Quote (GnDraj @ Tue, 5 May 2009, 00:56)
po4ti sigurno shte ima, no dori da sa tam ako ne glasuvame pak shte go duhame.tuka spored men problema e da izberem nai-malkoto zlo, shtoto kakvoto i da si prikazvame vse shte ni lashkat, ma pone da ne sa turci.prosto ne che turcite deto idvat sa mnogo, ami nie sedime pred televizorite i se maeme i se chudim, a prez tova vreme nqkav smardqsht mustak izbira koi da ni upravlqva i sled tova si se vrashta obratno v turciq.az za tva otkakto moga si glasuvam.ne che se interesuvam ot politika ili nqkoq partiq mi haresva, ami prosto mi e protivno tova, che nqkoi deto nito e bulgarin,nito jivee tuka shte opredelq az kak da jiveq.e tova kogato go proumeqt horata shte se mahne dogan ... no dokato sa s misalta " mi kvo da glasuvam , te si4ki ednakvi izmamnici " shte si idvat avtobus4etata i turcite i ciganite shte sa opredelqsht faktor, koeto e jalko

+10 MOi az sam na sa6toto mnenie i do sega ot kakto moga da glasuvam ,ve4e 13 godini ne sam propusnal nito edno glasuvane

I vsi4kite ot semeistvoto mi

Hva6tam go vsi4ki i otivame zaedno

No sega se dvuomq M/U bat boiko koito mi mnogo na sarce i nacionalisti4eskata ideq no mi se struva ,4e Volen e malko 4alnat

Na poslednite pusnah za Volen nqma6e za kogo togava ot SDS mnogo se razo4arovah da vi kaja

Otkakto se mahna Kostov ima vatre6ni borbi i karanici i za tova 6te6e da mi se razmie glasa

No sega Bat boiko mislq ,4e ima polojenieto i viziqta a i podhodq6tiqt ekip za da opravlqva
A za glasuvameto moeto mnenie ,4e ako se napravi po internet glasuvane 6te ima ogromen uspeh

No Turcite i Komunistite ne jelaqt za6oto osnovniq eletorat im e negramotnici i pensioneri .
1- po malko razhodi za 4inovnici za da broqt
2- nqma nujda do hodi6 po registraciq za da glasuva6
3- na van kadeto jiveqt i ne sam redovni dokumentite