d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Говорилня > Заместител на Official Chat Topic
Prev1434445464749Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 201,920.00
Trader: Mediator
Member
Gold: 64.56
Warn: 20%
Jan 10 2011 03:43pm
Quote (Tosho @ Jan 10 2011 09:31pm)

tozi na texas neznam zashto go dawash :D ? ami da tursi twa ti e rabotata :) no lifer hubu 4e e jsp da ti dava nqkoq stotinka
Member
Gold: 3,303.00
Jan 11 2011 02:03am
Quote (Tosho @ 10 Jan 2011 22:19)
kvo mu e dobroto
govori mi za ezik
ama moga da mu poso4a 10 pravopisni gre6ki

sega pone 6te si po4ine malko ot jsp 4e gledam e izkukal

Кой ще си почине бе калъф..мамицата ще ти разгоня по форумите..сега ще си направя 10 акаунта ,имам постоянно вариращи адреси на нета ползвам интернет от 20 различни места..ти май просто незнаеш с кой си имаш работа...как мислиш дали ще затворят адресите на София...Пловдив...Варна...а калитко..разбираш от компютри колкото магаре от духова музика...беше си показал някаде снимки на декстопа..разбрах за кво иде реч..една 0...до изкукването...по добре се погледни в огледалото ако имаш такова и си виж годинките...от този сайт можеш да забогатавяш...виртуално колкото си искаш...и да затъпяваш яко...докато си пънеш тъпата глва да се правиш на велик...собственицете правят пари а ти кво праиш бе калитко...постове...виртуални цифри...именно заради такива като тебе тази игра стана безинтересна..от доста години...няма един ценен предмет...когато съм почнал да играя тази игра ти сигурно си бъркъл бетон на някой строеж...знаели ламавата ти глава през 2002 г. ..какво беше да ти падне Стоун оф Джордан(СоДж)....голяма рядкост..но имаше смислъл да се играе...сега след 2 ч. от рестарта има вече стотици ламави тъпаци като тебе с с подготвени програмки за по 10$ които правят 1000 соджа ..и цената им след 1 седмица е = 0...спам ботовете са нонстоп...примерно аз съм дал 100 лв. да си купя тази игра...преди сумати години...и след като съм си платил няма нужда от реклама нали..така са и платените канали...
Ти знаеш ли какво е сам да изкараш някой предмет...много е удобно да пускаш 5 бота и като станеш на сутринта...леле...колко неща...ма вече без стойност....все едно държавата да напечата пари и да ти направи заплатата 10 000 лв. с които да си купиш 1 кг. сирене.
Много си далече от истината...и 100% да ми сложат наказание ми дреме на КУРА...но заради такива нещастници като тебе ще си направя сумати акаунти в тоя сайт и ще те побъркам.
Айде отивай да ревеш на хората с парите РОБЕ.....да ме накажат..докладвай...моли се..дай си мизерния гъз....за още 6 ч. без достъп и 10 %..давай че не остана..да почвам другите акаунти..Калъв с калъвите.

This post was edited by Lucifer_999 on Jan 11 2011 02:29am
Member
Jan 11 2011 03:10am
Quote (VgZ @ 10 Jan 2011 22:43)
tozi na texas neznam zashto go dawash :D ?  ami da tursi twa ti e rabotata :) no lifer hubu 4e e jsp da ti dava nqkoq stotinka

този калъв тошко не взима пари от сайта..той е роб тука..слуга..мишкяри се по цял ден и се рови из темите да намери нещо за някой да го бъзика или както той казва "da si praq ta6ak" на неговия език, иначе си е тъпо цигане от някой катун..с постен живот..сигурно покрай комютъра му се е зарило с кофички от кафе и чипс, има 10-ти диоптър очила и ръцете са му стигнали до земята, да му е по лесно.Ма нали истината яко боли и затова реве на можещите(хората с парите - мечта на тошко)да наказват,заключват и тем подобни тъпотии, беден му е речника и сигурно знае азбуката така (А,Б,В-ъв,Г-ъ,З)хахаха. той май е от тея каде знаят че Христо Ботев е убит на Шипка и Васил Левски е дошъл навремето в София да продава въглища.
пиша му името с малки букви защото ми е от любимците тошко
Member
Jan 11 2011 03:25am
Quote (Lucifer_999 @ 11 Jan 2011 10:03)
Кой ще си почине бе калъф..мамицата ще ти разгоня по форумите..сега ще си направя 10 акаунта ,имам постоянно вариращи адреси на нета ползвам интернет от 20 различни места..ти май просто незнаеш с кой си имаш работа...как мислиш дали ще затворят адресите на София...Пловдив...Варна...а калитко..разбираш от компютри колкото магаре от духова музика...беше си показал някаде снимки на декстопа..разбрах за кво иде реч..една 0...до изкукването...по добре се погледни в огледалото ако имаш такова и си виж годинките...от този сайт можеш да забогатавяш...виртуално колкото си искаш...и да затъпяваш яко...докато си пънеш тъпата глва да се правиш на велик...собственицете правят пари а ти кво праиш бе калитко...постове...виртуални цифри...именно заради такива като тебе тази игра стана безинтересна..от доста години...няма един ценен предмет...когато съм почнал да играя тази игра ти сигурно си бъркъл бетон на някой строеж...знаели ламавата ти глава през 2002 г. ..какво беше да ти падне Стоун оф Джордан(СоДж)....голяма рядкост..но имаше смислъл да се играе...сега след 2 ч. от рестарта има вече стотици ламави тъпаци като тебе с с подготвени програмки за по 10$ които правят 1000 соджа ..и цената им след 1 седмица е = 0...спам ботовете са нонстоп...примерно аз съм дал 100 лв. да си купя тази игра...преди сумати години...и след като съм си платил няма нужда от реклама нали..така са и платените канали...
Ти знаеш ли какво е сам да изкараш някой предмет...много е удобно да пускаш 5 бота и като станеш на сутринта...леле...колко неща...ма вече без стойност....все едно държавата да напечата пари и да ти направи заплатата 10 000 лв. с които да си купиш 1 кг. сирене.
Много си далече от истината...и 100% да ми сложат наказание ми дреме на КУРА...но заради такива нещастници като тебе ще си направя сумати акаунти в тоя сайт и ще те побъркам.
Айде отивай да ревеш на хората с парите РОБЕ.....да ме накажат..докладвай...моли се..дай си мизерния гъз....за още 6 ч. без достъп и 10 %..давай че не остана..да почвам другите акаунти..Калъв с калъвите.

Quote (Lucifer_999 @ 11 Jan 2011 11:10)
този калъв тошко не взима пари от сайта..той е роб тука..слуга..мишкяри се по цял ден и се рови из темите да намери нещо за някой да го бъзика или както той казва "da si praq ta6ak" на неговия език, иначе си е тъпо цигане от някой катун..с постен живот..сигурно покрай комютъра му се е зарило с кофички от кафе и чипс, има 10-ти диоптър очила и ръцете са му стигнали до земята, да му е по лесно.Ма нали истината яко боли и затова реве на можещите(хората с парите - мечта на тошко)да наказват,заключват и тем подобни тъпотии, беден му е речника и сигурно знае азбуката така (А,Б,В-ъв,Г-ъ,З)хахаха. той май е от тея каде знаят че Христо Ботев е убит на Шипка и Васил Левски е дошъл навремето в София да продава въглища.
пиша му името с малки букви защото ми е от любимците тошко

kvo re4i

ni6to ne ti razbiram
do 5 klas li si bil?):)
Member
Jan 11 2011 03:32am
Quote (Tosho @ 11 Jan 2011 10:25)
kvo re4i

ni6to ne ti razbiram

аха 5-ти ......не клас а курс..и то по 2 -ва пъти на 2-ва университета в 2-ва различни града, Това "kvo re4i" говори за интелигентност 0,5% -демек да можеш да се изпикаеш без по чорапите и в тоалетната чиния не в чашата до тебе и по цялата стая като помиярите(ортаците ти).

This post was edited by Lucifer_999 on Jan 11 2011 03:33am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 40%
Jan 11 2011 03:38am
Quote (Tosho @ Jan 10 2011 05:14pm)
vmesto da me si otvarq6 opravi si siga
reportnat si

Българина каза: ВМЕСТО ДА МЕ СИ ОТВАРЯШ ?!

axxaaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxxa

Пусси... :D ... :rofl:

Quote (Tosho @ Jan 10 2011 10:10pm)
e do4aka go rezultata:)

mara Kris kak e havata
3 Потребител(и), преглеждащи темата в момента (0 гости и 0 анонимни потребители): Tosho, Kris, Lucifer_999

Ти си супер мишок бе, шубелия...

axxaxaxxaaxax

This post was edited by uNBeaTaBLePLayeR on Jan 11 2011 03:42am
Member
Jan 11 2011 03:44am
Quote (uNBeaTaBLePLayeR @ 11 Jan 2011 10:38)
axxaaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxxa

Пусси... :D ... :rofl:

Ти си супер мишок бе, шубелия...

axxaxaxxaaxax

на 100% е мишок тошко и нищо не разбира както пише

Quote (Tosho @ 11 Jan 2011 10:25)
kvo re4i

ni6to ne ti razbiram
дали аз или той има 5 клас.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 40%
Jan 11 2011 03:44am
Вип поздрав за всички майни (БЕЗ ТОШО)

ДАВАЙ ТОШКО НАКАЖИ МЕ С WARN, ДАВАЙ!!!

САМО ТОВА МОЖЕШ, КРЕТЕН :D

Go Back To Български Topic List
3 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous): Lucifer_999, Tosho, uNBeaTaBLePLayeR

http://vbox7.com/play:e60baeaa

Поршето да тормозиш гаста да му натискаш снимка на твойта до сърцето да притискаш...
Да имаш къща на плажа с вълните да се плискаш с сътенени възглавници съня да си притискаш.

‎"Наздраве" като кихаш топ модели да ти казват и трицифрено чесло от сметката ти показват,
с подаръци на Gucci да те наказват, като питат кой плаща с пръст да те показват!

This post was edited by uNBeaTaBLePLayeR on Jan 11 2011 03:59am
Member
Jan 11 2011 04:04am
Зле си майна много си зле и продължаваш да се излагаш все повече и повече
За пореден път показа, че не винаги повечето години на един човек означават,че той е по умен от един 16 годишен тинейджър

Отнася се и за двамата

Няма се занимавам с вас баламурници, като сте отворени пишете ми лично

e: Тошко пред камера гледай няма да збъркаш

This post was edited by Tosho on Jan 11 2011 04:14am
Go Back To Български Topic List
Prev1434445464749Next
Closed New Topic New Poll