Много снимки много нещо....малиии!!!
Та така ето колите които аз имам....тоест подръжката си делкаме с бащами...че някои имат височки данъци....ма нали съм вещоман немога да се разделям със старите коли.
1. Mercedes C 250 Turbodiesel 1998 г.--> 2,5 литра, 5 цилиндъра 150 коня, с разход при каране до 120км/ч, 6,8 л/100 с климатроника.
2. BMW 520 i M50 VANOS 1993
2,0 литра 6 цилиндъра 150 коня газ/бензин че на бензин ти сваля кожата...през ауспуха излитат 20-сетолевки... бръм бръм и аре без пари... 11 л/100 газ.
3 MITSUBISHI Galant 1999 г.
2,5 литра 6 цилиндъра 163 коня бензин ...можеби най - доброто от всичките голям звяр е...гори 10,5 л/100 ламя ама бърза. 4 Daewoo Nexia GL 1998 г.
1,5 литра 77 коня газ/бензин ..това ми е като такси...караш къде искаш става и за офроуд..хаха...оставяш където искаш който иска да крадне се ми е тая....7л/100км. газ градско.
5 Peugeot 106 XT 1991 г.
1,1 литра 65 коня....малката бегачка..дърта мастия ма не я продавам...с тоя двигател гори в грацко 20 лв/100 км. като натискаш педала до метала....излита ма до 110 км..повече с някоя от другите коли.В тази мойта къща системата е...кой коя кола набара кара...на мен насърце ми е 5-цата защото си е тежка кола стъпва здраво на пътя...а за по магистралите си летя с галанта...но японеца нещо го е направил да друса,двете последни щайги си ги друсаме в градско,че с толкова продадени книжки се чудя от кой завой ще ме натресът, а и винетки не им взимам...тоест аз си взимам една и си я лепя с гел за коса по другите коли..по добрия вариянт за всички хора с повече коли в нашата "прекрасна " държавица....да им плащам че си намествам дупките по пътя...те на мен плащат ли ми окачването и гумите а ...НЕ..е тогава да го Д..АТ..... Мерджо е голямия спор ама кат набараш ключа и ... дим да те няма....
та тва е момси.... всичките коли като им събереш цените надали ще надхвърлят цената на накой от по-горе показаните снимцичи бързи лъскави колички след 2003 г. които ги правят вече от ламарина за кутики от бира и алуминиево окачване( перфектно за нашите пътни условия)..а за компютрите да не говорим на всеки 1000 км. в бокса за чистене на грешки и ...дай 500 лв.
This post was edited by Lucifer_999 on Jan 13 2010 04:08am