Quote (BraveAntiBan @ Sun, 29 Jun 2008, 03:42)
ama razirbira se...ti vinagi si prav
ti ot istinskite igra4i li si /?
da ot istinskite sym :--) ne pravq po 200 br na den kato teb sry ;( imam si real life frds i zabavleniq razli4ni ot BRS 24/7 prosto chakam da izleze d3 da te vidq kak shte si napraish nai sku4niq pvm geroi i nqq da izlezne6 ot vas 1 godina kato mi sabere6 itmemite koito az iam moje da mi se obadish :--)
cu
e:
Quote (chzn @ Fri, 4 Jul 2008, 19:23)
zna4i.. misleh si otna4alo 4e igrata e shediovur no tq e absoluten FAIL!
1nqma da ima hardcore
2 nqma da ima tppking
3 6te e po4ti samo PVM vpredvit skillovete pokazani
4 otiva samo geroi4e i tro6i koito si re6i boss ( tipi4nata prostotiq na diablo )
i o6te minusi , wow e 10 puti po dobra , vqrno na grafika e po zle ( no e mn po stara ot diablo 3 ) , PvM-to na 70 level v wow te kara da nastruhne6 ot kef tipi4en primer za tova e
Black tample i po specialno illidian , otivate 25 4oveka perfectno ekipirani podgotveni s si4ko vuzmojno i vupreki tovas zor svalqte bossa , a slovosu4etaniq ot sorta na " You are not PREPARED!!" , "Who next shall taste my bladez!" kato se 4uiqt v slu6alkite sa napravo epic , PvP-to v wow e 10 puti po dobro , areni , battlegroundi , ima unikalno raznoobrazie i nqma geroi koito da zgazi si4ko 1v1 (kakto v diablo2 , po specialno hammerdeenite , druidite , necromancerite)
i da , pove4eto istinski d2 igra4i nqma da pipnat d3
i pvm-to v diablo nikoga ne e bilo ne6to interesno..
d3 = rai za pvmerite
d3 = skuka za pvperite.
totaly agree
horata bez rl kato PLAGUEwRATH i BraveAntiBan mnogo 6te im haresa igrata siguren sym ^___________________^
pvm ftw right ?
This post was edited by n3ver_mind on Jul 5 2008 02:27am