Quote (mainabg @ 24 Dec 2010 13:32)
Nqkoi da e informiran ot kade i kak se kazva programata ,koeto se instal sled UP na windows i mu izlezne 4e e kopi .Bqh si sprql UP na pc i sega kato upnah sled 6 meseca i mi izlezna ,4e e kopi

Marzi me da go instal na novo poneje nqma smisal za sega XP e .Trqbva da mu sloja nova RAM i nov PROCESOR za da mu sloja WIN7 64 bita i da varvi kakto trqbva . Iskam za sega da spasq polojenieto.
NO MAMKA MU ne znam kak se kazva i ot kade da q drapna ppppfffffffffffff
da no kakto znae6 nikoi ne 4ete i kara samo na next next next xaxaxaxaxaxax

programata se kazva remove wat ili wga v zavisimost ot windowsa
ako ne se laja mislq che wat e za W7 i wga WXP
programkata se namira super lesno
neiskam da slagam links shtoto moje da mi dadat warn
ama pishesh v google download remove wat/wga (i edin mnogo izvesten forum koito e tari**a )
otnosno browsers, qvno na nikoi ne mu bachka po ednakav nachin
na men primerno
IE - bez komentar (predpolagam za vsi4ki)
Google chrome - nestabilen kakto kazah i ako otvorq poveche prozorci po4va da se4e i bam, za barzina, da ba barz e
Opera - moq favorit barz i ne tolkova siguren kakto firefox ama az ne se naviram v mi6i dupki

, stabilen e, do 70 prozoreca otvoreni bez greshka nito da seche neponosimo (useshta se malko zabavqne ama kompa mi e 10 godishen 2.4 P4 750ram )
mozilla firefox - tovari malko poveche ama darji i tq, stabilna e baq prozorci izdarja i tq, za sigurnost nqma ravna (sas nujnite plugin, osobeno za rekalmkite, kefi me kato gi nqma

, koi li pak ne ) ama vse pak... lisica da go eVa po bavni4ka e ot opera
safari (na apple browseto) - haha dosta po dobre e ot IE, ama e slabichko, neshto ot sorta na goole , zarejda barzo ala bala ama ...
VSI4KO TOVA E V MOQ SLUCHAI, PO-GORE KAZAH CHE SI VADQ IZVOD CHE NA VSEKI RABOTQT IZGLEJDA PO RAZLICHEN NACHIN
NETRAGVAITE DA ME OPROVERGAVATE I DA KAZVATE CHE NE E VQRNO ETC, TOVA E PRI MEN, PRI DRUG SHTE E DRUGO(napisano e s decibel 4

)