Quote (GnDraj @ Sat, Mar 14 2009, 01:28pm)
i az taka mislq.shtom ima sumana hora deto plashtat za wow zashto da nqma takiva i za D3 ? blizzard sa si hitreci.ot cqlata rabota obshto vzeto sme precakani nie horata deto ne moje da si go pozvolim, no i na blizzard ne im puka shtoto amerikanci i drugi evropeici ne gi gree dali she plashtata za edna igra.te si imat parite kakvo im puka ?

Горе-долу си прав, че европейците не ги грее за парите, но и в България е г/д така, имам приятели, които си плащат всеки месец и си играят УоУ, ама аз им се смея, защото цялото това с плащането за мен не е правилно. Аз играя една игра, защото ме кефи, ако си плащам ще я играя, защото съм си платил и ако не играя, ще ме е яд, че не съм си "оползотворил парите на макс"

.
Обаче не ми се вярва, че D3 ще следва същия принцип с плащането всеки месец, но ще видим.
Като цяло, мисля, че Близард ще извадят нова игра (в това число д3) когато УоУ омръзне на света. Все пак, колкото и да са различни, Stacraft 2 и Diablo 3, малко или много ще накарат доста настоящи УоУ-играчи да започнат новата игра.
Искам УоУ да се изчерпа най-после, но това надали ще стане скоро, защото чух, че от близард искат мах-левълът на героите да е повече от Диабло (тоест 100), което означава минимум поне още 2 експанжъна ...
This post was edited by Murcielago on Mar 14 2009 10:59am