Quote (n3ver_mind @ Mon, 25 Feb 2008, 21:04)
mm tai 4e moje brave anti ban da se skrii v dupkata si i mainabg da se jeni i da spre da igrae d2 na 30 godini i si4ko sh e tip top

Това колко съм голям, трябва да ми имаш уважението само. И дано един ден да станеш на 30 и някав пикльо да ти говори така, ще те видим тогава. Говориш ми така, защото не ме познаваш лично. Преди 2 години като ме скамна, как ми говореше тогава ааааа ???? Много мазничко,. А после когато си направи ново ацц и докато разбера ,че си ти. Помагах ли ти, да ти покажа как се прави друид. Колко героя си направи за да може да ми биеш друида и пак не можа >?????
Аз ще ти кажа
1 барб с стрелички за лифе таб да се палнищ
2 смите най различни
3 хамар един твой и после с още 3 ма твои приятели
4 друид
5 2-3 сорски вече не помна
6 фох не знам дали беше твой
7 амазонка не сам сигурен май те биех с няква джава но не знам дали и тя е била твоя
И онзи ден ще почне да ми се дърви ладера. Да се хвали , че ме окрал и ме е бил.
С един единствен героий ти разбих цялото ацц и не само твойто а и на всички твои уж приятели.И -3 срещу мен ви пръщах преди рес на ладера

Така за какво те беше яд, че ядеш шамари постоянно от мен за това ли е всичко >????????
Кажи една игра на нон,че на ладер нямаш герой ще ти пусна да ме биеш.
P.s А с ацц """ dvuglav_pen1s""" Какво стана с това ацц ,че с него беше най-известен или го заряза>>>??????? Май вече го знаят, че не ти минава номера. Сега като разберат тук, че това ацц е твое не само аз ще те мразя.
УСПЕХ И МИР БРАТО
This post was edited by mainabg on Feb 26 2008 12:38am