d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Brave Za6to Prosto Ne Si Priznae6? > Otnosno Sorcata Ti..
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 7 2008 10:58am
Quote (Svetulcho @ Thu, 6 Mar 2008, 21:35)
Ма ти приятелю, нищо не казваш...заяждаш се, опитваш се да въвличаш хората в безсмислени спорове, смяташ се за някво ПРО, но в крайна сметка като си прочетеш всички постове(ПМ до мене - инклудет) в новичкия ни БГ форум, лесно установяваш, че ти си просто едно...голямо плямпало и кисел гъзар без грам покритие на думите си. Нямаш нито един спечелен спор, нито една подкрепена кауза. Ти и твоите приятелчета сте само едни низки хорица....елементарни в дъното на дребнавите, завистнически душички. Четете и коментирате само това което ви изнася, а за останалото сте слепи и глухи...или ако не ми фашташ мисълта - ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ И ТИ И ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА!

-Свет дет никога няма да ти отговори на ПМ и ха познай защо

bier.gif all и някой да вземе ги банне от тука тези келеши срам за нацията

Прав си пич ! Все пак е на 15 wink.gif

bier.gif
Member
Gold: 111.51
Mar 11 2008 03:53am
Quote (Svetulcho @ Thu, Mar 6 2008, 09:35pm)
Ма ти приятелю, нищо не казваш...заяждаш се, опитваш се да въвличаш хората в безсмислени спорове, смяташ се за някво ПРО, но в крайна сметка като си прочетеш всички постове(ПМ до мене - инклудет) в новичкия ни БГ форум, лесно установяваш, че ти си просто едно...голямо плямпало и кисел гъзар без грам покритие на думите си. Нямаш нито един спечелен спор, нито една подкрепена кауза. Ти и твоите приятелчета сте само едни низки хорица....елементарни в дъното на дребнавите, завистнически душички. Четете и коментирате само това което ви изнася, а за останалото сте слепи и глухи...или ако не ми фашташ мисълта - ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ И ТИ И ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА!

-Свет дет никога няма да ти отговори на ПМ и ха познай защо

bier.gif all и някой да вземе ги банне от тука тези келеши срам за нацията

brao pi4 prav si

otdelno ve4e sam pisal na Lady_Of_Darkness smile.gif
Member
Gold: 134.00
Mar 12 2008 03:04pm
Panec  Прав си пич ! Все пак е на 15,

KrisIsBack  brao pi4 prav si
otdelno ve4e sam pisal na Lady_Of_Darkness 

Благодаря за подкрепата!
Go Back To Български Topic List