Quote (Disconnected @ Sat, 9 May 2009, 10:23)
Вече е масово така, повечето гласуват за личностите които водят партиите, макар че аз ще гласувам за ГЕРБ, поради причината че Бойко Борисов си разбира от нещатата, и от ГЕРБ имат наистина добри и главно млади кадри. Отделно, че самата ЕПН (Европейската народна партия, дефакто десните от ЕС) са много против коалиция м/у ГЕРБ & Атака, защотото това наистина ще е доста фатално, и не вярвам като цяло да се коалират, а отностно БСП, ДПС, те са доказани мушенници, просто не знам защо турците, голямата част от тях, така и пенсионерите гласуват за тях?! Но като цяло Бойко не го харесват много хора, защотото си мислят, че е ще се обединят с БСП, но макар и той да не е от най-интелигентните хора, знае, че направи ли това нещо, дори и с БСП и НДСВ, то реално партията им няма да изкара и повече от 2% следващите избори, а според мен те не целят това. Отностно Доган, той е най-хитрия от всичките, той ги върти на пръста си, и наистина, трябва да бъде вкаран с затвора според мен.
За интелигентността ба БАТ Бойко няма смисал да се говори ,но знае кого да неме за дадена работа

Може да обединява хората и е доста силна личност като цяло , което е нужно в момента а и не само сега

Най-големият му плюс е ,че може да казва да си ебе майка еди кой си ако не му харесва да си ходи

Не го харесват много хора , ми не може всички да те харесват

Важното е да и маш позиция и да я защитаваш , няма значение колко са зад теб . По важното е ,че ги има рано или късно ще станат повече

До колкото забелязвам той не харесва Доган и комунистите което е по важно

Надявам се да не направи пропуска на Костов ,когато можеше да унищожи Циганина още 1997 година

Защо не го направи само той си знае ,но определено сега го винят много хора .
Определено ще пусна за ГЕРБ а и всички от нашата рода

С излючение на ДЯДО ми той е за АТАКА и да не чуе за циганин и турчин

Има нужда и те да са в парламента АТАКА ,като хора които да лаят срещу турците

Яд ме е на БАЙ Тошо защо не премахна Доган когато можеше
This post was edited by mainabg on May 9 2009 03:59am