Quote (Africanec @ Sat, Aug 22 2009, 07:56am)
" ako go ima6e tam 6tqh li da pitam degradetata tyka ? "
Все още продължаваш да му помагаш

ami pomaga za6toto si li4i koi kakuf e . Pove4eto ot vas sly6at 4alga i komersialen rap naprimer smotanqci kato shamara,vanko,upsurt i ustata tova e myzika za hora bez bude6te 6toto v tehnite pesni se 4yva samo edno (ъ,ъ imam mn pari imam mn jeni i mn koli) edno i sa6to vuv vsqka pesen.
V Bulgaria istinskiq hiphop se pravi ot grypi kato (Dimna zavesa,X-team,Udarnata Grypa,Kingsize,NoWallz,Silent City,No Price,LAC, Stari trakove na Sniper Recurds i Stari trakove na gumeni glavi ot 90-te su6to taka ima i mn drygi samostoqtelni hiphop izpulniteli kato naprimer CHERNIA,MD BEDDAH,Da drill,FAKT,FARS,Ndoe i stra6no mn drygi grypi i samostoqtelni izpulniteli za koito pove4eto ot vas ne sa i sanyvali. Po prostata pri4ina 4e ste zabili i sly6ate komers4e. Kato kazva6 4e sly6a6 hiphop samo ne kazvai vanko1 ili upsurt ili ystata 6toto prosto....e sme6no daje e tragi4no.
Quote (ou7sider @ Sat, Aug 22 2009, 07:54am)
Има една песен на DRS - Dai mi znak в нея се пей дай качак дай да дръпна пак незнам виж я дали е тя

Mersi bratle ama ne e tq. Na DRS im znam si4kite pesni sly6am gi pone 4-6 godini. Tazi pesen koqto tursq e mnogo stranna i dosta stara oba4e e istinski hiphop.