This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (Tosho @ 9 Jan 2011 10:12)
sprqh da si pravq ta6ak s edin dvama i foruma umre
haha
то освен ташак другото около тях вече май неможеш да го правиш...та ..за да не ти умре форума..получаваш "карт бланж"...дай сега да видим какво ще ти роди простата глава по мой адрес..гледам дядо коледа те направил Медиатор..леле...тц.тц.тц..голяма работа си бре..сигурно врътна 2-3 кавала на някой богат чужденец А?...за нова година поръча ли си подарък..вашата нова година нали беше на 14.01.2011 ( Банго Васил ).там у
шекер мааала,,нали така се казва вашия квартал, или ти беше от
столюпиново "това нали беше някав як квартал", гледам събрал си пара от форума земи си купи някоя мома(калпазанка) та да си вдигнеш главата от това Диабло..вече си Дрът Мангал станал....напрай некое "Чаве"...излезни от катуна..па се огледай как живеят хората.
Хахаха...ти като си легнеш с някоя за какво и говориш...ооо знаеш ли колко пари иам " виртуални", аз съм най-известния...в..АА...там...d2jsp..имам къща в 5- ти град..До Anya(някаква циганска фолк гърла)....знаеш ли колко работят за мен...ААаа Ботове....и..
Тя- Ъъъъъ...и кво е тва?..и разговора добре потръгва нали..само къде мадамата бая си е потръгнала..след подобни щуротии...Хахахахахха. И наш Тошко остава с любимата (бира) и един Х
?й в ръка да довърши вечерта.
Айде глва ламава...почвай да си праиш...както го казваш "Ташак" с мен...с удоволствие ще те закопя в любимия ти форум.
to be continued...............................