Quote (KrisIsBack @ Mon, Feb 9 2009, 07:47pm)
em ne6to smeshno hmm ....
Kogato si digah javata na hc (vutre mi bqha si4kite items 6toto do sq ne bqh umiral 6toto bqh v clan na tppk i imah mnogo dobra programa ) 1 friend ot klana (irl friend su6to) mi praishe baalruns da me diga na nm i na maitam mi vika glei sq kak sha te ubiq i vmesto da si otfori TP natisna kop4eto za tppk i me ubi
izgubih kum 2k fg tam
toi mitaka (ou7sider) go znae

lol.. tova 4e ima6 dobur hack + 4e si v clan ni6to nezna4i.. tui kato dokato igraeh praveh po4ti samo dueli i tppvah ne6to nad 90 level 75% ot killovete mi bqha vs izvestni klanadjii ot sorta na schpeik, tam kfi bqha shepptard i pro4ie mm.. pomnq 1 slu4ei v koito o6te bqh s neveroqtnoto 256 ramovo pc i nod32 se update-na i me ubi 1 fr na vuprosniq schpeik , 1 sedmica sled tova praih duel s nego i tamun mi spira neta vlizam i op onq umrql hahahha
pomnq 1 slu4ei kak pravih 1v2 duel v na4aloto na laddera kato horata s enigmi se broqha na prusti i s hammer na tam 1500 life i tam 5-6k hammer bqh prebil barb i hammerdeen 1v2 XDD *disconnected mai togaa be6e v nas lol
su6to taka pomnq kato ubih 1 druid BlueMoonPK bez da iskam , poor orgy.
a da i disconnected pravq duel vs 94 bvc s hammera ubivam go i disconnected da doide se posmee i op.. umrq ot merca mi ( predi tova mi be6e dal host za ta6ak LOL )
i o6te hilqdi takiva slu4ki prosto me murzi razpraam 4e 6te se filmiram pak v tova okapalo d2 XD