Quote (uNBeaTaBLePLayeR @ 28 Mar 2011 09:23)
Нищо не ме учудва вече...
Хората банки се опитват да обират, други заплашват да бутат целия блок като се самоубият с газови бутилки...
И експертите казват: забелязваме, че все повече хора започват да правят престъпления но им напомняме, че това няма да им помогне...

да те информирам....незнам дали владееш...някаккъв вид черна магия...но , няма значение...та това има връзка с твоя коментар.....снощи като се прибрах от Пловдив....влизам си в нас и веселбата почва...3-тия етаж от къщата ми обран....1 макбук....за 4500 лв. + хард 600 ГБ за 500 лв....... часовника който толкова държеше да видиш поснат 1-2 страници по-назат..+ още един на обща цена 35 000 лв. и за капак 1 Айфон 4 G за 2000 лв.....
относно експертите няма нужда от техните коментари....по лошото е че на долните 2 етажа има хора които са спели...а наглите помии .. 100% са отваряли врати да гледат какво има вътре...по лошото на това е че вече докато спиш може да ти отрежат главата а когато ти реагираш...примерно да ги отстреляш...ще ходиш в затвора защото си го отрепал...докато той има мисълта да те окраде...а ако се съпротивляваш да те отрепе...и пак никой ни чул ни видял.....
държавата ни пълна нула...полицията...корумпирани полуидиоти..които взимат заплати от 15 места.....и само едно е законнно....власта...като ние тука във форума.....всеки гледа да извади очите на другия....хората по улиците гледат как само да ти го сложат....докато не си се усетил....дрехите в магазините ....менте...менте ама марково нали...Армани..на цар киро от задния двор...алкохола ..менте....храната..менте....техниката правена на кораба докато пътува от китай.....с турски части.колите ...пълни с китайски чсти....копуваш си ауди S8 на техниката вътре пише произведено в китай...стигна се до там че ...след още някоя друга година и децата ще ни правят в китай......като се огледа човек истинското му нещо е К.ра в ръцете.....та сега трябва и бензина да напраят 10лв литъра и да се затрием като нация.....от ОВЦЕ...които ги водят за носа....
моето мнение....докато нямате още 35 г. ....по добре да се ориентирате към някоя цивилизована държава със закони които поне се спазват и с нормален начин на живот ....там кадето ще можеш да се развиеш като човек и някой да те отцени за това което можеш...тука дори и да си кадърен...ще изберат некадърния защото е човек на някой....по лошото на това е че може да го назначат за лекар..и под негово ръководство да се затрият маса народ ....които му имат "доверие" нали е лекар...
Знам че повечето тука винаги ще са горди че са българи....но една гордост нищо неправи....някой ще напише..."тоя лудия пак пише простоти"....простотии ма всеки от тука присъстващите се сблъсква всеки ден с поне 1 от изброените от мен неща...на 100% съм сигурен....но списъка с простотии...има още много точки.
накрая относно това което ще напишеш като кометар за да ми кажеш..колко съм комплексиран..и тем подобни..ми дреме на к.ра....по добре се замисли над някой от нещата които си прочел....и да знаееш това което ми се е случило на мен....никой не е застрахован...за твоя радост или не...ми е все тая на мен...аз ще си купя всичко отново...и ще бъде същото...както преди....но се замисли когато се случи на някой човек които няма тази възможност...и на гърба му висят 2-3 кредита....2 студента...и куп други простотии...тогава е лошото...защото...колкото и да си велик ....винаги има ситуация която ще те накара да бъдеш на границата на лудостта....
имаш карт бланш....да оплюеш всичко отново.