d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > ##berbatov Fan's##
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20,059.20
Feb 25 2009 09:23am
Quote (2cute4y @ Wed, Feb 25 2009, 06:00am)
слаба игра доста според мен.
пъвите 20тина минути се скри по терена. след това направи един удър с глава, но пък изтърва да подаде добре в наказателното wink.gif
първото ощо май пробва 2 пъти удъри с глава и с крак.
един път за цяло полувреме го видях да се е върнал към центъра.
второто пак същата работа.

Да, може да се каже, че направи слаб мач, но като че ли му е трудно да е сам на върха на атаката.

Но Роналдо направи дори по-слаб мач. Като изключим 2-3 добри фала, от които все пак можеше 1 да влезе (не всеки може да е Жуниньо), то поне 3 чисти гола бяха изпуснати от него, 2 пъти с глава и един път не успя да подаде в наказателното, също както Бербатов. През второто полувреме Роналдо пипна 2-3 пъти топката, като винаги му я отнемаха ...
За Гигс се отнася г/д същото, и той изпусна 1-2 положения

Като цяло Фергюсън беше затегнал халфовата линия и беше оставил Бербатов на гюме. Въпреки това Юнайтед направиха доста положения. Ако беше влезнал поне 1 гол, щеше да стане супер як мач. Руни също може би трябваше да влезе по-рано.

Мисля, че ни очаква интересен реванш на Олд Трафорд.

This post was edited by Murcielago on Feb 25 2009 09:24am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 25 2009 10:07am
Quote (Sobieski @ Tue, 24 Feb 2009, 15:00)
Само жалки, завистливи комплексарчета могат да кажат, че Бербатов е позор за България.
Да, от Левски съм и нито съм фен на ЦСКА, нито на Пирин, но едва ли има българин, който да представя страната ни в световен план толкова добре, а и едва ли ще има скоро.

Не говори глупости.Никой не е казал, че не представя добре България - очевидно прави каквото може.
Просто според мен се говори повече отколкото заслужава.Аз снощи изпуснах първото полувреме, но през второто не видях смисъл в цялостната игра на Юнайтед.Парк имаше слаб ден, Тевез го нямаше - липсваше борбата за топката.

Добри за 5 най-добри отбора бих изключил Юве, защото отдавна не са блестяли в Евро турнирите. По-скоро Ливърпул или Челси.От италиянските отбори дори Рома има по-добри изяви напоследък, жалко че попадат на Юнайтед 2 години подред biggrin.gif
Member
Gold: 13,068.00
Feb 25 2009 03:05pm
Густо ми прави да го гледам Бербата когато си цъкат с Руни. Според мен най-добре се е сработил с него ,така го извежда че няма на къде. Бих казал ,че Роналдо е жив ташак много стиснат и алчен такъв си беше дори и когато играе за Портогалия. Ще я осере топката но няма да я подаде .А Бербата на него това м у е работата сър Алекс за това го е взел бе хора , има страшен поглет на играта и почти не губи топката . Винаги ще направи извеждащо ако изобщо има някакъв вариант.
Member
Gold: 2.01
Feb 26 2009 04:00am
Quote (mainabg @ Wed, Feb 25 2009, 10:05pm)
Густо ми прави да го гледам Бербата когато си цъкат с Руни. Според мен най-добре се е сработил с него ,така го извежда че няма на къде. Бих казал ,че Роналдо е жив ташак много стиснат и алчен такъв си беше дори и когато играе за Портогалия. Ще я осере топката но няма да я подаде .А Бербата на него това м у е работата сър Алекс за това го е взел бе хора , има страшен поглет на играта и почти не губи топката . Винаги ще направи извеждащо ако изобщо има някакъв вариант.

eee Edin pi4 da kaje nai posle ne6to smisleno i vqrno Brao wink.gif
Member
Gold: 13,068.00
Feb 26 2009 04:20am
Quote (stan99 @ Thu, 26 Feb 2009, 12:00)
eee Edin pi4 da kaje nai posle ne6to smisleno i vqrno Brao wink.gif

Мерси ,но ти май искаш нещо да почерпа ли >? tongue.gif bier.gif
Go Back To Български Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll