d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Вицове
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.07
Apr 15 2008 12:49pm
Mtel vi obedomqva za nai novata si usluga "va6iqt 4len" Kolkoto po-golqm e toi,tolkova po skapo govorite!!! 4estito vie govorite bezplatno rofl.gif

This post was edited by SvPetar on Apr 15 2008 12:49pm
Member
Gold: 2,130.26
Apr 16 2008 07:18am
Quote (SvPetar @ Tue, Apr 15 2008, 06:49pm)
Mtel vi obedomqva za nai novata si usluga "va6iqt 4len" Kolkoto po-golqm e toi,tolkova po skapo govorite!!! 4estito vie govorite bezplatno  rofl.gif

ahhahahah
Member
Gold: 303.00
Apr 16 2008 08:38am
7 признака, че героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:
1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5.Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Apr 16 2008 02:53pm
"Si4ki hora mogat da piqt .
za6to?
ami za6toto taka 6te ima pove4e jertvi"
kazah az i tv ae biggrin.gif
Member
Gold: 2,130.26
Apr 17 2008 01:25am
Quote (mnmlz @ Wed, Apr 16 2008, 02:38pm)
7 признака, че героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:
1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5.Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.

Хахаха и аз имах едно подобно из компа ама немога да го намеря мн е яко

This post was edited by ou7sider on Apr 17 2008 01:25am
Member
Gold: 2.95
Apr 17 2008 06:11am
Quote (SvPetar @ Tue, 15 Apr 2008, 21:49)
Mtel vi obedomqva za nai novata si usluga "va6iqt 4len" Kolkoto po-golqm e toi,tolkova po skapo govorite!!! 4estito vie govorite bezplatno  rofl.gif

Quote (SvPetar @ Fri, 11 Apr 2008, 02:21)
Не е точно виц ама си ме забавлява

Защо няма жени горски пазачи?
- Те не могат да опазят една слива, пък за цяла гора да не говорим...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaAXXAAXXAXAAXXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXA TUKA BATKO PADNAH OT STOLA 4ESNO biggrin.gif:d:d:d:d

This post was edited by DoomMaster_bg on Apr 17 2008 06:12am
Member
Apr 17 2008 09:43am
- Скъпа, ако се оженя за теб, баща ти ще ми купи ли нова кола?
- Да.
- А ще ни купи ли хубава къща?
- Да.
- А ще ме назначи ли за заместник-директор във фирмата му?
- Да.
- Скъпа, ще се ожениш ли за мен?
- Не.

Искам ей такава жена smile.gif ама да се омъжи .... Може и да е 120 кила ама има ракия и брашно.... rofl.gif

Quote (DoomMaster_bg @ Thu, Apr 17 2008, 03:11pm)
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaAXXAAXXAXAAXXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXA TUKA BATKO PADNAH OT STOLA 4ESNO biggrin.gif:d:d:d:d

Радвам се ,че са ти хареса ли smile.gif

This post was edited by SvPetar on Apr 17 2008 09:44am
Member
Apr 17 2008 02:12pm
Заглеждам се днес в колежките си в офиса - прави ми впечатление, че от ден на ден растат неудържимо, предимно диференциално. Седят си пред компютрите, плюскат чипс, Сникърс и бисквитки с количка и се оплакват че
нищо не ядат а непрекъснато пълнеят.

Най обичам да си вдигна ризката, да си стегна пресата и да кажа: “Глей кво стаа а, кво ше кажеш?” и тя почва веднага да циври - “Ама аз не съм закусвала почти, само две банички със средна боза, не съм обядвала и съм качила 11 килограма само този месец“…

Циврят и набиват чипс. За месец изяждат захар, колкото половината износ на Куба. Набиват захар, мазнини и консерванти, от които са постоянно изприщени и с хроничен запек и заради това смучат Активия, поради която пък имат постоянни газове. Очичките им са потънали в лицата като стафидки в козунак.

И все ме питат - кажи как се поддържаш такъв стегнат?

Ми с липосукция, ботокс и хероин - как иначе? Зор видях докато се заразя със СПИН, само и само да съм слабичък. Да не съм луд да пазя диета и да ходя на фитнес три пъти седмично, плюс изкачване на Витоша пеша всяка неделя.

Казвам им - “Хайде да ви водя на Витоша в неделя“, а те: “Ама пеша ли ще ходим?“ Не бе - аз и колегата от вноса ще ви направим столче и ще ви качим на ръце до Бай Кръстьо.

