d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Протест с/у правителството. > 14.01.2009 г.
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,001.00
Jan 16 2009 10:38am
Quote (2cute4y @ Thu, 15 Jan 2009, 21:40)
смешни протести - полицаите пушат и пият вода, млекопроизводителите изливат мляко...просто всеки един протест у нас е пълна пародия

cry3.gif
Member
Gold: 52,308.00
Jan 16 2009 04:16pm
Quote (2cute4y @ Thu, 15 Jan 2009, 22:40)
смешни протести - полицаите пушат и пият вода, млекопроизводителите изливат мляко...просто всеки един протест у нас е пълна пародия

Земи научи как стоят нещатата, преди да говориш глупости и да предизвикваш смях в залата.
Member
Gold: 0.00
Jan 16 2009 05:00pm
Interesnoto neshto v sluchaq e che protestirashtite shte podkrepqt policaite .. emi sry ma tova e smeshno.Ne che vsichki policai sa bokluci daje ima nqkoi koito dosta dobre znaqt zashto sa taka narechenite slujiteli na reda i sam vijdal s ochite si ( patil sam si i ot takiva koito ne znaqt kade se namirat , lichno ) nooo tova na 14 si beshe prostooo .. vmesto da razkarat tezi koito se Nabivaha na ochi i butaha, ritaha ograjdeniqta te si sedqha.Posle im narediha da razkarat talpata i kakvo napraviha ? Koi vinoven koi ne povecheto koi nabarat boi s palkite i v aresta.Nz kak moje da podrkepish tehniq protest kato povecheto zdravo misleshti hora znaqt che korupciqta i mutrite osven ot nqkoi deputati se rakovodi ot policiqta.Kak absolutno vseki znae koi e narkodilar , boss i t.n. i nishto ne se pravi ? Ot vreme na vreme nqkoe pokazno razsledvane i zadarjane na otdelni hora , no tova li e vsicho ? Otnovo povtarqm che ima i savestni policai , no kato cqlo te sa zbirshtina sopoli.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 16 2009 09:04pm
Quote (GnDraj @ Sat, 17 Jan 2009, 01:00)
Interesnoto neshto v sluchaq e che protestirashtite shte podkrepqt policaite .. emi sry ma tova e smeshno.Ne che vsichki policai sa bokluci daje ima nqkoi koito dosta dobre znaqt zashto sa taka narechenite slujiteli na reda i sam vijdal s ochite si ( patil sam si i ot takiva koito ne znaqt kade se namirat , lichno ) nooo tova na 14 si beshe prostooo .. vmesto da razkarat tezi koito se Nabivaha na ochi i butaha, ritaha ograjdeniqta te si sedqha.Posle im narediha da razkarat talpata i kakvo napraviha ? Koi vinoven koi ne povecheto koi nabarat boi s palkite i v aresta.Nz kak moje da podrkepish tehniq protest kato povecheto zdravo misleshti hora znaqt che korupciqta i mutrite osven ot nqkoi deputati se rakovodi ot policiqta.Kak absolutno vseki znae koi e narkodilar , boss i t.n. i nishto ne se pravi ? Ot vreme na vreme nqkoe pokazno razsledvane i zadarjane na otdelni hora , no tova li e vsicho ? Otnovo povtarqm che ima i savestni policai , no kato cqlo te sa zbirshtina sopoli.

Totally agreed happy.gif
Member
Jan 17 2009 05:57am
Quote (Disconnected @ Sat, Jan 17 2009, 01:16am)
Земи научи как стоят нещатата, преди да говориш глупости и да предизвикваш смях в залата.

ти пък кой се явяваш бе паляк?
обясни като си много наясно, пубер...
Member
Jan 17 2009 04:06pm
Quote (2cute4y @ Sat, 17 Jan 2009, 14:57)
ти пък кой се явяваш бе паляк?
обясни като си много наясно, пубер...

Много си прост, знаеш ли ? Земи си купи един буквар и научи думите и буквите, за какво служат.

Вместо да се правиш на кой съм аз, вземи се порови из интернет и потърси как стоят нещатата, то не става само с ядене бе, трябва и акъл.
Member
Jan 19 2009 09:10am
Quote (Disconnected @ Sun, Jan 18 2009, 01:06am)
Много си прост, знаеш ли ? Земи си купи един буквар и научи думите и буквите, за какво служат.

Вместо да се правиш на кой съм аз, вземи се порови из интернет и потърси как стоят нещатата, то не става само с ядене бе, трябва и акъл.

приятелю, нито си ми на годините, нито си ми на чикиите wink.gif
изкажи едно мнение по въпроса, без да лепваш етикети...а ти ако вярваш на това, което се пише си просто поредния промит мозък/може и без мозък/
Member
Jan 19 2009 10:31am
Quote (2cute4y @ Mon, 19 Jan 2009, 18:10)
приятелю, нито си ми на годините, нито си ми на чикиите wink.gif
изкажи едно мнение по въпроса, без да лепваш етикети...а ти ако вярваш на това, което се пише си просто поредния промит мозък/може и без мозък/

За, годините ако съдиме по граматиката ти, наистина, едва ли съм на тях (имаш още да учиш). Да вярвам на кое? Вярвам на това, че знам конституцията на република България, и кой какви права има и защо. А отностно промития мозък, хаха, ставаш още по смешен.

П.С. Земи си напиши и годините, че не си интересен.
Member
Jan 20 2009 06:45am
Quote (Disconnected @ Mon, Jan 19 2009, 07:31pm)
За, годините, ако съдиме по граматиката ти, наистина, едва ли съм на тях (имаш още да учиш). Да вярвам на кое? Вярвам на това, че знам конституцията на република България, и кой какви права има и защо. А отностно промития мозък, хаха, ставаш още по смешен.

П.С. вЗеми си напиши и годините, че не си интересен.

това са твоите грешки на първо четене...така че не съм сигурен кой трябва да учи. ако това набор 90 в профила ти е истина, просто прекратявам спора - като излезеш от пубертета и от гимназията ще разбереш /надявам се/ някои неща. до тогава - успехи и дано в есетата или там каквото пишете сега в училище да не правиш такива провописни грешки /или учителката да не е взискателна, че лошо wink.gif/

Member
Gold: 13,068.00
Jan 22 2009 02:41am
Az pak da vi kaja tuk kato pi6a , izob6to ne se zamislqm za pravopisnite gre6ki smile.gif

A za pravitelstvoto, dano da go iztraem o6te nqkoi i drug mesec. Samo se molq da ne mapravqt nqkoi fatalni gre6ki ,4e ako mi kaje nqkoi 4e e KOMUNIST 6te trqbva da visi po darvetata bangin.gif uglyhammer.gif sniper.gif rifle.gif
Go Back To Български Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll