защо турците, голямата част от тях, така и пенсионерите гласуват за тях?! Но като цяло Бойко не го харесват много хора, защотото си мислят, че е ще се обединят с БСП, но макар и той да не е от най-интелигентните хора, знае, че направи ли това нещо, дори и с БСП и НДСВ, то реално партията им няма да изкара и повече от 2% следващите избори, а според мен те не целят това. Отностно Доган, той е най-хитрия от всичките, той ги върти на пръста си, и наистина, трябва да бъде вкаран с затвора според мен.
Member
May 9 2009 03:54am
Quote (Disconnected @ Sat, 9 May 2009, 10:23)
Вече е масово така, повечето гласуват за личностите които водят партиите, макар че аз ще гласувам за ГЕРБ, поради причината че Бойко Борисов си разбира от нещатата, и от ГЕРБ имат наистина добри и главно млади кадри. Отделно, че самата ЕПН (Европейската народна партия, дефакто десните от ЕС) са много против коалиция м/у ГЕРБ & Атака, защотото това наистина ще е доста фатално, и не вярвам като цяло да се коалират, а отностно БСП, ДПС, те са доказани мушенници, просто не знам защо турците, голямата част от тях, така и пенсионерите гласуват за тях?! Но като цяло Бойко не го харесват много хора, защотото си мислят, че е ще се обединят с БСП, но макар и той да не е от най-интелигентните хора, знае, че направи ли това нещо, дори и с БСП и НДСВ, то реално партията им няма да изкара и повече от 2% следващите избори, а според мен те не целят това. Отностно Доган, той е най-хитрия от всичките, той ги върти на пръста си, и наистина, трябва да бъде вкаран с затвора според мен.
За интелигентността ба БАТ Бойко няма смисал да се говори ,но знае кого да неме за дадена работа :) Може да обединява хората и е доста силна личност като цяло , което е нужно в момента а и не само сега :) Най-големият му плюс е ,че може да казва да си ебе майка еди кой си ако не му харесва да си ходи :) Не го харесват много хора , ми не може всички да те харесват :) Важното е да и маш позиция и да я защитаваш , няма значение колко са зад теб . По важното е ,че ги има рано или късно ще станат повече :) До колкото забелязвам той не харесва Доган и комунистите което е по важно :) Надявам се да не направи пропуска на Костов ,когато можеше да унищожи Циганина още 1997 година :) Защо не го направи само той си знае ,но определено сега го винят много хора .

Определено ще пусна за ГЕРБ а и всички от нашата рода :) С излючение на ДЯДО ми той е за АТАКА и да не чуе за циганин и турчин :sniper: Има нужда и те да са в парламента АТАКА ,като хора които да лаят срещу турците :)

Яд ме е на БАЙ Тошо защо не премахна Доган когато можеше :(

This post was edited by mainabg on May 9 2009 03:59am
Member
Gold: 200,778.20
May 9 2009 05:23am
Браво Ванка...само ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Back To Български Topic List
Prev14567813Next
Add Reply New Topic New Poll