Животът им се състои от чипс, бисквитки, “Море от любов” и “Един срещу всички”. Как пък един път не ми пуснаха разпределение без да го объркат?!? При разговор с тях автоматично започвам да крещя - като кучето на Павлов съм
станал. Като вляза в офиса и подскачат около мен като нервноболни пингвини. Вика ми “Добро утро”, а аз ръмжа “Че кое му е доброто” - и тя се лепи за стената, и не мога да разбера усмихва ли ми се или има тик…

Питат ме: “Кажи каква диета да си направя?“. Викам им - “Ескимоска диета - сурово месо и китова мас - много добре е за стриите и перисталтиката“.

Цепелинът от складовият отчет ме пита: “Защо постоянно ми крещиш, нещо против мен ли имаш?” Не бе пухчето ми, как можа да си го помислиш, ти си ми малкото зайче, крещя ти щото те обичам. ОБИЧАМ ТЕ МА!!!! Как не разбираш?!? Нали заради теб имам към две хиляди лева липси по документи.

Преди колежките ходеха с дънки, после ги зарязаха, защото няма вече техния размер и сега ходят с едни басмени рокли с широки поли - стил “Таборът отива към небето”. Като минат покрай мен все едно съм в магазин за пердета. Скоро ще тръгнат с рокли с долна арматура стил “Мария Антоанета” и тогава ще им монтираме светофарчета между бюрата да се разминават.

Отивам в кухненският бокс да си сглобя едно кафенце и неволно се заслушвам в разговора им. Вече ми е съвестно, че нямам хемороиди. Иначе аз си ги харесвам малките ми мъхчета, даже си фантазирам за тях.
Ето любимата ми фантазия:
Седя в коридора пред стаята, леко запотен предвкусващ удоволствието. Напрегнат съм, но това е напрежение на очакване на нещо красиво. Слушам тихото им жужене - вероятно ми правят складовата наличност (яко сбъркана, естествено). Или по-скоро си коментират снощния Биг Брадър.
Айсикютата им пищят непрекъснато. Аз притварям очи, концентрирам се за да усетя мига в неговата изпълваща цялост - светът около мен замира.
Време е.
Вадя гранатата, дърпам шплента, отварям вратата, хвърлям гранатата в стаята, затварям вратата и клякам в коридора със запушени уши. Екстаз.
Та така си фантазирам аз, петък следобед е, позволено ми е, нали?

Посвещава се на децата от 60-те @ 70-те и 80-те години на 20 век)
Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!

С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!

Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!

Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?

Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от „Веро”. Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите?

Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:
1.По погрешка въвеждаме системната си парола на микровълновата печка.
2.Имаме списък от 15 номера да се свържем със семейството си, което се състои от 3 човека.
3.Пращаме e-mail на колегата, който седи в съседната стая.
4.Губим контакт с приятелите си, които нямат електронна поща
5.След края на работния ден се връщаме в къщи и отговаряме по телефона така, сякаш още сме на работа.
7.Изпадаме в паника, ако излезем от къщи без мобилен телефон и се връщаме да го вземем.
8.Щом се събудим сутрин, първата ни работа е да влезем в интернет, още дори преди да си изпием кафето.
9. Сега накланяш глава, за да се усмихнеш.
10. Четеш този текст, съгласен си с него и се усмихваш.
11. Още по-лошо – вече си намислил на кого ще го изпратиш.
12. Прекалено се увлечен, за да забележиш, че в този списък няма номер 6.
13. Трябва ти само секунда за да пробягаш с поглед текста и да се убедиш, че номер 6 наистина няма.

това го намерих из нета готино е и ми хареса не е точно виц ама ми харесва.... защото едно време си беше такаи така сме живели...
Member
Apr 18 2008 02:29am
du6terqta na boxior si namira gadje i sa ebat vru6ta sa v tqh i vika na ba6ta si : tate prebih gadjeto si . toi puta : za6to . mi nali si ma u4il kruv za kruv
Member
Apr 22 2008 03:38am
Taka Az 6te vi kaja edin mnogo sme6en vic
az li4no mnogo se smqh nadqvam se i vie su6to.
eto i vica :
Edin 4ujdenec otiva v 4ujbina...
Vliza v edin magazin i ro6aiki kosata si pita na bulgarski
-Imate li 6ampoan?
Prodava4kata go izgledala i bulgarina si trugna.
Sledva6tiq den :
-(udrqiki vuzduha se edno se boksira ) imate li boksovi rakavici (pak na bulgarski)
Prodava4kata pak go izgledala stranno i toi pak si trugnal...
Tretiq den :
(pokazvaiki padane na OKO o_O) Imat li binokli?
Prodava4ka zela edna pu6ka i go grumnala ...
idva policaq i pita : za6to go obihte?
em kak da ne go obiq kat mi vika ( i pokazva vsi4ki dvijeniq na bulgarina ) ei garga ro6ava kat ti zabiq 2 biva o4iti ti 6e padnat
biggrin.gif:D:D:D:D
Go Back To Български Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll