OMG !!!
Какво става бе хора ?
Малко да изляза от къщи и крадец ме направихте пфффф .
ManOfRespect , ако съм искал да ти открадна FG-то нямаше да ти го връщам 2 пъти .
Я им кажи малко .
FG- то е пратено на моята приятелка Lady_Of_Darkness , тя ще ти го прати.
Не съм си и помислял за кражда .
Съжалявам за недоразумението , но не съм виновен ,
Ако обичаш не прави прибързани заключение с които да ме опетняваш .
Quote (DrUnKeN_MaStA @ Sat, 19 Apr 2008, 21:21)
desolated mi otkradna 12k fg i za tova be6e locked sled koeto si smeni imeto be6e * drumbox * a sega e desolated kazva se Petur i e ot PLD moga da vi kaja i adres az idvam na velikden v pld i 6e otida do tqh da vida kak e i vie s mene napomnqm pak ( be6e locked zaradi toq scam na 12k fg i vika 4e TYRAEL mu gi bil dal )
Ако съм ти откраднал FG-то , ще се самоубия . Я разкажи цялата история ?
Аз и ти искахме да правим scamms .
Ти щеше да купуваш Unperm BB-та , а аз като човек с доста постове да ги продавам като Perm .
Просто след като ми купи BB-тата не ти дадох процент от печалбата и затова сега говориш така .
Опровергай ме , ако е така .
Ако съм ти откраднал еди-колко си FG , ако искаш мога да направя Screen Shots на мойте FG Log-ове за да се види

Не лъжи !
Quote (DrUnKeN_MaStA @ Sat, 19 Apr 2008, 21:21)
desolated mi otkradna 12k fg i za tova be6e locked sled koeto si smeni imeto be6e * drumbox * a sega e desolated kazva se Petur i e ot PLD moga da vi kaja i adres az idvam na velikden v pld i 6e otida do tqh da vida kak e i vie s mene napomnqm pak ( be6e locked zaradi toq scam na 12k fg i vika 4e TYRAEL mu gi bil dal )
Това някакви заплахи ли са ? Нали уж беше от Кичука ? хахаа

Няма проблем , елате колкото искате , не смятам , че някой ще се навие да дойде . Всички са много отворени в НЕТ-а .
Просто нямам думи .
а относно 12к FG от Tyr4el , това си е лично моя работа . Човека просто ми плати scamm-овете

13k FG
Просто без коментар , смятам просто , че няма смисъл да говоря или да се занимавам с такива като вас всичките .

един каже нещо и всичките без да знаят викат "да ве, така беше

ще го бием а-у. "
Просто сте ми униклално смешни .
Quote (DrUnKeN_MaStA @ Sun, 20 Apr 2008, 11:21)
to e podai prust i 6ti izqde rakata

a i panec v spisaka na S/A li si?
Хлапенце , не се занимавай с мен

чух ти гласа по SKYPE , максимум 8 клас.
Quote (SvPetar @ Sat, 19 Apr 2008, 21:27)
Ами напиши го

Мисля да мина през автото първо и след това до тоя да се отбия.
За какво се заяждате , без да знаете какво се е случило не мога да разбера . Мини през автото и какво ? Познавам повечето хора там .
Като си сигурен в някоя "кражба" или нещо от сорта , тогава говори.
@All

Комплексите за малоценност , някъде другаде !
This post was edited by DesolateD on Apr 20 2008 08:06am