Quote (chzn @ Sun, 10 Feb 2008, 21:28)
ahm.. hammer s 75 block i 35+ dr koito znae kak da igrae NE MOJE da padne ot barb a tova koeto go kaza 4500 life ot 1 vrutka e nevuzmojno osven ako hammera e s pod 50 block i bez dmg reduce.. demek pulen frag , a otnosno ele druida i kakvo kato recastva6 vulcite? pak ima ugul pod koito ako te atakuvam te nqma da te spasqt

si4ko s problemite si
Говорим за едно влизане, има разлика от една врътка.Като ти влезе се върти в теб докато избягаш а ако не избягаш хамара има проблем голям бъгването.Не мога да твардя за барба гледал сам отстрани има6е и стрелички за вкарване на лифе тап за да се пални.Аз само гледах как падат хамарите.А то колкото ,за друида хамар нямам никви ядове ако има много лифе е на две влизания.А пък откаде знаеш ,че ако избягам нямам вече кучета и сам отишъл да рекаст.МОже да сам му направил капан да го заблудя на друид не се влиза така

Само барб може да го прави и смите но рядко.Ако имаш хамар може да си направим някое дулче.
Ще се радвам да си направим едно Приятелско за густу дуелче ,което може да стане само на СК и за това цакам СК за фун дуел
This post was edited by mainabg on Feb 10 2008 02:56pm