Quote (Lucifer_999 @ 11 Jan 2011 10:03)
Кой ще си почине бе калъф..мамицата ще ти разгоня по форумите..сега ще си направя 10 акаунта ,имам постоянно вариращи адреси на нета ползвам интернет от 20 различни места..ти май просто незнаеш с кой си имаш работа...как мислиш дали ще затворят адресите на София...Пловдив...Варна...а калитко..разбираш от компютри колкото магаре от духова музика...беше си показал някаде снимки на декстопа..разбрах за кво иде реч..една 0...до изкукването...по добре се погледни в огледалото ако имаш такова и си виж годинките...от този сайт можеш да забогатавяш...виртуално колкото си искаш...и да затъпяваш яко...докато си пънеш тъпата глва да се правиш на велик...собственицете правят пари а ти кво праиш бе калитко...постове...виртуални цифри...именно заради такива като тебе тази игра стана безинтересна..от доста години...няма един ценен предмет...когато съм почнал да играя тази игра ти сигурно си бъркъл бетон на някой строеж...знаели ламавата ти глава през 2002 г. ..какво беше да ти падне Стоун оф Джордан(СоДж)....голяма рядкост..но имаше смислъл да се играе...сега след 2 ч. от рестарта има вече стотици ламави тъпаци като тебе с с подготвени програмки за по 10$ които правят 1000 соджа ..и цената им след 1 седмица е = 0...спам ботовете са нонстоп...примерно аз съм дал 100 лв. да си купя тази игра...преди сумати години...и след като съм си платил няма нужда от реклама нали..така са и платените канали...
Ти знаеш ли какво е сам да изкараш някой предмет...много е удобно да пускаш 5 бота и като станеш на сутринта...леле...колко неща...ма вече без стойност....все едно държавата да напечата пари и да ти направи заплатата 10 000 лв. с които да си купиш 1 кг. сирене.
Много си далече от истината...и 100% да ми сложат наказание ми дреме на КУРА...но заради такива нещастници като тебе ще си направя сумати акаунти в тоя сайт и ще те побъркам.
Айде отивай да ревеш на хората с парите РОБЕ.....да ме накажат..докладвай...моли се..дай си мизерния гъз....за още 6 ч. без достъп и 10 %..давай че не остана..да почвам другите акаунти..Калъв с калъвите.
Quote (Lucifer_999 @ 11 Jan 2011 11:10)
този калъв тошко не взима пари от сайта..той е роб тука..слуга..мишкяри се по цял ден и се рови из темите да намери нещо за някой да го бъзика или както той казва "da si praq ta6ak" на неговия език, иначе си е тъпо цигане от някой катун..с постен живот..сигурно покрай комютъра му се е зарило с кофички от кафе и чипс, има 10-ти диоптър очила и ръцете са му стигнали до земята, да му е по лесно.Ма нали истината яко боли и затова реве на можещите(хората с парите - мечта на тошко)да наказват,заключват и тем подобни тъпотии, беден му е речника и сигурно знае азбуката така (А,Б,В-ъв,Г-ъ,З)хахаха. той май е от тея каде знаят че Христо Ботев е убит на Шипка и Васил Левски е дошъл навремето в София да продава въглища.
пиша му името с малки букви защото ми е от любимците тошко
kvo re4i
ni6to ne ti razbiram
do 5 klas li si bil?):)