d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > България - Черна Гора > Nn Fg
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Sep 7 2009 01:31pm
Quote (anarchyi @ Mon, 7 Sep 2009, 22:20)
Защо злоба?
Не знам за тебе, но аз така наричам нещата.Всеки мой пост е коментиран от теб по този начин.
Честно, през кура ми е и не бих спорил с тебе ако не подхващаш темата.
Баскета не можах да го гледам защото имах работа, но отбора на Полша е много силен и не е изненада, че сме паднали.
За Бербатов може да спориме 2 седмици и пак да не постигнеме съгласие.
В Юнайтед е защото Фъргюсън е забелязал нещо в него.Нещо, което само той, ти и още двайсетина слабоумни сте забелязали.
Бавен, тромав, без усет за играта, не може да си спре топката, не може да бие дузпи... Това е моята иценка за него.
Нещата не ги усещам - гледам, преценявам и давам оценката си.Не си длъжен да се съобразяваш.
Ако не ти харесва мнението ми не е нужно да споделяш с всички.Задръж си малоумните коментари за себе си.
Ако си недоволен от мене - на ПМ, няма смисъл да цапаме темите.Аз спирам да ти орговарям, че кой знае докъде ще стигнеме.

Значи според тебе Бербо трябва да тича като гламав из терена за да стане един от най-добрите футболисти. хахаха Един съвет от мен - пич скрий се някъде и спри да пишеш. Как си позволяваш да даваш съвети на най-добрия БГ футболист в момента ? Треньори като САФ, Топмльолер, Венгер, Мауриньо, Липи и много други светила в този занаят се изказват ласкаво за Бербо ти си тръгнал да даваш акъл. Скрий се
за дузпи говориш? ми ония ден какво направи изпусна ли е? това че не вкара срещту евертън не значи че не може да бие дузпи

Проблемът на Бербатов е, че той е твърде интелигентен за футболист, чувствителен, възпитан и съобразителен, а за голямо съжаление тези качества не са особено ценени. В съвременния футбол, за да стигнеш върха е нужно да проявяваш огромно количество агресия и самочувствие, дори с риск да нараниш някого. Качество, което Бербо не притежва в особени количества.
Това е част от характера. Или го имаш, или го нямаш. Балъков бе много по-добър футболист от Стоичков, но Камата спечели Златната топка именно заради характера си. Така че трябва да приемаме Бербатов такъв, какъвто е и да му се радваме, защото е един от най-добрите футболисти в света. Ако притежаваше и характера на Стоичков щеше да е най-добрия

This post was edited by BraveAntiBan on Sep 7 2009 01:34pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Sep 7 2009 11:10pm
:D
Member
Gold: 7,157.00
Sep 13 2009 12:16pm
Quote (dobri_rs @ Sat, Sep 5 2009, 06:40pm)
Мачът/поне през 1-то полувреме/e IMBA,добре,че беше Kишишев да отсрами малко мърлячите.Комшиите можеха спокойно да водят с 3 гола...Мечо взе ,че вкара за 2-1,току виж сме ги обърнали...Лъвиците играят така все едно не са изтрезнявали от 1 седмица...Не би било зле ей така м/у другото да кажете някаква ориентировъчна цена на този каскет
http://i32.tinypic.com/2r55ap3.jpg

EUSCNL

Продадено за 175 fg
Go Back To Български Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll