Quote (MyD2jspRevenge @ Mon, 29 Jun 2009, 00:32)
Az puk shte glasuvam za nai dobria bulgarski politik sled Ahmed Dogan - Ivan Kostov. Zlia Kostov kolkoto i da go mrazat si ostava nai dobria bulgarski politik. Bate Boiko sushto me kefi , daje misleh da glasuvam za Gerb na 100% zashtoto na edna moq priatelka bashta i e kandidat deputat ot listata na Gerb , no vse pak moia izbor e CDC. Nadqqm se tova gadno mekere Dogan da se mahne ili v po dobria slu4ai da umre ot skurbut =]
Kur za komunistite , dva za turcite !
Аз също сам син дори и в чарвата си ,но много ме кефи бат Бойко голям мъжкар е

А сините сега са слаби не са се обеденили още както трябва ,няма ясно и силно лидерство

А ,че Костов е най-добрия министар е безспорен факт. Сините тръгнаха надолу след като го погнаха да се маха когато Царя спечели изборите. Оттогава всичко стана в гъза

До ден днешен винаги съм пускал за сините в града ,който е синя крепост и досега не е превзет от комунистите. За това се разбрахме с баща ми

Той пуска за сините АЗ за ГЕРБ понеже никой а дядо както казва той

"АЗ сам от старите БЪЛГАРИ мургав ,нисък и набит с косми по гърба " Той е за АТАКА има омраза пропита кам турците

Определено цялата рода сме десни

А аз като техен наследник виждам бат Бойко като комбинация от всичките идеи на които аз държа . За това ГЕРБ и това е

Идеалната коалиция ще бъде ГЕРБ ,СИНИТЕ което не виждам как ще стане но +Атака ще стане и то доста добра колиция

До сега не сам чул никой от тези трима лидери да хвърли кал по другия
п.с Но ако се явят както искат сините . ГЕРБ и те с един общ кандидат няма да спечелят нищо ,даже ще загубят и двете страни
This post was edited by mainabg on Jun 29 2009 01:21am